Dodaj do ulubionych

Mamy z Toronto i okolicy

IP: *.* 20.09.02, 16:54
Kiedys na wiosne , a moze jeszcze zima, byla dyskusja na temat spotkania. I umarla smiercia naturalna ;) .Moze ja ozywimy, co Wy na to?Spotkanie na nastepny weekend (28/29 wrzesien) w High Parku.Na razie sa dwie chetne mamy, czyli ja, Wanda mama prawie osmioletniego Mateusza i 20-sto miesiecznego Piotrusia oraz Asia mama Brandona.Czekam na odzew i propozycje.Pozdrowienia
Obserwuj wątek
    • Gość: Orcia Re: Mamy z Toronto i okolicy IP: *.* 21.09.02, 00:10
      I ja sie do Was przylaczam, z tym ze 28/29 wrzesnia nie dam rady, poniewaz mojego meza nie bedzie i nie mialabym jak tam dojechac, a czy juz nie bedzie zimno dzieciaczkom na dworze na dluzsze siedzenie? Moze gdzies w jakims molu mozna byloby sie spotkac? Co Wy na to? Aurelia z Kaya z Mississauga
      • Gość: AgnieszkaP. Re: Mamy z Toronto i okolicy IP: *.* 21.09.02, 01:48
        Czesc dziewczyny !!!Hej, ja sie moge juz z czystym sumieniem dolaczyc bo prawo jazdy zrobilam, po autostradzie smigam i dla mnie wycieczka z Newmarket do High Park w Toronto bedzie czysta przyjemnoscia ( a najwieksza przyjemnoscia bedzie ujrzenie Was w realu :) ), z tym ze jest jeden problem ...W przyszly weekend pracuje :gun:Trzy 12-godz. noce, Fri-Sat-Sun :gun:No i nie dam rady :cry:Jezeli spotkanie dojdzie do skutku w tym terminie to ja nie moge :(Ale jestem otwarta np. na nastepny weekend :)Agnieszka :hello:PS.Orcia, jak teraz czytam ze moze dzieciom bedzie za tydzien zimno to oczom nie wierze :lol: Ja tu teraz zdycham, tak jest goraco a nasze AC nie dziala :( Ale kto wie co bedzie za tydzien, dwa ;)A.
        • Gość: w Re: Mamy z Toronto i okolicy IP: *.* 21.09.02, 01:51
          Hej to sa na razie propozycje, mysle ze jak wiecej mam sie wypowie to zrobily dokladne ustalenia. Pozdrowienia
        • Gość: Orcia Re: Mamy z Toronto i okolicy-do Agnieszki IP: *.* 22.09.02, 05:38
          No Agnieszka troche przesadzilam z tym zimnem ale to przez to ze bralo mni przeziebienie i bylo mi zimno, czasem cos mozna palnac bez namyslu, sorki.
          • Gość: AgnieszkaP. Re: Mamy z Toronto i okolicy-Orcia !!! IP: *.* 22.09.02, 17:15
            Orcia, żabo, ja żartowałam !!! Po prostu akurat była taka duchota że na moment zapomniałamże to nie jest środek lata tylko faktycznie stoimy u produ długiej zimy :(I kto wie co będzie za tydzień, dwa ...To ja przepraszam, i pliiiz, nie gniewaj się, dobrze ? Pozdrówka dla Ciebie i Kayi,Agnieszka :hello:
            • Gość: Orcia Re: Mamy z Toronto i okolicy-Orcia !!! IP: *.* 23.09.02, 00:05
              No co Ty Agnieszka ja sie tak latwo nie obrazam, w zadnym wypadku!Pozdrawiamy Was cieplutko
      • Gość: w Re: Mamy z Toronto i okolicy IP: *.* 24.09.02, 14:26
        Hej dziewczyny, dzieki za odzew. Nawet sporo sie nas nazbieralo. Poczytalam Wasze posty i propozycje. Z tego wynika, ze kilka z nas nie moze w ten weekend.To moze zaproponuje niedziele 6 pazdziernika z High Park obok placu zabaw (tego z drewnianym zamkiem). Tylko teraz godzina. Ania proponowla przed poludniem, ja bym wolala po.A jak Wam pasuje? Czy wiecie jak tam dojechac i gdzie jest parking? No i co zrobimy jak bedzie padalo?Bedzie tez kilka wiekszych dzieci 8-9 letnich. Jak na razie doliczylam sie dwoch chlopakow i dwoch dziewczynek.Jezeli bedziemy myslec o jakims miejscu w razie niepogody, to czy mamy brac pod uwage cos przy "subway" czy niekoniecznie. Pytam, bo jezeli ktoras z nas nie dysponuje samochodem, to zeby nie miala problemu z dojazdem.Pozdrowienia
        • Gość: ania2204 Re: Mamy z Toronto i okolicy IP: *.* 25.09.02, 02:01
          Witajcie!6 pazdziernika pamietna data, bo tesciowa do nas zjezdza z Polski :-). Takze nie wiem, czy uda mi sie zwinac z domu, na pewno nie po poludniu. Jesli jednak innym pasuje to nie przejmujcie sie mna - na pewno bedzie nastepna okazja. Co do sposobu dotarcia, to ja niestety nie mam samochodu, zdana jestem na TTC.Pozdrowienia z Downtown.Ania
        • Gość: AgnieszkaP. Re: Mamy z Toronto i okolicy IP: *.* 26.09.02, 16:01
          Czesc dziewczyny !!!Ja sie zglaszam !6 pazdziernika mi odpowiada, High Park jak najbardziej, jezeli chodzi o alternatywe na niepogode nie mam propozycji bo w tamtych okolicach juz baaardzo dawno nie bylam :(Chyba faktycznie dla mnie popoludnie bedzie troche lepsze bo syn chodzi spac o roznych porach w ciagu dnia ale po 2 powinien juz byc wyspany, ale dostosuje sie do wiekszosci :)Ja bede z 8-letnia corka i 13-miesiecznym synem.Kolezanki zmotoryzowane prosze o wskazowki jezeli chodzi o dojazd a przede wszystkim parking, jade z Newmarket i najprawdopodobniej przyjade ze strony downtown, czyli 404-Don Valley Pkwy-Gardiner. A moze ktos zna lepszy dojazd ?Agnieszka :hello:
        • Gość: Leska Re: Mamy z Toronto i okolicy IP: *.* 02.10.02, 16:51
          Dziekuje za tak wspaniala propozycie. Z checia sie spotkam z mamami i dziecmi. Pasuje mi 6 pazdziernik i najlepiej po poludniu, 1 albo 2 pm. Mam dwie coreczki, Adrianka-2.5 roku i Natalka-1.5 roku. Jezeli Ania (pisala wczesniej)jest z Downtown to gdzie dokladnie? Ja tez mieszkam w downtown, Wellesley i Parliament. W High Parku dawno nie bylam, ale moze znajde plac zabaw, ide sama, maz mnie podwiezie i odbierze, niech sobie odpocznie od dzieci.Ola moj e-mail:azawadzka0568@rogers.com
        • Gość: Leska Re: Mamy z Toronto i okolicy IP: *.* 02.10.02, 16:51
          Dziekuje za tak wspaniala propozycie. Z checia sie spotkam z mamami i dziecmi. Pasuje mi 6 pazdziernik i najlepiej po poludniu, 1 albo 2 pm. Mam dwie coreczki, Adrianka-2.5 roku i Natalka-1.5 roku. Jezeli Ania (pisala wczesniej)jest z Downtown to gdzie dokladnie? Ja tez mieszkam w downtown, Wellesley i Parliament. W High Parku dawno nie bylam, ale moze znajde plac zabaw, ide sama, maz mnie podwiezie i odbierze, niech sobie odpocznie od dzieci.Ola moj e-mail:azawadzka0568@rogers.com
          • Gość: ania2204 Re: Mamy z Toronto i okolicy - do Leski IP: *.* 03.10.02, 02:44
            Czesc Ola!Mieszkam na Charles St. West, niedaleko skrzyzowania Bloor i Younge. Niestety nie bede w High Park - oczekuje tego dnia przylotu tesciowej, ale jezeli mieszkasz niedaleko (musze sprawdzic na planie gdzie jest Twoje skrzyzowanie ) to moglybysmy sie spotkac ktoregos dnia. Na razie zycze Wam superowego spotkania i napiszcie koniecznie jak bylo.Pozdrowka. :bic:Ania
            • Gość: Leska Re: Mamy z Toronto i okolicy - do Leski do Ani IP: *.* 04.10.02, 02:05
              Ania, dzieki za maila, fajnie, blisko mieszkasz. W jakim wieku masz dzieci? Tam niedaleko Ciebie jest YMCA-Day Care, moze wiesz jaka ma opinie? Bylas na Riverdale Farm? Jest tam bardzo przyjemnie, moje dzieci lubia tam chodzic. Pracujesz? Napisz cos o sobie. Z checia sie spotkam z Toba. Mam siostre Kasie, mieszka w tym samym bloku co ja, i ma 10 - miesieczna Magde. Niestety, za miesiac sie wyprowadza. Bede samotna.... Cos o mnie: mam 28 lat, do Kanady przyjechalam w 1993 roku, zaraz po maturze. Tu uczylam sie, najpierw high-school potem college. Skonczylam szkole i urodzilam jedno dziecko potem drugie, a teraz szukam pracy jako Graphic Designer. Wciaz mam problemy z angielskim, nie czuje sie zawsze swobodnie. Tesknie za Polska szalenie, a szczegolnie za moja mama. Moj maz tez jest z Polski. To na razie tyle. Zycze powodzenia i udanej wizyty tesciowej. Pozdrawiam serdecznie i czekam na odpis. Mozesz pisac na moj e-mail: azawadzka0568@rogers.com Pa! Pa! Chatujesz czasami?
    • Gość: Jo-Anna Re: Mamy z Toronto i okolicy IP: *.* 21.09.02, 20:45
      Czesc Dziewczyny, tu Asia, mama Brandona. Nam odpowiada kazdy weekend, dostosuje sie do wszystkich. Wanda, chyba nie bedziesz miala nic przeciwko jak Twoj post przekopiuje na mamy emigrantki z Kanady, bo tam pisalo troche dziewczyn i chyba maja zaznaczone zeby dostawaly e-mail jak ktos napisze na tamten temat, a tego postu moze nie zauwaza. Jezeli znacie inne mamy z maluszkami, ktore chcialyby sie do nas dolaczyc to tez zaproscie na spotkanie, bedzie weselej :) Pozdrowienia dla wszystkich mam i ich dzieciaczkow, milego weekenduAsia
    • Gość: ania2204 Re: Mamy z Toronto i okolicy IP: *.* 22.09.02, 01:29
      Czesc Dziewczyny!O rany, jak super!!! Jeszcze nigdy nie bylam na takim spotkaniu :-). Niniejszym sie zglaszam, jestem mama 3-letniego Szymka i 7-miesiecznej Nataszy, ale na spotkanie przyszlabym tylko ze starszym. Termin mi pasuje, najchetniej w godzinach przedpoludniowych. Chcialam zaproponowac nizszy plac zabaw, tzn. ten z drewnianym zamkiem. OK?Pozdrowka, :bic: Ania
    • Gość: tuptus Re: Mamy z Toronto i okolicy IP: *.* 22.09.02, 14:04
      Witam wszystkie mamusie, ja rowniez sie pisze na spotkanie.Mam na imie Viola, jestem mama 8-letniego Daniela i 5-cio miesiecznego brzusia, mieszkam w Etobicoke kolo Centenial Park.Pozdrawiam wszystkie wirtualne mamusie i do zobaczenia.
    • Gość: makarena Re: Mamy z Toronto i okolicy IP: *.* 22.09.02, 23:54
      Chetnie i ja sie pisze na to spotkanie mimo, ze moje najmlodsze dziecko to juz 9-cio letnia panna. Jesli beda tam mamy z dziecmi starszymi to jestem jak najbardziej za! Pozdrowienia Monika
      • Gość: zlotarybka Re: Mamy z Toronto i okolicy IP: *.* 23.09.02, 19:54
        I ja sie piszesmile, Jedyny problem to taki, ze dwie kolejne soboty mam zajetesadAle w niedziele bardzo chetnie sie z Wami spotkam, i kazdy nastepny weekend. Musialybysmy tylko dogadac gdzie i kiedy, co by moj kierowca mnie podrzucilsmilePozdrawiamAnia z 4 i pol miesieczna Natalka
        • Gość: Jo-Anna Re: Mamy z Toronto i okolicy IP: *.* 25.09.02, 22:02
          Nam 6 pazdziernika odpowiada, tez wolelibysmy godziny popoludniowe, bo u nas dzien zaczyna sie po 11 :)Czy bede z Wami mezowie, czy przyjezdzacie same? W razie niepogody znam dwa miejsca dla dzieci (place zabaw z mnostwem zjezdzalni), ale to w Mississauga. Jedno na Eglinton i Dixie - Kids Gym, wstep platnydo 1 roku zycia $2do 3 lat $5powyzej 3 $8Drugie miejsce jest na Dundas i Dixie - Woody Wood Chuck (nie jestem pewna czy dobrze napisalam), tam wstep jest bezplatny placi sie za uzywanie maszyn do gier i zjezdzalni.Na Dundas i Tomken jest tez McDonald"s z pileczkami i zjezdzalniami.Decyzja nalezy do Was, jak znacie jeszcze jakies inne miejsca to prosze napiszcie.Pozdrowienia :hello:Asia
    • Gość: tuptus Re: Mamy z Toronto i okolicy IP: *.* 27.09.02, 15:01
      Czesc dziewczyny6 pazdziernika jest ok. zreszta mi bedzie pasowac prawdopodobnie kazda data, popoludnie to chyba lepsze wyjscie, przypomnialo mi sie sie ze w High Park jest kawiarnia,mozna sie skryc przed deszczem jakby cos, ale nigdy nie bylam w srodku niestety,nawet nie wiem czy bedzie otwarta to tak na marginesie. Asia wspominala o Kids Gym na Dixie tam jest bardzo fajnie male i duze pociechy beda mialy zajecie, blizej Dundas tez na Dixie jest Chucky &Cheese, Mc Donald ? no nie wiem,w niedziele jest tam tyle ludzi, krzyk i duchota, kilka stolikow na krzyz nie ma co ze soba zrobic,nie mowiac juz o dzieciaczkach.Jeszcze na Rexdale i Highway 27 jest Woodbine Centre Fantasy Fair,na tej plazie sa karuzele( niestety platne) i dosc duzy Mc Donald.Szkoda, ze nie wpadlysmy na pomysl spotkania nieco wczesniej,mozna bylo zrobic grilla np w Centennial Park, ale co sie odwlecze to nie uciecze.Czy idziecie same czy ze swoimi polowkami? Pozdrawiam wszystkie mamusie Viola.
      • Gość: zlotarybka Re: Mamy z Toronto i okolicy IP: *.* 27.09.02, 16:14
        Ja sie tez pisze na 6, popoludnie by mi odpowiadalo.Moja polowka mnie tylko przywiezie, bo on sie chyba na babskie spotkania nie nadaje. A co do miejsca to High Park jest ok, inne zreszta tez. A tak mysle ze moze faktycznie lepiej by bylo gdybysmy sie spotkaly gdzies w jakims pomieszczeniu, bo dzisiejsza pogoda nie nastraja do siedzenia na zewnatrz, ale tez nie wiadomo jak bedzie 6-tego.PozdrawiamAnia z Natalka
    • Gość: Jo-Anna Re: Mamy z Toronto i okolicy IP: *.* 02.10.02, 21:52
      Dziewczyny!!! Czas na konkrety, termin mamy 6 pazdziernika (niedziela), zdecydujmy sie na jakas godzine. Moze 13 czy 14? Miejsce - High Park przy drewnianym placu zabaw. Na razie pogode zapowiadaja bezdeszczowa, ale w razie deszczu gdzie chcecie sie spotkac? Propozycje byly we wczesniejszym moim poscie i poscie Violi (Tuptusia). Brzmi, ze nasi mezowie zostaja w domu (niech sie ciesza :) i odpoczywaja). Proponuje, zeby przykleic karteczki z naszymi imionami i dzieci na bluzkach to szybciej polapiemy sie kto jest kto. Prosze, jezeli macie jakiekolwiek propozycje piszcie, bo mamy nieduzo czasu. Oczywiscie ciasteczka wlasnego wypieku :crazy: i inne niespodzianki mile widziane :) Zrobilam liste chetnych na spotkanie mam, jezeli kogos pominelam lub napisalam cos blednie to prosze poprawcie:1.Wanda(w) z Mateuszem 8lat i 20 miesiecznym Piotrusiem2.Agnieszka P. z 8 letnia corka i 13 miesiecznym synkiem3.Ola (Leska) z 2,5 letnia Adria i 1,5 letnia Natalka4.Monika(Makarena) z 9letnia coreczka5.Viola(Tuptus) z 8 letnim Danielem i 5 miesiecznym brzusiem6.Ania(Zlota Rybka) z 4,5 miesieczna Natalka7.Aurelia(Orcia) z 11 miesieczna Kaya8.Asia(Jo-Anna) z 1,5 rocznym Brandonem i 3 miesieczna fasolkaPozdrowienia dla wszystkich :hello:
      • Gość: w Re: Mamy z Toronto i okolicy IP: *.* 03.10.02, 00:45
        Asia juz jestem, mialam pisac wczesniej, ale czekalam zeby sprawdzic jaka zapowiadaja pogode na niedziele. Jak na razie to pokazuja, ze bedzie 19 stopni i slonecznie. Mam nadzieje, ze nic sie nie zmieni i spotkamy sie w parku.Ja bym proponowala godzine 3 po poludniu, ale jezeli Wam bardziej pasuje 2 do sie dostosuje, ale wtedy prawdopodobnie przyjade tylko ze starszym synem. Mlodszy ma stale pory spania i raczej na druga sie nie wyrobi. Plac zabaw z drewnianym zamkiem jest OK. Mysle, ze mozemy sie spotkac przy takim murowanym, pomalowanym kolorowo domku. On jest w glebi placu. To jest chyba jakis sklad na narzedzia. Najlepiej tam dojechac od strony PARKSIDE DR.. To jest przedluzenie ulicy KEELE. Jak sie wjedzie do parku przez ta brame to sa dwa parkingi. Jeden zaraz za placem zabaw, przy drodze, a drugi troche dalej przy ZOO. Jakby tam nie bylo miejsca to jest drugi parking. Trzeba jechac PARKSIDE DR. dalej na poludnie i nastepna uliczka wjechac do parku. Spacerek z tego parkingu do placu zabaw nie dluzej niz 5 min. Tam przy tym drugim wjezdzie, jak sie nie myle tez sa swiatla. (Nie mozna wjechac na PARKSIDE DR z QUEENSWAY, ale mozna z LakeShore - to dla tych co beda jechac od strony jeziora).Mozna tez wjechac od strony BLOOR i wjechac troche w glab parku tam jest duzy parking przy restauracji i zejsc przez ZOO do placu zabaw.W razie niepogody proponowalabym MCDonald. Tylko, ze w centrum to raczej trudno o taki bez tloku w niedziele.Znam jeden przy Hwy.27. Na polnoc od Rexdale Blvd. Po lewej stronie. To jest taka bardziej przemyslowa okolica. I nie zdazylo mi sie tam spotkac tlokow w niedziele. Jest tam plac zabaw.Adres tego MCDonalada 25 Carrier Dr. Etobicoke. Jak tam dojechac mozna znalezc na www.yahoo.ca -> MAPS. Podac swoj adres, ten adres powyzej i program poda dokladnie trase.Co o tym sadziecie.Pozdrowienia i do zobaczenia w niedziele
        • Gość: zlotarybka Re: Mamy z Toronto i okolicy IP: *.* 03.10.02, 03:49
          WitajcieJa bylam chetna na spotkanie w niedziele , ale dopiero dzis dostalismy zaproszenie od znajomych na niedziele na chrzest ich synka. I niestety nie bede mogla sie pojawic, bo to jednak dosc bliscy znajomi i nie wypada nam odmowic. Tak wiec mnie z kluseczka nie bedzie :o(, ale nastepnym razem chocby sie walilo i palilo stawie sie na spotkaniu. Pozdrawiam ps...i zaluje ze mnie nie bedzieAnia z Natusia
          • Gość: w Re: Mamy z Toronto i okolicy IP: *.* 03.10.02, 13:50
            Buuuuuuuuuuu, dziewczyny mam nadzieje, ze nie bede sama sterczala tam w parku.Pozdrowienia
            • Gość: tuptus Re: Mamy z Toronto i okolicy IP: *.* 03.10.02, 15:25
              Witam, mnie pasuje wszystko, 3 pm i High Park i ewentualnie MC Donald na 27, mam jednak nadzieje ,ze pogoda nam dopisze i nie bedziemy musialy nigdzie sie przenosic, bo to jest jednak kawalek drogi,ale jakby cos to u mnie w samochodzie bedzie 3 miejsca wolne.Pozdrawiam.
              • Gość: w Re: Mamy z Toronto i okolicy IP: *.* 03.10.02, 15:56
                Ja mam nadzieje tez, ze jak juz zbierzemy sie w parku to nie bedzie potrzeby sie przenosic. Mysle, ze najlepiej bedzie w niedziele rano sprawdzic pogode i wtedy podjac ostateczna decyzje. Jak bedzie mozliwosc, ze moze padac to po prostu od razu umowimy sie w MCDonaldzie.Takze nie zapomnijcie sprawdzic w niedziele najnowszych wiadomosci na eDziecku zanim wyruszycie na spotkanie.Pozdrowienia i do zobaczenia.
                • Gość: Jo-Anna Re: Mamy z Toronto i okolicy IP: *.* 04.10.02, 04:07
                  To co zostaje trzecia po poludniu? Moze daloby sie troche wczesniej, bo boje sie, ze jak zechcemy troche dluzej pobyc to zrobi sie chlodno. Zawsze mozna przeniesc sie niby gdzies indziej, ale maz mnie przywiezie i pojedzie sobie to zostane bez samochodu :( Jak chcecie to mozemy wymienic sie numerami telefonow na private, mozecie do mnie pisac to podam Wam swoj telefon komorkowy. Pozdrowienia :hello:Asia
    • Gość: Orcia Re: Mamy z Toronto i okolicy IP: *.* 04.10.02, 05:39
      Ja tez wolalabym wczesniej gdzies kolo drugiej, no ale to od Was zalezy.
      • Gość: w Re: Mamy z Toronto i okolicy IP: *.* 04.10.02, 13:59
        Widze, ze raczej preferujecie godzine 2. Wiec ustalamy, ze spotkamy sie od 2-giej w niedziele 6 pazdziernika w High Parku. Chyba, ze pogoda bedzie nieciekawa to w MCDonaldzie, ale to bedziemy wiedziec w niedziele rano, czy mamy sloneczko czy deszcz.Pozdrowienia
        • Gość: AgnieszkaP. Re: Mamy z Toronto i okolicy IP: *.* 04.10.02, 16:30
          Czesc Wan, moze zostaniesz nadwornym meteorologiem :lol: i dasz znac na forum jaka jest pogoda w Toronto, i czy nie ma jakiejs zmiany w ostatniej chwili ( park czy Mc Donald"s ) Pisze bo pamietam jak raz czatowalysmy i u Ciebie byla burza z piorunami a u mnie cisza jak makiem zasial :lol:Niby Newmarket blisko, a jednak ... Moze umowimy sie ze dacie znac na forum w niedziele okolo 12 ze warunki pogodowe sa takie i takie i umawiamy sie w .... Jezeli nastapi zmiana to podajcie cos blizej gdzie jest ten Mc Donald, pisze jak ten przyglup bo w ogole nie znam Mississaugi :lol: Najlepiej by bylo, gdyby byla ladna pogoda, umowic sie ze jestemy w parku i sie stamtad nie ruszamy, wtedy mamy ktorych dzieci spia po poludniu moglyby sie troche spoznic, tylko co zrobic gdy np. zacznie padac :what: Na 2 ja musze wyjechac o 1 pm. i boje sie troche ze Kuba bedzie niewyspany :( Ale moze nie bedzie tak najgorzej. Czy moge przywiezc ze soba ciocie z Polski, ktora jest u nas prawie od miesiaca, zeby sobie chociaz troche posluchala polskiego jezyka ?Meza nie zabieram na pewno ;)Pozdrowienia, i do zobaczenia w niedziele,Agnieszka :hello:
          • Gość: w Re: Mamy z Toronto i okolicy - parking IP: *.* 05.10.02, 02:13
            Hej dziewczyny przejezdzalam dzisiaj kolo High Parku i ten wjazd przez brame, do parkingu obok placu zabaw jest zamkniety - roboty drogowe. Trzeba wybrac inny parking albo zaparkowac w bocznej uliczce i dojsc, ja tak czesto robie.Agnieszka zabierz ciocie, ja postaram sie wyciagnac mame to bedzie miala towarzystwo.W niedziele rano napisze jaka jest pogoda.
            • Gość: w Re: Mamy z Toronto i okolicy - High Park IP: *.* 06.10.02, 16:32
              Pogoda ladna czyli do zobaczenia w High Parku.
    • Gość: AgnieszkaP. Re: Mamy z Toronto i okolicy-HURA!!! SPOTKANIE DOSZLO DO SKUTKU :) IP: *.* 07.10.02, 02:58
      Hej dziewczyny !!!Przede wszystkim super ze nasze spotkanie doszlo do skutku i sie udalo :bounce: Mniejsza z tym ze pomylilo mi sie gdzie ten plac zabaw z domkiem sie znajduje i przegonilam swoja ciocie w "kosciolkowych" butach dookola High Parku :lol: Okazuje sie ze nie bylam jedyna, Tuptus tez troche polatal po parku zanim nas znalazl :lol:kolejny sukces, moje auto stalo spokojnie zaparkowane tam gdzie je zostawilam i nie dostalam nawet mandatu :bounce: Jestem szczesliwa ze moglam ujrzec Wasze mordeczki ;) i Wasze slodkie dzieciaczki :love: . Mam nadzieje ze nie pogniewacie sie ze wymienie tu przede wszystkim Wan, z ktora dyskutuje juz, internetowo, od ladnych paru miesiecy, i od ktorej "emalii" zaczynalam swoj dzien podczas swojego urlopu macierzynskiego ( teraz juz troche rzadziej, bo wrocilam do pracy ). Super ze nareszcie wiem jak Wanda wyglada :)Mam nadzieje ze to spotkanie nie bylo ostatnim. Dziewczyny, MUSIMY to powtorzyc !!! Co prawda, przy naszych bobaskach troche trudno tak naprawde usiasc i sobie pogadac, ale lepszy rydz niz nic ! Kto jest za ?!!!A tak przy okazji, co sie stalo z Ola, Makarena i Ania ?????Dziewczyny, akceptujemy tylko usprawiedliwienia od lekarza ;)Pozdrowienia dla wsyzstkich uczestniczek ( i ich najblizszych ktorzy sie tez tam pojawili ) pierwszego, edzieckowego spotkania emam z Toronto,Agnieszka :hello:
      • Gość: Leska Re: Mamy z Toronto i okolicy-HURA!!! SPOTKANIE DOSZLO DO SKUTKU :) IP: *.* 07.10.02, 03:48
        Napiszcie cos wiecej o spotkaniu,ile Was bylo no i do ktorej godziny trwalo spotkanie, jak tam dzieci? Przepraszam, bardzo chcialam Was poznac i sie z Wami spotkac,ale nie wyszlo. Nastepnym razem napewno sie pojawimy. Pozdrawiam serdzecznie - Ola, mama Adrianki i Natalki.
    • Gość: tuptus Re: Mamy z Toronto i okolicy IP: *.* 07.10.02, 22:53
      Hej dziewczyny,ogladalam zdjecia, dzieki Asi mamy pamiatke ,mam nadzieje,ze bedziemy miec ich wiecej.Postanawiam,ze nastepnym razem lepiej sie przygotuje operacyjnie,znajomosc terenu, prowiant itp.Ale fajnie jest,no nie?Mozna sie poznac i swiat od razu staje sie ciekawszy.Pozdrawiam was Viola.
      • Gość: Jo-Anna Re: Mamy z Toronto i okolicy IP: *.* 08.10.02, 04:38
        Fajnie dziewczyny,ze moglysmy sie poznac. Mam nadzieje, ze szybko zorganizujemy nastepne spotkanie. Zdjecia mam nadzieje dostalyscie na private. Wanda obiecala, ze umiesci troche na forum to inne dziewczyny z Toronto przy najblizszym poznaniu beda mogly latwo nas rozpoznac :)Dla Tych co nie byly, zalujcie bylo przyjemnie i przyjacielsko :) Ola, pytasz jak dlugo trwalo spotkanie, umowilsmy sie o drugiej, najpunktualniejsza osoba byla Wanda, ja z Aurelia dotarlysmy blizej trzeciej. Agnieszka dolaczyla chyba godzinke pozniej, a ostatnia emama byla Viola ;) Aurelia i ja pozegnalysmy sie o 17, a reszta dziewczyn zostala dluzej (nie wiem do ktorej). Dopiero pod koniec, jak nasze dzieciaczki padly po dlugim ganianiu, mialysmy czas usiasc w kupie i pogadac. Tematy lecialy jeden za drugim i chyba moglybysmy dyskutowac tak dlugo, dlugo :) No to kiedy nastepne spotkanie?Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie :hello:Asia
    • Gość: MR Re: Mamy z Toronto i okolicy IP: *.* 11.10.02, 14:13
      Czesc wszystkie emamy! Ciesze sie bardzo, ze spotykacie sie juz i jeszcze jest tak milo. Mam nadzieje, ze jak przeprowadzmy sie do Toronto - to tez bede mogla dolaczyc do takiego spotkania. Poki co - mieszkamy w London, a ja wlasnie jestem w ciazy i czekamy na nasze Trojaczki!!! Serdecznie pozdrawiam.p.s.mam nadzieje, ze bedziecie mi opoka w tym wielkim miescie, tyle zmian przed nami w koncu...
      • Gość: w Re: Mamy z Toronto i okolicy IP: *.* 16.10.02, 17:56
        Witamy MR w naszym gronie i potrojne gratulacje.Napisz cos wiecej, kiedy dzidzie maja sie urodzic i kiedy przeprowadzacie sie do Toronto. Ja tutaj mieszkam juz 8 lat, jak potrzebujesz jakies informacje, gdzie co jest lub tym podobne to pisz. Jak bedze wiedziala to Ci pomoge. Moj adres wandan@sympatico.caPozdrowiena
    • Gość: w Re: Mamy z Toronto i okolicy IP: *.* 30.10.02, 15:40
      Hej dziewczyny, tym razem nie o spotkaniu, chociaz moze nalezaloby sie zastanowic nad zorganizowaniem nastepnego. Co o tym sadzicie?Ale chcialam napisac, ze mam trzykolowy plastykowy rowerek dla dziecka w wieku 1-3 lata. Uzywany w dobrym stanie. Oddam go za darmo. Jezeli ktoras z Was jest zainteresowana to prosze o kontakt na priva. Moj synek dostal drugi prawie identyczny, a wiadomo na dwoch na raz nie da rady jezdzic.I mam jeszcze pieluszki do plywania 7-11kg tez oddam za darmo, na moje dziecko juz za male, a szkoda mi wyrzucic.Pozdrawiam Was i czekam rowniez na propozycje w sprawie nastepnego spotkania, bo juz sie za Wami stesknilam.
      • Gość: w Re: Eh, chyba nie ma chetnych na nastepne spotkanie IP: *.* 04.11.02, 19:52
        A moze sie myle???? :hello:
        • Gość: Jo-Anna Re: Eh, chyba nie ma chetnych na nastepne spotkanie IP: *.* 04.11.02, 23:33
          My bardzo chetnie piszemy sie na spotkanie. Proponuje Woodbine Centre, bo na pewno dzieciaki znajda cos dla siebie a my pogadamy troche :) Co powiecie zeby poznac naszych mezow? Najpierw niech oni sobie ida w grupie na piwo czy na cokolwiek(no bez przesady) :) a my bedziemy z dzieciaczkami, a potem zamienimy sie :)Pozdrowienia dla mam i ich pociech :hello: Asia z Brandonem
          • Gość: w Re: Eh, chyba nie ma chetnych na nastepne spotkanie IP: *.* 05.11.02, 02:10
            Dobry pomysl Asia, przynajmniej bedziemy mialy troche czasu zeby porozmawiac. Jak sie zglosi wiecej chetnych to ustalimy date. Albo dziewczyny piszcie, ktory weekend Wam pasuje.
            • Gość: Orcia Re: Eh, chyba nie ma chetnych na nastepne spotkanie--sa chetni IP: *.* 06.11.02, 17:52
              Ja tez sie pisze na to spotkanie, fajnie byloby znowu Was zobaczyc. Tam gdzie Asia pisze jest fajnie, no moze sie wiecej dziewczyn zglosi. Pozdrawiam
              • Gość: w Re: Eh, chyba nie ma chetnych na nastepne spotkanie--sa chetni IP: *.* 12.11.02, 22:01
                Hej, cos nie za duzo tych chetnych. Wiec spotkajmy sie w kameralnym gronie. Mi pasuje kazda niedziela, sobota tez moze byc, ale wtedy stawie sie bez starszego syna. Nie bylam nigdy na tej plazie. Do ktorej godziny jest otwarta w soboty i niedziele? I w ktorym miejscu najlepiej sie spotkac? Gdzie to jest to wiem, bo codziennie przejezdzam obok niej do pracy.Pozdrowienia i czekam na konkrety.:hello:
                • Gość: w Re: Nastepne spotkanie--Niedziela 1 grudnia IP: *.* 14.11.02, 18:51
                  Nie ma cos tutaj za duzo ruch. Wiec rzucam propozycje. Niedziela 1 grudnia godzina 15. Plaza Woodbine. Przy glownym wejsciu. To jest to co widac z ulicy jak sie jedzie Hwy 27. Takie oswietlone na kolorowo.Chetnych prosze o potwierdzenie czy ta data Wam odpowiada.:hello:
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka