paszport 09.05.03, 06:49 Zapros Bydle na BIS. Luiza i Bydlak tworza zgrana pare. Beda wtedy mogli we dwojke zaatakowac pewna kolezanke. Zlosliwy wyzwie meza od bambusow a Luzia dolozy psami. I wtedy beda wszyscy szczesliwi. Czyz tak Robercie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ro-bert Re: Do Roberta 09.05.03, 06:55 Moglbys sprecyzowac o co biega? Przeciez wiesz dobrze, ze ani ty ani zlosliwe_bydle tak naprawde to nie pasujecie na bisa. Roznica miedzy wami jest tylko taka, ze z_b o tym wie i sie tam w ogole nie pcha. robert Odpowiedz Link Zgłoś
paszport Zaczynam miec takie podejrzenia 09.05.03, 07:02 gdyz cos za bardzo broni bydlaka. Odpowiedz Link Zgłoś
zlosliwe_bydle Nazywam sie rowniez... 09.05.03, 07:05 ... imionami tych wszystkich, ktorym nie podoba sie ten paszportowy scam. A IMIE MOJE CZTERDZIESCI I CZTERY, HEHEHE Odpowiedz Link Zgłoś
paszport Re: Do Roberta 09.05.03, 07:01 hahaha a ty pasujesz? Czy moze ta osoba pasuje? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=44&w=5936560&a=5949135 Nie rozmieszaj mnie CHLOPTASIU. Odpowiedz Link Zgłoś
paszport Re: Do Roberta 09.05.03, 07:46 No i jeszcze jedno drogi kolego. Do mnie przeczepiles sie od razu a ja ani razu nie zauwazylem potepienia tego co napisal Zlosliwe Bydle do Xurka ani slowa na temat wyzwisk Luizy? Jak to jest robert? Mnie wyzywasz od "chloptasi" a nie reagujesz na obelgi rzucane pod adresem innych ludzi? Jak to jest robert? Zaczynam powoli rozumiec o co chodzi. Jezeli twoj znajomy obrzuci obelgami nieznajoma osobe to jest to wszsytko w porzadku. Gorzej jak na odwrot, wtedy ty jako bohater stajesz po stronie kolezki. Xurek nie nalezy do twoich faworytow wiec obelgi pod jej adresem nie sa warte zainteresowania? Prosze, powiedz ze nie mam racji. Odpowiedz Link Zgłoś
paszport Re: Do Roberta 09.05.03, 08:09 Dokladnie robert, dokladnie. Ja wiem ze _ja_ mam racje bo ty jestes tym kim jestes. Gratuluje nowych "przyjaciol" ktorych tak zawziecie bronisz. Widac oni sa tobie bliscy moralnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ro-bert Re: Do Roberta 09.05.03, 09:25 Ty chyba masz problemy z rozumieniem tekstu pisanego. Ja bronie? Chyba jedynie bisa przed zalewem spamu. robert Odpowiedz Link Zgłoś
ro-bert Re: Do Roberta 09.05.03, 09:24 paszport napisał: > No i jeszcze jedno drogi kolego. > Do mnie przeczepiles sie od razu a ja ani razu nie zauwazylem potepienia tego > co napisal Zlosliwe Bydle do Xurka ani slowa na temat wyzwisk Luizy? Zrozum! Ani sie nie przyczepilem ani cie nie potepiam. Zadalem proste pytanie, na ktore do tej pory nie odpowiedziales. > Jak to jest robert? > Mnie wyzywasz od "chloptasi" Geneze slowa "chloptas" juz wytlumaczylem. Jesli czujesz sie tym urazony to przepraszam. > a nie reagujesz na obelgi rzucane pod adresem > innych ludzi? Jak to jest robert? Ja nie jestem tutaj od tego zeby "reagowac". Wystarczy mi, ze "reagowac" musze gdzie indziej > Zaczynam powoli rozumiec o co chodzi. Chyba jednak nie rozumiesz. Wiesz, ze na polonii nie pisze prawie wcale a to co ty nazywasz zaczepianiem twojej osoby bylo po prostu reakcja na twoj e-mail do mnie. > Jezeli twoj znajomy obrzuci obelgami nieznajoma osobe to jest to wszsytko w > porzadku. Gorzej jak na odwrot, wtedy ty jako bohater stajesz po stronie > kolezki. Xurek nie nalezy do twoich faworytow wiec obelgi pod jej adresem nie > sa warte zainteresowania? Ty mnie chyba z Robin Hoodem mylisz > Prosze, powiedz ze nie mam racji. Jeszcze raz powtorze: Nie masz! robert Odpowiedz Link Zgłoś