Gość: tato IP: *.fastres.net 07.06.03, 04:17 No i stalo sie UE zamienia sie w Impero Romano. Jak podaja z Brukseli,jest konkretna propozycja by wybierano Prezydenta z duza wladza. Osobiscie popieram ten pomysl............ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smierdzaca-cipa-szwedki Re: Super Prezydent UE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.06.03, 04:21 Gość portalu: tato napisał(a): > No i stalo sie UE zamienia sie w Impero Romano. > Jak podaja z Brukseli,jest konkretna propozycja by wybierano Prezydenta z > duza wladza. > Osobiscie popieram ten pomysl............ Kogo obchodzi co Ty popierasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felusiak Re: Super Prezydent UE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.nyc.rr.com 07.06.03, 04:38 A ja chcialbym wiedziec dlaczego tato popiera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: Super Prezydent UE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.fastres.net 07.06.03, 15:20 Gość portalu: felusiak napisał(a): > A ja chcialbym wiedziec dlaczego tato popiera. Bo mysle przyszlosciowo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felusiak Re: Super Prezydent UE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.nyc.rr.com 07.06.03, 15:25 To nie jest odpowiedz na powazne pytanie. Chyba nie bardzo jestes w temacie zorientowany skoro nie potrafisz wymienic logicznych przyczyn swojego stanowiska w rzeczonej kwestii. Myslalem, ze jestes powaznym czlowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: Super Prezydent UE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.fastres.net 07.06.03, 16:05 Gość portalu: felusiak napisał(a): > To nie jest odpowiedz na powazne pytanie. > Chyba nie bardzo jestes w temacie zorientowany skoro nie potrafisz wymienic > logicznych przyczyn swojego stanowiska w rzeczonej kwestii. > Myslalem, ze jestes powaznym czlowiekiem. Ok....odpowiec nie byla dobra,ale temat jest bardzo zlozony i trudno jest odpowiedziec tak w trzech zdaniach. Napewno jest to ewolucja naturalna,wiec dlaczego mam miec opory? Problem to stworzenie mechanizmow demokracji i zachowanie wolnosci jednostki. Ale to juz inny rozdzial. Odpowiedz Link Zgłoś
smierdzaca-cipa-szwedki Re: Super Prezydent UE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.06.03, 16:37 Tato!Wyliz mi moja smierdzaca pizde! Odpowiedz Link Zgłoś
smierdzaca-cipa-szwedki Re: Super Prezydent UE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.06.03, 16:47 Tato.Wyliz mi moja smierdzaca pizde! Odpowiedz Link Zgłoś