tato1 25.01.07, 09:42 ..........te pierolone wlochy sa do bani............ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tato1 Re: ...jutus.........zdjecia sa ok............... 25.01.07, 09:43 www.pbase.com/as12d4/image/73502449 Odpowiedz Link Zgłoś
tato1 Re: ...jutus.........zdjecia sa ok............... 25.01.07, 09:57 .trzy budynki sa zbudowane bez pozwolenia na budowe i condonate co po polskiemu.............buuu?...regiony sa podobne......np.ten to mogl by byc .......jez.garda............mase zlodziei ale to wlochy wiec normalne.....syf az strach.......proponuje niebo polskie i mazury....... Odpowiedz Link Zgłoś
tato1 Re: ...jutus.........zdjecia sa ok............... 25.01.07, 10:01 .moge dac reke uciac jotka ze trafilas na bazar miasteczkowy ktory jest caly rok wiec zlodzieje czarnuchy nabieraja non-stop takich romantykow jak ty......... Odpowiedz Link Zgłoś
tato1 Re: ...jutus.........zdjecia sa ok............... 25.01.07, 10:05 .......ogolnie z tego kraju spierala pare mln. obywateli rocznie bo tak jest fajnie.................. Odpowiedz Link Zgłoś
6pack swiat spokojnej starosci 26.01.07, 04:45 www.pbase.com/as12d4/image/73546952 jutke widac w czerwonej kurtce i dzinsach, ale ktory to jestes ty tato1? ten w degolowce? Odpowiedz Link Zgłoś
jutka1 Re: ...jutus.........zdjecia sa ok............... 27.01.07, 19:01 Tato......... ja tu goscinnie........... Pozdrawiam z Neapolu.................................... Podoba mi sie.......... )) (Czy taki watek jest w zgodzie z tematyka interesujaca Polonie, czy nie, bo nie wiem?............. )))) Zart, zart, zart. Pozdrawiam Was, Prim-usy. Odpowiedz Link Zgłoś
6pack Re: ...jutus.........zdjecia sa ok............... 29.01.07, 00:01 Odpowiadasz na : jutka1 napisała: > (Czy taki watek jest w zgodzie z tematyka interesujaca Polonie, czy nie, bo nie > wiem?............. )))) > Zart, zart, zart. oczywiscie, ze to interesuje Polonie, szkoda tylko, ze "ktos" usunal zdjecia a picture is worth a thousand words Odpowiedz Link Zgłoś
jutka1 Re: ...jutus.........zdjecia sa ok............... 29.01.07, 00:12 Nikt nie usunal )) Przenioslam je tutaj (przedtem zle wstukalam subfolder ) www.pbase.com/as12d4/campania&page=all Cheers, ide leczyc zapalenie oskrzeli przywiezione z Campanii. Odpowiedz Link Zgłoś
kan_z_oz Re: ...jutus.........zdjecia sa ok............... 29.01.07, 01:12 6pack napisał; jutke widac w czerwonej kurtce i dzinsach... Jesteś spostrzegawczy. W życiu bym nie dopatrzyła się. Kan Odpowiedz Link Zgłoś
piss.doff Re: ...jutus.........zdjecia sa ok............... 29.01.07, 06:31 ja mam podobny dar: idzie ubrana kobieta a ja 'cyk' i juz idzie rozebrana. Moge ja potem rozbierac i ubierac w kazdej kolejnosci - zaklad, ze ty tak nie umiesz. Odpowiedz Link Zgłoś