mada_br Re: czy jest tu ktos z Francji? 05.12.06, 10:08 I ja A wiecej nas na www.bebemania.com Odpowiedz Link Zgłoś
katy25 Re: czy jest tu ktos z Francji? 05.12.06, 14:22 dzieki za odpowiedz bylam na stronie bebemania jest ok. napiszcie jeszcze skad dokladnie jestescie bo ja mieszkam w Cachan 3km od Paryza Odpowiedz Link Zgłoś
elzbietan Re: czy jest tu ktos z Francji? 05.12.06, 20:21 Witam, Jestem z Courbevoie Jesli masz ochote napisz- moj mail to elani@go2.pl Probowalam poszukac polek w mojej okolicy na bebemania _ niestety nikt sie nie odezwal Pozdrawiam Ela Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_ania10 Re: czy jest tu ktos z Francji? 28.01.07, 13:54 Czesc Elu, jak milo! My tez jestesmy z Courbevoie (ale mieszkalismy w roznych czesciach Paryza wczesniej!) Bardzo bym sie chciala z Toba spotkac! Ile masz dzieciaczkow? Czy duze? Jak radzisz sobie z pilnowaiem dzieci? Mnie przeraza powrot do pracy, bo nie wiem w jakie rece mam oddac moja mala Larunie. Pozdrawiam bardzo serdecznie Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
malgra Re: czy jest tu ktos z Francji? 06.12.06, 02:22 hej, jestem z Albertville. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
saluti Re: czy jest tu ktos z Francji? 07.12.06, 10:29 Jestem przy Annemasse. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kamila_paryz_75 do malgra 08.12.06, 11:23 hej, obecnie mieszkamy jeszcze w paryzu ale juz za 2 miesiace przeprowadzka do regionu 73 lub 38 a w albertville mamy upatrzony domek w ktorym chcemy zamieszkac, wiec bylo by milo jak bym juz kogos tam znalatak na maly poczatek. jak cos to pisz na maila lub gg: 2506924 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mischka49 Re: nareszcie! 08.12.06, 23:58 Czesc, jestem Polko-Francuzka. Mieszkam w Angers, ale od kilku miesiacy przebywam w Lodzi. Jak Was mozna znalezc na bebemania? Pozdrawiamy serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
kamysiap Re: nareszcie! 09.12.06, 23:32 Zajrzyj na www.bebemania.com jest tam naprawde duzo dziewczyn mieszkajacych we Francji. Odpowiedz Link Zgłoś
joxanna pytanie - prośba o radę 10.12.06, 09:38 Może nam się wydarzyć wyjazd do Paryża na ponad rok. Trochę już się na to cieszymy, a trochę boimy się jak to będzie wyglądać finansowo. Dziewczyny, czy możecie mi powiedzieć tak na oko - ile kosztowałoby niedrogie mieszkanie z 2 albo z 3 sypialniami w takich podmiejskich dzielnicach od strony dzielnicy Montmartre (mąż by pracował tam, fajnie, żeby miał sensowny dojaz). I czy te dzielnice są ok dla mamy z dzieckiem? Jakiś park, fajni ludzie mieszkający, można spoktać i poznać inne mamy? Może lepiej z innej strony, a dojazd też będzie wygodny? Patrzyłam na ceny z różnych agencji w internecie, ale dotyczą głównie wyjazdów krótkoterminowych i są tylko w Paryżu, a zdaje się, że tam można wygodnie mieszkać i dojeżdżać metrem. Pomożęcie? Odpowiedz Link Zgłoś
wioleta4 Esplanade de la Defence 10.12.06, 17:54 Hej,ja jestem z Puteaux na La Defence. Na Bebemanii juz od czterech lat... Odpowiedz Link Zgłoś
litva Pont Audemer - Normandia 05.01.07, 16:12 Pozdrawiam. Na wszelki wypadek litva1@o2.pl Jestem w 2 ciazy. Dajcie znac jk tu sie rodzi. Marta Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_ania10 Re: Esplanade de la Defence 28.01.07, 13:58 Czesc Wioleto! A my jestesmy z Courbevoie, niedaleko La Defense. Napisz prosze jak radzisz sobie z pilnowaniem dzieci, bo ja bardzo boje sie powrotu do pracy, bo nie mam z kim zostawic mojej coreczki. Pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
wioleta4 Re: Esplanade de la Defence 02.02.07, 18:08 Witam z Puteaux(na quai Dion Bouton)! Ja jestem w domu o 16.00 wiec ,nie mam problemu z opieka. W jakim wieku jest twoja coreczka,moze zloz podanie do creche. Jezeli masz ochote to napisz do mnie Jal.c@wanadoo.fr Odpowiedz Link Zgłoś