mamadawida2 28.02.07, 23:55 Polecam, niewazne w jakim miejscu świata mieszkacie. Firma sprawdzona, rzetelna zlotemysli.pl/studzina.php Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
harlista Re: Ksiązki dla Polonii 01.03.07, 01:35 No to ja teraz wiem skad bruno taki madry i bogaty zlotemysli.pl/?c=4main&idEbook=262 A ja myslalem ze on tak od siebie, poprostu Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: Ksiązki dla Polonii 01.03.07, 20:29 harlista napisał: > No to ja teraz wiem skad bruno taki madry i bogaty > zlotemysli.pl/?c=4main&idEbook=262 ni i laponczyk tyz > A ja myslalem ze on tak od siebie, poprostu od siebie, tak po prostu to brunon tylko pierdnonc moze Odpowiedz Link Zgłoś
canadian5 Re: Ksiązki dla Polonii 01.03.07, 20:50 jak ja lubie takie publikacje jeszcze lepsze sa jak zostac milionerem w weekend albo umacnianie ducha i wiary w siebie poprzez pozytywne myslenie. A ty mama dawida nie wciskaj nam tu tego shitu tylko bierz wor tak jak stary wiarus i jedz do polski moze tez ci cos uda wytargowac. Odpowiedz Link Zgłoś