lolo217 27.03.03, 16:32 (...) ale ro-bert was zrobil.....w chuja........ jestem ciekaw........jak baloon sie czuje........... jak to zobaczy........... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jot-23 Re: Xurek i reszta 27.03.03, 16:37 lolo217 napisał: > (...) ale ro-bert was zrobil.....w chuja........ > jestem ciekaw........jak baloon sie czuje........... > jak to zobaczy........... przestan wreszcie sypac sol do niegojacej sie rany... cisza na bisie jest zludna... zwoje mozgowe Wspolnoty ciotek pracuja na wysokich obrotach, nad strategia pozwalajaca na wyjscie z sytuacji z honorem. bedzie jednak trudno pozbyc sie tego uczucia "nieczystosci" ... zastanowmy sie, mozna sytuacje przemilczec i udawac ze nic sie nie stalo, mozna probowac zminimalizowac zniszczenia, mowiac ze "kazdemu sie moze zdazyc...lub "co was to obchodzi" hehe, no zobaczymy... mamy czas... wlasnie... i prosze, nie wyciagaj juz tych starych watkow, raniacych zatroskane ciotkowe oczy Odpowiedz Link Zgłoś
lolo217 Re: Xurek i reszta 27.03.03, 16:59 (...) caly bis czuje sie jak ta pizda......... ro-bert ich wyjebal rowno......... .....oni sami sie wstydza.........siedza cicho...... co jest luizy, xurki, karelie?...... gdzie jest wasze oburzenie? podwojny standard?.......... Odpowiedz Link Zgłoś
treser_krow A nie mowilem ze mowilem? 27.03.03, 17:02 Jak to chujowo tak mniec zawsze racje. Rak, degenereacja i fnska grypa. A co sie stalo? Odpowiedz Link Zgłoś
treser_krow A juz poduwazylem! 27.03.03, 17:04 Forum Polonia to jednal klasyka, taki ekosystem to nawet dzungla amazonska sie nie lapie. Miodzio panie Puchalski. Stawiac szalas i popierdalac kamera. Odpowiedz Link Zgłoś
ertes Re: Xurek i reszta 27.03.03, 18:28 Big fucken deal. Troche kompromitacja i co z tego? Zal Wam dupe sciska bo tutaj w potoku bagna rzadko mozna znalezc cos ciekawego? Nie ma sie co przejmowac, kazdy oceni jak chce. A Ro-bert bedzie uwazal na przyszlosc pod ktorym nikiem pisze. Ale szczerze mowiac rozbawilo mnie to hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate robert jestes spalony IP: *.80-202-238.nextgentel.com 27.03.03, 18:49 pilnujesz z jednej strony porzadku, a z drugiej go sam zaklocasz? ......cos jak dr Jackyl i mr. Hide? Osobiscie wystepuje pod 4 nikami na Polonii Bis i mozecie mi naskoczyc!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
glory Re: robert jestes spalony 27.03.03, 18:56 To jest nie moralnie i bardzo nie szlachetnie wystepowac pod tyloma nikami. Prosze o zachowanie godnosci osobistej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Azucar Re: robert jestes spalony IP: 66.207.104.* 27.03.03, 20:13 Co sie tam stalo? Moze macie jakies linki? Odpowiedz Link Zgłoś
glory Re: robert jestes spalony 27.03.03, 20:18 Tez nie wiem. Ale witamy i zapraszamy do dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kati linki dla niewtajemniczonych IP: *.80-202-238.nextgentel.com 27.03.03, 20:29 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=44&w=5093017&a=5093017&v=2&strona=0 cos nie chce mi tego wstawic. Przeczytajcie sobie uwaznie watek "Propozycja" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kati linki dla niewtajemniczonych IP: *.80-202-238.nextgentel.com 27.03.03, 20:29 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=44&w=5093017&a=5093017&v=2&strona=0 cos nie chce mi tego wstawic. Przeczytajcie sobie uwaznie watek "Propozycja" Odpowiedz Link Zgłoś
iwannabesedated Ludzie op!zdzieliscie czyco? 27.03.03, 20:47 Co was opetalo z tym syropem, to jes zalosne. Nie macie innych tematow? Tutaj rzna, morduja, lapownictwo, marines sie zaraz nawzajem wytluka do nogi, sejm w Polandii zamienia na wiezien w ktorym osadza wszystkich poslow z Kwasnym na czele a Millerem na tyle, a wy tu o robertowych wybrykach jakby to conajmniej byla sodomia grupowa na maloletnich+wszystkich ciotkach+zywym inwentarzu. Ochlonta. Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: Ludzie op!zdzieliscie czyco? 27.03.03, 21:05 iwannabesedated eee dorota... to jest bardzo przyjemne ogladac jak sie skurwiel zwija...hehe. Jak ten szczur w potrzasku... nawet podobny z ta lysa modra z wasikami. (hehe przepraszam ze slowa powszechnie uwazane za obrazliwe, ale kiedys ta tchozliwa pizda probowala mi dogryzac) Odpowiedz Link Zgłoś
ro-bert Re: Ludzie op!zdzieliscie czyco? 27.03.03, 21:13 Ladnie to napisales! Jak zwykle wysoki poziom, pelna ekspresja... tylko czegos jakby brakuje. Moze bys jakis maly link wstawil. No wiesz, zeby chociaz troche tresci bylo... robert Odpowiedz Link Zgłoś
iwannabesedated Drobne przyjemnosci. 27.03.03, 21:13 No dobrze, ale tylko troche. I masz u mnie wirtualny browar. Za "tchorzliwa dogryzajaca pizde". To juz drugi zreszta, bo pierwszy jest za "stado poklaskujacych chujow". Tez pewna przyjemnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
ro-bert Re: Drobne przyjemnosci. 27.03.03, 21:15 A Ty jeszcze tej "inwektywy" nie strawilas czy cos innego na zoladeczku lezy? robert Odpowiedz Link Zgłoś
us-marine Robert - ciul 27.03.03, 23:19 Facet ty nawet honoru nie masz. Jestes pizda. Klamliwy kutas, zdaj sobie z tego sprawe. Inny na twoim miejscu by sie zamknal i jeszcze przeprosil. Dziwie sie niektorym ludziom ze potrafia sie z tego smiac. Co za kurewska hipokryzja! Takiej szwedce czy jutce mozna nasrac na glowe i beda sie jeszcze smialy i dziekowaly. Chuj chcial zgrywac salonowca a okazalo sie sti na tym samym poziomie co najgorsze ciule. Dorota masz racje. Taki kutas honorowo powinien oddalic sie z forum. Wyobrazam sobie jakie zaklamane zycie w realu musi miec. CO za szuja! Odpowiedz Link Zgłoś
iwannabesedated Ty sie choojowino pode mnie nie podlaczaj. 27.03.03, 23:23 Nie cytuj, nie wymieniaj z imienia, nazwiska, orientacji. Nie przechodz pod moim oknem. Nie mysl nawet. Nie oddychaj. I spierdalaj. W podskokach. Ale juz. Odpowiedz Link Zgłoś
us-marine Re: Ty sie choojowino pode mnie nie podlaczaj. 27.03.03, 23:28 Dorotka pierdol sie ostrym kolkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
iwannabesedated Zle sobie wybrales zlamasie marin owany. 27.03.03, 23:30 Nie zaczyna sie z dorotka gdy jest wkurwiona bo ma roboty huk na cala jebana noc. Skorzystaj z szansy i czym predzej oddal sie. Odpowiedz Link Zgłoś
us-marine Re: Zle sobie wybrales zlamasie marin owany. 27.03.03, 23:36 Kocham Cie. Ciebie roert to chyba najbardziej wyjebal? Dlatego taka zla jestes? Pouczal cie jak przedszkolaka. buahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
prostytutka Jako osoba z polswiatka ceniaca mocne odzywki 27.03.03, 23:44 uwazam ze Ro-bert to jest chuj do szczania i nizego poza tym. Aby nie bylo watpi powtarzam co zostalo ustalone: Ro-bert to ta sama pizda co Guayazyl. Zapraszam do anal-lizo-wania jego licznych postow. Ta kurwa be honoru smiala ludzi pouczac i robic sie switeym na bisie. R-bert, wal sie na ryj zboczencu. Jestes spalony jako Guayazyl i jestes spalony jako Ro-bert. Najlepiej sie powies cienki Bolku z poczatkami progresywnej sklerozy. Chuj ci w dupe. Najlepiej z zardzewialym hakulcem. Odpowiedz Link Zgłoś
guajazyl Re: Jako osoba z polswiatka ceniaca mocne odzywki 27.03.03, 23:47 No cenisz chyba rowniez dobra literature... ten jezyk... poezja!!! guajazyl Odpowiedz Link Zgłoś
us-marine Re: Jako osoba z polswiatka ceniaca mocne odzywki 27.03.03, 23:57 A ty chuju co tu robisz? Jestesm zwyklym skurwysynkiem. Zupelne zero. Idz wydymaj innych na bisie. Szwedka i Jutka juz sie ciesza. Jestem ciekaw co kolega Baloo powie za wyjebanie go w dupe. Odpowiedz Link Zgłoś
guajazyl Re: Jako osoba z polswiatka ceniaca mocne odzywki 27.03.03, 23:58 Na pewno przyjdzie do ciebie po porade. Taki swiatly umysl jak ty... guajazyl Odpowiedz Link Zgłoś
us-marine Re: Jako osoba z polswiatka ceniaca mocne odzywki 28.03.03, 00:02 Ja cie kurwo klamac nie nauczylem ani nie radzilem. Nie masz cienia przyzwoitosci i honoru. Jestes facet bez jaj, gnida. Odpowiedz Link Zgłoś
prostytutka Guayazyl vel Robert 28.03.03, 03:44 dziekuje za uznanie dla mojej poezji, ktora tak bardzo lubisz wiec postaram ci sie podac troche wiecej szczegolow. Szarogesiles sie na primie i na bisie, szarpales sie z tata i go tepiles. Wyzywales go od alkoholikow, bules po prostu okropny. To na primie. A na bisie byles switoszkiem z perfumowanymi jajami. Ktos dobrze zauwazyl ze masz podwojna (oby tylko!) osobowosc. A jeseli jej nie miales przedtem to sobie wyrobiles. Pracowales nad tym od 15 wrzesnia 2002 do wczoraj. To jest prawie 7 miesiecy. Masz prawie 300 postow. Jako Ro-bert od 19 lutego 2002 napisales prawie 900 postow. W tym samym czasie jak pisales jako guajazyl napisales 327 postow jako Swiety Ro-bert, czyli masz rozszczepiona osobowosc prawie rowno: fifty-fifty. O dziwo, w dniu jak zaczales pisac jako Syrop, nie napisales nic jako Swiety Ro-bert. Wiesz co? Jestes drobnym gowniarzem forumowym i ja jako dobrze platna prostytutka czestuje cie moim mocno zainfekowanym moczem prosto w twoj szczurzy pysk. Najlepiej zrobisz jak wyniesiesz sie na forum dla emerytowanych adminow. PS Czy ty jestes naprawde pedofilem??? Czytajac niektore twoje posty wyraznie zauwazylam tendencje pedofilskie. Wiesz, taki rzeczy sie zdarzaja ale nie daj sie zlapac bo jak cie zamkna to potem dupy nie zacerujesz po kilku nocach z twardzielami w celi. Odpowiedz Link Zgłoś
iwannabesedated Polmozg. Mysl to nie boli. 27.03.03, 23:45 Jakby wyjebal i to jeszcze najbardziej, to bym nie byla zla. Problem w tym, ze jestem wybredna i takie jebanie nie wchodzi w gre. Odpowiedz Link Zgłoś
us-marine Re: Polmozg. Mysl to nie boli. 27.03.03, 23:52 Wiesz o jakie jebanie chodzi. Zreszta nie ty jedna. Wyjebal spora grupke bisiakow. Zobacz jak mu teraz odjebalo i co wypisuje na bisie. Stacza sie coraz bardzie bo sie zapedzil sam w kozi rog. Odpowiedz Link Zgłoś
guajazyl Re: Polmozg. Mysl to nie boli. 27.03.03, 23:54 A moze bys nam tak pare linkow tutaj podal, polmozgu? Wiesz, nie ma to jak dobra reklama. guajazyl Odpowiedz Link Zgłoś
iwannabesedated Co to kurw@ za wielonikowy show i goralskie 27.03.03, 23:53 tance. Siad plaski wszyscy po zaraz cala moja swite sprowadze i sie Wam zrobi slabo i blado. Odpowiedz Link Zgłoś
guajazyl Re: Co to kurw@ za wielonikowy show i goralskie 27.03.03, 23:55 No juz przestan z ta zazdroscia. Widzisz, Toba sie nawet polmozg zainteresowal. Dobry poczatek! guajazyl Odpowiedz Link Zgłoś
us-marine Re: Co to kurw@ za wielonikowy show i goralskie 28.03.03, 00:00 Spojrz sie na siebie w lustrze klamco. Tego cie w szwabii nauczyli? Miej troche honoru cieniasie. Odpowiedz Link Zgłoś
guajazyl Re: Co to kurw@ za wielonikowy show i goralskie 28.03.03, 00:03 Nie uwazasz, ze czas na nowy watek? Moze rozpocznij. Mnie nie wypada. guajazyl Odpowiedz Link Zgłoś
us-marine Re: Co to kurw@ za wielonikowy show i goralskie 28.03.03, 00:05 Znowu chcesz pouczac Her General? Twoje pouczanie jest zdyskredytowane dwuliczku. Odpowiedz Link Zgłoś
iwannabesedated Napawa sie i plawi. Tak myslalam. 27.03.03, 23:59 Ekshibicjonizm, onanizm, reczny udoj i sztuczna inseminacja, jednym slowem paskudztwo. Odpowiedz Link Zgłoś
guajazyl Re: Napawa sie i plawi. Tak myslalam. 28.03.03, 00:02 Stokrotko, przestan sie zloscic. Zlosc pieknosci szkodzi. Jak tak dalej bedziesz sie irytowala to juz nie tylko ja ale i nikt inny nie bedzie Cie chcial wyjebac. guajazyl Odpowiedz Link Zgłoś
us-marine Re: Napawa sie i plawi. Tak myslalam. 28.03.03, 00:03 Popisuj sie popisuj cieniasie. Coraz lepiej ci idzie. Odpowiedz Link Zgłoś
guajazyl Re: Napawa sie i plawi. Tak myslalam. 28.03.03, 00:10 No! Kto by pomyslal? Uznanie w twoich oczach...a tak poza tym to mialbym pytanko. Twoj, jakze malowniczy, nick to tylko na okazje konwersacji ze mna? Dobrze sie przygotowales. Zupelnie nie do poznania! Po co jednak tyle zachodu dla mojej skromnej osoby? guajazyl Odpowiedz Link Zgłoś
us-marine Re: Napawa sie i plawi. Tak myslalam. 28.03.03, 00:22 A jak myslisz pizdo? Ja tez moge sobie zmieniac. Ale dopierdole tylko tobie bo sie brzydze takimi jak ty. Chcesz wyjsc z honorem? Oddaj bisa komu innemu a ludzi tam przepros. Jedyna honorowa rzecz jaka mozesz zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
iwannabesedated Walcie sie od mojego jeb@nia. Co wy? 28.03.03, 00:09 I co Wam do tego. Zreszta. Jebanie jest przasne i masowe, preferuje bardziej wyrafinowane przyjemnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
guajazyl Re: Walcie sie od mojego jeb@nia. Co wy? 28.03.03, 00:11 Wlasciwie to nic ale tak sie skarzylas... myslalem, ze Ci jednak na tej przasnej czynnosci troche zalezy. guajazyl Odpowiedz Link Zgłoś
us-marine Re: Ro-bert 28.03.03, 00:11 Pomysl sobie co o tobie mysla ludzie na bisie. buhahahahahahaahah Jaka ty zmija sie okazales. Zdecydowana wiekszosc sie bedzie brzydzic nawet pomyslec o tobie. Odpowiedz Link Zgłoś
prostytutka Re: Ro-bert vel Guayazyl 28.03.03, 03:23 najlepiej zesraj sie w majtki i rznij glupa ze to nie ty. Odpowiedz Link Zgłoś
us-marine Re: Xurek i reszta 28.03.03, 00:26 Podobno masz wpuszczac wszystkich na BIS. Dodaj mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ertes Re: Xurek i reszta 28.03.03, 01:28 i wanna be sedated? Szanowna kolezanka nadal ma problemy jak widze. Chetnie bym pomogl. Pozdrawiam cala partie wojenna hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
falszywy Robot 28.03.03, 02:53 hahahahahaha coraz nizej, coraz nizej sie staczasz. Odpowiedz Link Zgłoś
salceson.kujawski Re: Robociarze,robole. 28.03.03, 02:59 ale mocie najebane w tych lepetynach wielgie inzyniery i magistry,nie wstyd wum ? tfu !!!! na psa urok ! Odpowiedz Link Zgłoś
xurek do Lola 217, 28.03.03, 10:46 ktory jest kim? Innym Lolem 271, czy Kagancem, czy innym agentem z powolania i braku lepszego zajecia? Twoje slowa, aczkolwiek dobrane w sposob, ktrego nie pochwalam, dosc trafnie oddaja moj stan ducha. Ale czlowiek uczy sie do smierci i to z pewnoscia byla wazna lekcja pogladowa na temat wartosci/wiarygodnosci internetu. Xurek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Axaa Re: do Lola 217, IP: *.tpgi.com.au 28.03.03, 11:09 xurek napisała: Ale czlowiek uczy sie do smierci i to z pewnoscia byla > wazna lekcja pogladowa na temat wartosci/wiarygodnosci internetu. > > Xurek Misjonujesz i to powoduje ze skupiasz sie bardziej na tym co sama mowisz a potem masz takie " robertowe kwiatki" Nastepny przyklad zeby traktowac to jak zabawe Przezyjesz, grunt zeby Piranhia byla zdrowa... Axa Odpowiedz Link Zgłoś
xurek do Axy 28.03.03, 11:17 > Nastepny przyklad zeby traktowac to jak zabawe Nigdy nie uwazalam siedzenia przy kawie w domu wariatow i obserwowania poczynan schizofrenikow za zabawe. Jakos mnie nie smieszy, by nie powiedziec, ze wrecz niepokoi. > Przezyjesz, grunt zeby Piranhia byla zdrowa... Alez oczywiscie, ze przezyje i pewnie nawet pisac nie przestane, bo co prawda odpadl nastepny kawaleczek tynku z budowli "wiara w czlowieka", ale nie pierwszy to i nie ostatni, wiec jestem przyzwyczajona. Wyciagajac wnoski z wydazeni ostatnich godzin zaczne znacznie wieksza uwage zwacac na zdrowie psychiczne Piranhi. A Ty Axa to kto? Najpierw myslalam, ze Iwanka-Dorota-Pani-i-Toto, teraz brzmisz jak Swiatlo, adres wskazuje chyba na Australie (czyzby jeden z zapowiedzianych nickow Luizy?) - cholera, nawet jak sie na misjonarzeniu nie koncentruje to i tak nie mam szans w tej zgaduj - zgaduli. Xurek Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie_prima Do Xurka 28.03.03, 11:44 Xurku ty naprawde jestes naiwna axa to kolejne wcielenie twojego guru robala. Probuje ratowac to co sie da z wladzy nad kurnikiem. he he he he. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axa Re: Do Xurka IP: *.tpgi.com.au 29.03.03, 03:15 sprawdz IP i nie pieprz axa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axa Re: do Axy IP: *.tpgi.com.au 29.03.03, 03:20 xurek napisała: > A Ty Axa to kto? Najpierw myslalam, ze Iwanka-Dorota-Pani-i-Toto, teraz brzmisz > > jak Swiatlo, adres wskazuje chyba na Australie (czyzby jeden z zapowiedzianych > nickow Luizy?) - cholera, nawet jak sie na misjonarzeniu nie koncentruje to i > tak nie mam szans w tej zgaduj - zgaduli. > > > Xurek Xurek Nie jestem z Bisa ale niedlugo tam wejde Axa Odpowiedz Link Zgłoś
studentinzynier Re: do Axy 29.03.03, 17:38 Gość portalu: axa napisał(a): > xurek napisała: > > > > A Ty Axa to kto? Najpierw myslalam, ze Iwanka-Dorota-Pani-i-Toto, teraz > brzmisz > > > > jak Swiatlo, adres wskazuje chyba na Australie (czyzby jeden z > zapowiedzianych > > nickow Luizy?) - cholera, nawet jak sie na misjonarzeniu nie koncentruje t > o > i > > tak nie mam szans w tej zgaduj - zgaduli. > > > > > > Xurek > > Xurek > > Nie jestem z Bisa ale niedlugo tam wejde > > Axa Tylko uwazaj zebys na kupe nie weszla.Wystarczy ze raz depniesz na gowno ... Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: do Xurka 30.03.03, 03:24 xurek napisała: > A Ty Axa to kto? Najpierw myslalam, ze Iwanka-Dorota-Pani-i-Toto, teraz brzmisz > > jak Swiatlo, adres wskazuje chyba na Australie (czyzby jeden z zapowiedzianych > nickow Luizy?) Przepraszam, ale nie zapowiadalam zadnych nickow. Zadalam tylko pytanie czy ktos zgadnie pod iloma nickami pisze na Bisie. Pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie W sadzie potarganym niespokojnym wichrem Odpowiedz Link Zgłoś