Gość: MonikaM IP: *.* 23.01.02, 12:07 Hej! Czy jest tu moze ktos z okolic Hannoveru, Braunschweigu, Salzgitter, Wolfsburga, Celle itp.? My mieszkamy w Peine. Czekam na odzew i pozdrawiamMonika Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AnnaB Re: Hannover i okolice !!! IP: *.* 23.01.02, 12:43 ja mieszkam w Witten niedaleko Dortmund, jak masz ochote to napisz.Pozdrawiam Anna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gepik Re: Hannover i okolice !!! IP: *.* 19.05.02, 23:26 Czesc Monia to ja gaba czyzbysmy byly tylko dwie z okolic Hannoveru? Co za rejon nie ma tu mamusiek wiecej? Buziaczki Pa . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasienkkaa Re: Hannover i okolice !!! IP: *.* 02.06.02, 07:29 A ja mieszkam w Bad Salzuflen, odezwij sie prosze!!!! mamy 3 dzieci i jestesmy tu sami.... kasia w.kasienkawitkowski@web.de Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beatach Re: Hannover i okolice !!! IP: *.* 04.10.02, 20:59 A ja mieszkam w königslutter am Elm.Moj Maximilian konczy 11 pazdziernika roczek.Pozdrawiam.BeataChMcChrob@aol.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MonikaM Re: Hannover i okolice !!! IP: *.* 26.03.02, 17:57 Nadal czekam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasienkkaa Re: Hannover i okolice !!! IP: *.* 02.06.02, 07:31 Moniko! my mieszkamy w Bad Salzuflen, odezwij sie !!!!! mamy 3 dzieci, nie mamy zadnych znajomych....... kasia kasienkawitkowski@web.de Odpowiedz Link Zgłoś