chardonnay11 24.07.07, 16:13 Gra ktos? Na polnocy Ontario mozna pograc za $22..wozek wliczony ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piss.doff Re: Golf .. 24.07.07, 19:50 kiedys gralem, 22 do niedrogo ale ta rozrywka to nie jest dla mnie. Fama poszla ze bogacze graja w golfa i kazdy robol kupil macgregory w kmarcie zeby sie dopchac do lepszego zycia. Odpowiedz Link Zgłoś
chardonnay11 Re: Golf .. 24.07.07, 19:54 Hehe , to fajna rozrywka na swiezym powietrzu ... Odpowiedz Link Zgłoś
watchdogg Re: Golf .. 24.07.07, 20:22 Gram w golfa i wcale nie mam najlepszego sprzetu , wszystko "second hand" , pilki do golfa kupuje tez "second round" .Moja najlepsza runda 84 na Ponderosa G&CC w Kelowna BC. $22 za rundke golfa to bardzo tanio , ale to chyba Twilight cena co? Odpowiedz Link Zgłoś
soup.nazi Re: Golf .. 24.07.07, 20:11 piss.doff napisał: > kiedys gralem, 22 do niedrogo ale ta rozrywka to nie jest dla mnie. Fama poszla > > ze bogacze graja w golfa i kazdy robol kupil macgregory w kmarcie zeby sie > dopchac do lepszego zycia. W ostatnich latach rzeczywiscie straszny trynd sie zrobil i nawet rozne loulajfy z trailer parku zaczelo sie zauwazac. Czasy sie zmieniaja - niegdys biznesmeni omawiali deals, dzisiaj welfare dyskutuje przy golfie jak wyciagnac wiecej kasy albo gdzie opylic food stamps. W kazdym razie to tez nie dla mnie - zaciagnieto mnie niejednokrotnie, ale nie moglem zalapac bakcyla. Szachy maja duzo wiecej dynamiki. Wroce do golfa When I'm Sixty Four. Odpowiedz Link Zgłoś
chardonnay11 Re: Golf .. 24.07.07, 21:34 Chodzi o rozrywke na swiezym powietrzu.To wszystko.Prawde mowiac to "meneli" jeszce nie widzialem na "zielonym" LOL ale kto wie...moze niedlugo rzeczywiscie sie pojawia ? W Toronto dla nich za drogo ... Odpowiedz Link Zgłoś
piss.doff Re: heheh 24.07.07, 20:08 wez sobie jakigos chlopaka za pare groszy i podszkoli cie szybko. takich szczunow nazywaja 'pro'. Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: heheh 24.07.07, 20:11 donk napisała: > Nasz ortalion chcial kaczymi jajami grac w golfa! ale w koncu zagral twoimi, hehe i dlatego tera ino skorka ci wisi Odpowiedz Link Zgłoś
japonczyk1 Re: Golf ..to sport dla burakow 24.07.07, 23:31 Jak ktos slusznie zauwazyl. W USa i Kanadzie oczywiscie. Polecam golfa w Polsce Sam nie gram, ale szwagroszczak poleca pole w Postolowie. Oczywiscie, dla Polonii bedzie tam za drogo, za 22CAD tam raczej nie pograsz ) Odpowiedz Link Zgłoś
watchdogg Re: Golf ..to sport dla burakow 25.07.07, 00:38 To dlaczego nie grasz buraku bulbonski? > Sam nie gram, ale szwagroszczak poleca pole w Postolowie. A co ma taki wielki wybor ze akurat poleca ten wlasnie? buuuuuuuhaaaahaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
japonczyk1 Re: Golf ..to sport dla burakow 25.07.07, 04:38 watchdogg napisał: > A co ma taki wielki wybor ze akurat poleca ten wlasnie? buuuuuuuhaaaahaaaaa > Tak, ma wybor: www.golf.pl/pola/index.jsp Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: Golf ..to sport dla burakow 25.07.07, 13:41 no to ma zaibisty wybor ze 30 pol na krzyz w calej pl, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
donk Re: Golf ..to sport dla burakow 25.07.07, 15:40 Malo, nie masz co z koza i maciora leciec do Polandu, chyba ze wybierzez siem pastwisko w Bieszczadach. heheheh Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: Golf ..to sport dla burakow 25.07.07, 15:52 a co ty osle o polach golfowych mozesz wiedziec? jedyne pola jakie widziales to za swym chlewikiem w pierdziszewie Odpowiedz Link Zgłoś
donk Re: Golf ..to sport dla burakow 25.07.07, 16:11 Ty znasz pola. Pola na Telesfola. heheheh Odpowiedz Link Zgłoś
watchdogg Re: Golf ..to sport dla burakow 28.07.07, 17:03 japonczyk1 napisał: > Tak, ma wybor: > www.golf.pl/pola/index.jsp Taaa , cale 12 pol golfowych ( Par 18 ) na przestrzeni 312 685 km² , hmmm jest sie czym chwalic Pola golfowe Par 9 sa dla dziadkow 80letnich i dzieci , wiec nawet nie warto brudzic sprzetu . No ale niech ci bedzie , jak wszystkie to wszystkie ( tutaj nie ma pol golfowych bez pola wiec nie moge ich uwzglednic)ten link pokazuje pola golfowe w okolicy Toronto: www.golfingontario.com/toronto.htm Odpowiedz Link Zgłoś
soup.nazi Re: Golf ..to sport dla burakow 25.07.07, 16:08 japonczyk1 napisał: > Jak ktos slusznie zauwazyl. > W USa i Kanadzie oczywiscie. Polecam golfa w Polsce > Sam nie gram, ale szwagroszczak poleca pole w Postolowie. Szwagier tez nie gra za to ma sympatycznie brzmiaca pozycje: caddie, hehehe. This comes with perks jak sluzbowa czapka, przerobiona z milicyjnej zreszta. > Oczywiscie, dla Polonii bedzie tam za drogo, za 22CAD tam raczej nie pograsz Taki rarytet jak kawa w Sopocie za cale 8 zl? E, to moze siem wyskrobiom, ale po co? Tyle jest profesjonalnych pieknych golfowisk w Kanadzie i pobliskich Stanach - a nie jakies tam bulbonskie legi upstrzone krowimi plackami. Odpowiedz Link Zgłoś
zpustynii Re: Golf .. 25.07.07, 01:57 Gram.... gram i bardzo lubie. Zaczalem jak mialem 25 lat i zyc bez niego nie moge. Przynajmniej raz do roku wyjezdzam na golfowe wakacje a na Hawaii mam nawet condo, z widokiem na pole golfowe. A mowia, ze uzywki uzalezniaja. Ja nie pale, nie pije a pieniadze wydaje na golfa, tyle mojego. Odpowiedz Link Zgłoś
bad_dziudziu zamknij sie polglowku 25.07.07, 05:18 pomyliles forum bo dla psycholi to tam dalej, na lewo. Odpowiedz Link Zgłoś
chardonnay11 Golf dla bezdomnych entuzjastow 25.07.07, 15:36 Yap znowu prowokujesz pyskowke. Czy moze mi ktos wytlumaczyc co to jest Klub Golfowy BEZ POLA ? Ta mapka pokazuje ich pare ...Czy to jakis nowy polski wynalazek? U mnie w condo jest virtualny golf..moze to to samo? Golf dla bezdomnych entuzjastow w Polsce? LOL Rzeczywiscie yap w Polsce tylko bogaci ludzie moga sobie pograc.Troche to przykre.Kogo stac na gra za 200zl ?To jest wlasnie ta roznica miedzy Kanada a Polska.Polska jest strasznie droga. Odpowiedz Link Zgłoś
dostawca_pavulonu Re: Golf dla bezdomnych entuzjastow 25.07.07, 16:04 To moze ja wytlumacze.Klub golfowy bez pola? To proste. To jest klub golfowy, ktory nie ma pola. Czy klub golfowy to tylko pole? Moze to byc klub, ktory dopiero buduje pole wiec gracze jezdza grac na pole innego klubu.. Moze to byc klub ktory ze wzgledow ekonomicznych korzysta z pola innego klubu lub kogos, kto ma pole i chce je wydzierzawic w uzywanie . Pozwala to lepiej wykorzystac czas na polu. Byl kiedys w Polsce klub, nie wiem czy istnieje dalej,w ktorym po drinku wsadzano golfiarzy ze sprzetem w helikopter i wieziono ich pograc do Szwecji. Sport w Polsce tani nie jest ale to pewnie i dobrze. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=44&w=66414073&a=66425246 Kiedys nalezalem do klubu jezdzieckiego ktory nie mial koni. Super sprawa. Placilismy skladke i jezdzilismy na koniach sportowego klubu jezdzieckiego w ktorym profesjonalnie o te konie dbano. Czy chcesz skosztowac pavulonu? Darmowe samples mam . Odpowiedz Link Zgłoś
bad_dziudziu Re: Golf dla bezdomnych entuzjastow 28.07.07, 17:12 konia to ty walies na jezdzca, tylko nie jestem pewien czy sam. Odpowiedz Link Zgłoś
japonczyk1 ta......... 25.07.07, 16:16 chardonnay11 napisaB: > Yap znowu prowokujesz pyskowke. Dlaczego mistrzu ch11 ja prowokuje pyskowke? Bo wiem ze w Polsce sa pola golfowe i podalem link do ich lokalizacji? A gdybym napisal ze w "zakichanej Polsce nia ma nawet gdzie w golfa pograc" to wtedy byloby to OK i to zapewne nie bylaby prowokacja, prada? Z ze golf to sport dla burakow to zdaje sie grochowka napisala, co? Odpowiedz Link Zgłoś
chardonnay11 Re: ta......... 25.07.07, 16:27 Ja napisalem o golfie w Ontario a ty podajesz link do strony polskiej ...Nie na temat to wszystko... Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: ta......... 25.07.07, 16:29 chardonnay11 napisał: > ...Nie na temat to wszystko... bo jap japie, byle japac niewazne na temat czy nie Odpowiedz Link Zgłoś