apokryf80 02.03.07, 10:51 z uwagi na wyrazna antypatie niekrorych adminow do mnie, zamierzam zmienic nik,na koszerno-sympatyczny. pomozcie mi znalezdz odp. nik np. mosiek_pejsiaty etc. najladniejszy nik zaloguje. z gory dziekuje za pomoc apokryf Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zorbathegreek Re: pomozcie ... 02.03.07, 10:56 Proponuje "wybraniec_jehowy" (jak sie Jahweh nie obrazi za te mala literke)... Odpowiedz Link Zgłoś
normalski1 Re: pomozcie ... 02.03.07, 13:13 zapomnialem dodac ze było cymbalistow wielu ale zaden nie chcial zagrac przy Jankelu ! Odpowiedz Link Zgłoś
stanley_sow Re: pomozcie ... 02.03.07, 13:46 srul_rulz brzmi dumnie ale musisz sie troche podszkolic i tu na poczatek masz wybrana literature: preview.tinyurl.com/2a4yad tinyurl.com/3xtlor Odpowiedz Link Zgłoś
narabany.drwal Re: pomozcie ... 02.03.07, 14:31 dzieki towarzysze taak , too JA pzdr. Narabany Drwal Odpowiedz Link Zgłoś
bogo2 Re: pomozcie ... 02.03.07, 14:38 apokryfy-szoruje-naczco... pokryf80 napisał: > z uwagi na wyrazna antypatie niekrorych adminow do mnie, > zamierzam zmienic nik,na koszerno-sympatyczny.(..) > najladniejszy nik zaloguje. > z gory dziekuje za pomoc > Odpowiedz Link Zgłoś
narabany.drwal Re: pomozcie ... 02.03.07, 15:00 yaponczyk1 napisała: A moze nie_zyt_polonii ? nie_zyt wyexportowano od razu by sie Balmy polapal ze Polonus ... Odpowiedz Link Zgłoś