jeanine_garofalo 17.05.03, 18:03 www.madfunny.com/details.php?image_id=496 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bushwacker Re: Mirko: znalazlam twoje zdjecie. 17.05.03, 18:14 jeanine_garofalo napisała: > www.madfunny.com/details.php?image_id=496 jeanine_garofalo, czy moge zapytac skad ta twoja obsesja z Mirko? Osobiscie zawsze lubie przejrzec jego linki, smieszne, pozyteczne i zdarza sie kilka bez sensu, ale w morzu innych postow napewno wyrozniaja pozytywnie. Natomiast twoje posty jeanine_garofalo maja tylko jeden cel i z tego wzgledu juz od dawna nie sa smieszne, sa raczej smutne ( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirko Holy COW! IP: *.union01.nj.comcast.net 17.05.03, 19:08 Też się czasem zastanawiam co temu chłopu jest (narobiło?) na głowę? Trochę to tak kiedy zapomniawszy skąd i po co jestem patrzyłem na krowę spokojnie przeżuwającą skórki z bananów jednym końcem krowy a srająca w najlepsze drugim jednocześnie DOKŁADNIE na samym środku najbardziej ruchliwego na świecie skrzyżowania pod Czerwonym Fortem w New Delhi i dziwiłem się dlaczego ona tam właśnie stoi? Przecież nie z powodu swojej domniemanej świętości? Jedyny wniosek: BO TAKA JEST WŁAŚNIE NATURA GŁUPIEGO BYDLĘCIA. Ma to jednak też trochę głębszy sens: bo tylko wtedy niechcący prowokuje myślenie postronnych obserwatorów, którzy może DOKŁADNIE w tym celu przylecieli 12000 km żeby to właśnie zauważyć. Z drugiej strony popatrz na to tak: beze mnie ten żałosny idiota byc może nie żyłby. Po co miałby żyć? Jego egzystencja nie miałaby żadnego celu i sensu i tak jak to opowiedział obrazowo w celi przy ostatnim papierosie pewien ekranowy poeta-filozof na poetyckim filmie "Psy 2", trzebaby go chwasta wyrawać? A ja mówię: niech sobie żyje bydlątko. Dziękuje za uwagę. Mirko Wasz niezastapiony LINKMAN. www.rockonthecoast.com/heinzelman/india/delhi_cow.jpg www.cmp.caltech.edu/~mcc/India/Delhi/CeremonialCow.jpg www-ccs.cs.umass.edu/cris/bombay1998/powai/pow-scooter-cow.jpeg www.taleblazing.com/1998/indiacow.jpg www.revision.clara.net/india/towerpeople.jpg www.revision.clara.net/india/cowcalf.jpg www.linkup.au.com/india/cow.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
jeanine_garofalo Re: Mirko: znalazlam twoje zdjecie. 17.05.03, 21:55 Mirko vel Bushwacker: Obsesja? Hm. Ja po prostu chcialabym abys odszedl z tego Forum bo mnie mierzisz. Prosze odejdz. Juz raz przyrzekles. Dlaczego zlamales obietnice? To nieladnie. JG bushwacker napisał: > jeanine_garofalo napisała: > > > www.madfunny.com/details.php?image_id=496 > > jeanine_garofalo, > > czy moge zapytac skad ta twoja obsesja z Mirko? > Osobiscie zawsze lubie przejrzec jego linki, > smieszne, pozyteczne i zdarza sie kilka bez sensu, ale w morzu innych postow > napewno wyrozniaja pozytywnie. > Natomiast twoje posty jeanine_garofalo maja tylko jeden cel i z tego wzgledu > juz od dawna nie sa smieszne, sa raczej smutne ( Odpowiedz Link Zgłoś
bushwacker Re: Mirko: znalazlam twoje zdjecie. 17.05.03, 22:43 jeanine_garofalo napisała: > Obsesja? Hm. dzieki za szczera odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś