Dodaj do ulubionych

Dlaczego mezczyzni zarabiaja wiecej niz kobiety

17.05.07, 01:15
Tu jest urywek Iron Chef America z Giada De Laurentiis (hot, hot, hot!!!) i
chef Bobby Flay. Giada ma klopoty z odkreceniem gornej czesci miksera,
potrzebuje pomocy Bobby Flay i Bobby znajduje rozwiazanie w ciagu 3 sekund.
Podobna sytuacja powtarza sie ponownie i ponownie dookola swiata. Czy sie
dziwisz, ze mezczyzni zarabiaja wiecej niz kobiety?
www.youtube.com/watch?v=R_MaVYHDqMA
Obserwuj wątek
    • jot-23 Re: Dlaczego mezczyzni zarabiaja wiecej niz kobie 17.05.07, 01:24
      myslalem ze "rozwiazanie" to bedzie odkrecenie tego miksera jednak... a nie po
      prostu wysypanie zawartosci. troche dissapointing jako przyklad "wyzszosci"
      facetow.
    • kan_z_oz Re: Dlaczego mezczyzni zarabiaja wiecej niz kobie 17.05.07, 01:25
      motorcity napisała:

> Tu jest urywek Iron Chef America z Giada De Laurentiis (hot, hot, hot!!!) i
      > chef Bobby Flay. Giada ma klopoty z odkreceniem gornej czesci miksera,
      > potrzebuje pomocy Bobby Flay i Bobby znajduje rozwiazanie w ciagu 3 sekund.
      > Podobna sytuacja powtarza sie ponownie i ponownie dookola swiata. Czy sie
      > dziwisz, ze mezczyzni zarabiaja wiecej niz kobiety?

ODP: Motorcity, część kobiet nie potrafi też uruchomić kosiarki, umyć
      samochodu, wyszorować prysznica i okna ale tylko wtedy gdy chłop jest w domu.
      Mamy umiejętność zapominania wybiórczo i na zawołanie oraz wedle potrzeby
      używania siły fizycznej.
      I zarabiajcie sobie więcej...to tylko kwestia kto trzyma portfel, a jak nie
      trzyma i tak wie jak opróżnić.

Hihihihi

Pozdrawiam
      Kan
      • motorcity Re: Dlaczego mezczyzni zarabiaja wiecej niz kobie 17.05.07, 01:42
        kan_z_oz napisała:
        > ODP: Motorcity, część kobiet nie potrafi też uruchomić kosiarki, umyć
        > samochodu, wyszorować prysznica i okna ale tylko wtedy gdy chłop jest w domu.
        > Mamy umiejętność zapominania wybiórczo i na zawołanie oraz wedle potrzeby
        > używania siły fizycznej.
        > I zarabiajcie sobie więcej...to tylko kwestia kto trzyma portfel, a jak nie
        > trzyma i tak wie jak opróżnić.

Thou shall kneel in front of Goddess. Hail Kan_z_Oz! Hail Kan_z_Oz!
        • kan_z_oz Re: Dlaczego mezczyzni zarabiaja wiecej niz kobie 17.05.07, 03:11
          Thou shall kneel in front of Goddess. Hail Kan_z_Oz! Hail Kan_z_Oz!

ODP: Przesadziłam?? No, tak - przesadziłam. Idę sobie obok.

Kan
          • motorcity Re: Dlaczego mezczyzni zarabiaja wiecej niz kobie 17.05.07, 03:19
            kan_z_oz napisała:
            > ODP: Przesadziłam?? No, tak - przesadziłam. Idę sobie obok.

Nie, nie przesadzilas - trafilas w sedno. Ja tylko myslalem, ze to jest tajna
            informacja, ktorej zaden mezczyzna nie moze miec, tylko dla kobiet... LOL
            • kan_z_oz Re: Dlaczego mezczyzni zarabiaja wiecej niz kobie 17.05.07, 03:46
              motorcity napisał:
              > Nie, nie przesadzilas - trafilas w sedno. Ja tylko myslalem, ze to jest tajna
              > informacja, ktorej zaden mezczyzna nie moze miec, tylko dla kobiet... LOL

ODP; Żadna tajemnica. Dawno już to zostało 'rozgryzione' przez facetów. A Ci
              którzy o tym nie wiedzą - daaaleka droga jeszcze przed Nimi.

To jest taka Nasza 'zaleta' i odpowiednik tej męskiej zabawy w 'alfa male'.
              (osobnik dominujący w stadzie).

Pozdrawiam
              Kan

• piss.doff Before you can read these words 17.05.07, 04:02
                your wallet will be gone= secret babski
    • motorcity Rachel Ray vs. Giada De Laurentiis 17.05.07, 02:59
      Ktora waszym zdaniem jest lepsza laska: Rachel Ray czy Giada De Laurentiis (ja
      znam odpowiedz, chce jednak wysluchac waszej opinii):

1.Rachel Ray:
      www.youtube.com/watch?v=1WxP6MGvO_s
      2.Giada De Laurentiis:
      www.youtube.com/watch?v=S-BVylRjlEg
      • a_cali Re: Rachel Ray vs. Giada De Laurentiis 17.05.07, 04:19
        ty znasz swoja odpowiedz i nie tylko na ten temat a slyszales o gustach,o gustach ,o ktorych sie nie dyskutuje ,wracajac do pytania zadna z nich
      • piss.doff Re: Rachel Ray vs. Giada De Laurentiis 17.05.07, 06:49
        ta pierwsza wyglada na dziewusie z Kola Mlodych Rolnikow a ta druga meczy
        swojej orzeszki wyciskajac te maluszki niemozebnie do gory. Poza tym ma zeza,
        wyglada na schizfreniczke i czesciowo na anorektyczke. Obie nadaja sie na jakas
        tam 5-minutowa robote jak kazda inna ale zeby zaraz sie produkowac na u-tube?

Moj typ to taka co moze sie pokazac bez makijazu, dzis taki cud widzialem.
        Zaraz sie oswiadczylem i zaproponowalem dziecko
    • buck_turgidson Dlaczego kobiety wydaja wiecej niz mezczyzni 17.05.07, 04:32
      Niewazne kto wiecej zarabia.

Co z tego, ze kobiety mniej zarabiaja skoro one i tak wiecej wydaja - i to co
      one zarobia i czesc tego co zarobia ich faceci.
      • piss.doff Re: Dlaczego kobiety wydaja wiecej niz mezczyzni 17.05.07, 06:52
        good! the keyword is 'ich faceci', mind you plural case. Bo tych facetow to
        taka jedna z druga zaplanowala sobie kilku, co dwa trzy lata inny. Potem z
        pudelkiem spaceruje po skwerkach a alimony wplywa regularnie na konto.
    • waldek.usa Ty sluchaj no 17.05.07, 20:07
      kto to jest adamluce?
      ...just a hint...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka