leila78 04.06.07, 15:03 wybieram się na zakupy i słyszałam, że gdzieś jest taki duży market z rzeczami dla dzieci (wszystko: łóżeczka, akcesoria, ciuszki, itp). Będę bardzo wdzięczna za podanie namiarów lub chociaż zbliżonej lokalizacji. Pozdrawiam gorąco ze Szczecina Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kokolores Re: Do Mam z Berlina 04.06.07, 22:18 Chodzi ci o nowe rzeczy ?? Niestety nie jestem z Berlina ,ale wygooglowalam : www.babywelt-berlin.de/babywelt/php/babyunterwegs.php?branche=0 www.baby-bell.de/ Pozdrawiam i rzycze udanych zakupow . :o) Koko Odpowiedz Link Zgłoś
leila78 Re: Do Mam z Berlina 04.06.07, 22:22 Tak, chodzi mi o nowe rzeczy. Zamarzyło mi się połazić i pooglądać coś ładnego. Dziękuję za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
tama27 Re: będę wdzięczna za jeszcze jakieś namiary 06.06.07, 19:45 Baby one, Happy baby, Baby welt (Sliczne mebelki i wozki). Wpisz w google bo nie znam adresow. Sa to sklepy bardzo dobrze zaopatrzone no ale dosyc drogie. Tanszy jest chyba Spiele Max i Toys Rus ale wybor jest mniejszy. Polecam Baby basar mozna naprawde kupic firmowe ciuszki jak nowe Odpowiedz Link Zgłoś