piss.doff 17.02.07, 21:21 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3926715.html Chinczyka zabilo zimno i brak tlenu a Polka wyszla z tego calo! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kwiatek_leona Re: Polonia potrafi 17.02.07, 22:36 Koszmar! Tylko zastanawia mnie ten paragraf na samym dole: "Ewa Wiśniewska-Cieślewicz jest polską mistrzynią paralotni z Bassano we Włoszech. Z przyczyn prawnych, dotyczących funkcjonowania polskiej kadry, występuje obecnie w kadrze Niemiec." Odpowiedz Link Zgłoś
starywiarus Wymagana jest 'Wanda Co Nie Chciała Niemca' 17.02.07, 23:24 kwiatek_leona napisała: > Koszmar! Tylko zastanawia mnie ten paragraf na samym dole: > > "Ewa Wiśniewska-Cieślewicz jest polską mistrzynią paralotni z Bassano we > Włoszech. Z przyczyn prawnych, dotyczących funkcjonowania polskiej kadry, > występuje obecnie w kadrze Niemiec." > Hehehe ...mistrzyni mieszka we Włoszech, lata w reprezentacji Niemiec, podróżuje z niemieckim paszportem, z mediami rozmawia albo po angielsku i po niemiecku. To tylko krapolskiej propagandzie nie może przejść przez gardło "niemiecka mistrzyni paralotni", no bo jak ktoś się kiedy o polski plemnik otarł, to juź musi dożywotnio być Wanda Co Nie Chciała Niemca, a inaczej zdrada i na szafot.... Odpowiedz Link Zgłoś
jednapani Re: Wymagana jest 'Wanda Co Nie Chciała Niemca' 18.02.07, 00:52 Stary wiarusie, masz calkowita racje! Taka to "Polonia" co pewnie po polsku juz zapomniala... Odpowiedz Link Zgłoś
starywiarus Re: Wymagana jest 'Wanda Co Nie Chciała Niemca' 18.02.07, 05:38 jednapani napisała: > Stary wiarusie, masz calkowita racje! Taka to "Polonia" co pewnie po polsku > juz zapomniala... Zapomniała czy nie zapomniała, jej sprawa. Ja zwracam uwagę na krapolskie podłączanie sie do cudzych osiągnięć, które żadną siłą polskie nie są. Odpowiedz Link Zgłoś
peerelski Re: Wymagana jest 'Wanda Co Nie Chciała Niemca' 18.02.07, 07:35 a te geny ktore otrzymala od plemnika oraz jaja to sie niby nie liczom? Odpowiedz Link Zgłoś
fan.club1 Jaka znowu Wiśniewska??? 18.02.07, 08:07 www.google.de/search?hl=de&q=Eva+Wisnierska&btnG=Suche&meta= Odpowiedz Link Zgłoś
peerelski Re: Jaka znowu Wiśniewska??? 18.02.07, 08:13 i to cie cieszy przyszywany szwabie? Odpowiedz Link Zgłoś
fan.club1 Nie, to mnie nie cieszy! 18.02.07, 09:45 Za to martwi mnie dyletantyzm i ignorancja polskich mediów. I nie tylko... Odpowiedz Link Zgłoś
peerelski Re: Nie, to mnie nie cieszy! 18.02.07, 10:00 wiesz, australijskie media z tych Polakow ktorzy odniesli tzw. sukces lubia robic Niemcow, a ci Polacy nie protestuja, zeby sobie nie zaszkodzic w karierze- Odpowiedz Link Zgłoś
fan.club1 To nie australijskie media przekręciły... 18.02.07, 10:24 nazwisko paralotniarki, lecz rodzime polskie. Nie wspominam już o tym, że dla niektórych gazet była w pierwszych relacjach Niemką. Podobno pierwszą zasadą dziennnikarstwa jest sprawdzenie faktów. Odpowiedz Link Zgłoś
peerelski Re: To nie australijskie media przekręciły... 18.02.07, 10:30 >>Podobno pierwszą zasadą dziennnikarstwa jest sprawdzenie faktów.<< a w praktyce? przepraszam za moja wczesniejsza dosyc chamska odzywke Odpowiedz Link Zgłoś
bonzee32 ukradzione z innego foum 18.02.07, 09:21 Zuch dziewczyna a przy okazji i kociak niepozbawiony sexapilu: www.msnbc.msn.com/id/17185299/ Podrozuje na niemieckim paszporcie, nie ma slowianskiej urody, a po ang. mowi z delikatnymi nalecialosciami z niem. Moglyby jej polskie media darowac wislanskich korzeni! Odpowiedz Link Zgłoś
peerelski Re: ukradzione z innego foum 18.02.07, 09:37 >>nie ma slowianskiej urody<< oczywiscie ze ma, nie w moim typie (bo mnie kreca brunetki), ale wyglada jak prawdziwa Slowianka Odpowiedz Link Zgłoś
bonzee32 Re: ukradzione z innego foum 18.02.07, 09:40 Troszeczke.. A jakbym byla facetem to w moim i owszem Odpowiedz Link Zgłoś
peerelski Re: ukradzione z innego foum 18.02.07, 09:52 puscilabys sie ze Slowiankom? Odpowiedz Link Zgłoś
bonzee32 Re: ukradzione z innego foum 18.02.07, 09:54 z jedna na milion A ty nie ten tego? Odpowiedz Link Zgłoś
kan_z_oz gdzie diabeł nie może 18.02.07, 11:33 tam posłał Wiśniewską. Jestem pełna podziwu dla ww Pani, oraz życzę Jej sukcesów w zawodach australijskich. Nie każdemu udaje się przelecieć na lotni na wyskokościach zarezerwowanych dla samolotów pasażerskich. Kan Odpowiedz Link Zgłoś
downunderguy Re: w ozz steryotyp poloka jest foojowy... 18.02.07, 12:04 to zydki zrobili tu nom kolo doopy - no i to powojynno emigrocja - niby byly chlopy ale tylko 1.50mytra w kapeluszu, jak italijancy z sycyliji - kazdy przystojny i z dorudnym zagonioczym polok jest tu brony za nimca - i nie zaprzeczo, chyba czuje sie polachtany - wstydzi sie bulboni - zresztom my bordziej arianie niz skundlune nimcy.. ta jak jej tam .wis.mo tyz wyglund jurnej baby jak tutyjszo molik - do bulboni sie nie przyznaje - jej broszka... Odpowiedz Link Zgłoś
caesar_pl Re: Polonia potrafi 18.02.07, 12:47 Fotyga powie - Niemcy zasymilowali nastepna Polke.Pani Fotyga - Polacy zasymilowali Leppera,Danute Hübner czy Millera i Niemcy nie maja nic przeciwko temu.W przypadku Leppera to sie nawet ciesza... Odpowiedz Link Zgłoś