Gość: G. IP: *.ipt.aol.com 08.12.01, 02:08 Ja mam nalepszy i najnowszy model SONY viao tylko 1800$ - zadnych tam skladanek i rekodzielnictwa kupowanego od amatorow- to wyrzucone w bloto piniadze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maciek Re: Na jakich COMPUTERACH pracujecie ?? IP: *.hnsn1.on.wave.home.com 08.12.01, 02:54 Gość portalu: G. napisał(a): > Ja mam nalepszy i najnowszy model SONY viao tylko 1800$ - zadnych tam > skladanek i rekodzielnictwa kupowanego od amatorow- to wyrzucone w bloto > piniadze. No to ciesz sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna27 Re: Na jakich COMPUTERACH pracujecie ?? IP: *.244.227.125.Dial1.Washington1.Level3.net 08.12.01, 02:59 Jeszcze w przedszkolu mnie uczyli, zeby sie nie przechwalac. A Ty co? Do przedszkola nie chodziles? Odpowiedz Link Zgłoś
_angel_ Re: Na jakich COMPUTERACH chcialbys pracowac? 08.12.01, 03:03 Gość portalu: G. napisał(a): > Ja mam nalepszy i najnowszy model SONY viao tylko 1800$ - zadnych tam > skladanek i rekodzielnictwa kupowanego od amatorow- to wyrzucone w bloto > piniadze. COMPUTERACH- po jakiemu to debilu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G Re: Na jakich COMPUTERACH chcialbys pracowac? IP: *.ipt.aol.com 08.12.01, 04:52 _angel_ napisał(a): > Gość portalu: G. napisał(a): > > > Ja mam nalepszy i najnowszy model SONY viao tylko 1800$ - zadnych tam > > skladanek i rekodzielnictwa kupowanego od amatorow- to wyrzucone w bloto > > piniadze. > > COMPUTERACH- po jakiemu to debilu? -po rusku lub goralsku, jak wolisz ? czy znasz jakis inny jezyk oprocz polskiego osilku ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JoeK What are you using your computer for? IP: *.rdu.bellsouth.net 08.12.01, 05:08 Podaj dane charakterystyczne twojego komputera. Na czym polega twoja praca na tej maszynie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaba Re: What are you using your computer for? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 08.12.01, 05:18 Uwazasz ze klony sa do d...? Musisz kolego byc niezle p....Firmowe kompy sa dla idiots.W koncu w srodku jest to samo ..ale skad ty o tym mozesz wiedziec? Wez kijek i pierdolnij sie w ryjek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: What are you using your computer for? IP: *.ipt.aol.com 08.12.01, 05:38 widocznie pracujesz na jakims tanim szmelcu,skoro tak sie wsciekasz,cena swiadczy o jakosci pamietaj otym !! a do czego uzywam?- postawilem go na okno zeby sasiady pekly z zazdrosci bo mieszkam na Jackowie pelnym polonusow, niedawno podcieli opony facetowi ktorzy kupil nowego Lexusa. No to na razie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: What are you using your computer for ? IP: *.sanjose-13-14rs16rt.ca.dial-access.att.net 08.12.01, 05:53 Gość portalu: g napisał(a): > widocznie pracujesz na jakims tanim szmelcu,skoro tak sie wsciekasz,cena > swiadczy o jakosci pamietaj otym !! a do czego uzywam?- postawilem go na okno > zeby sasiady pekly z zazdrosci bo mieszkam na Jackowie pelnym polonusow, > niedawno podcieli opony facetowi ktorzy kupil nowego Lexusa. No to na razie. Uwazaj zeby ci prezerwatywy nie podziurawili Odpowiedz Link Zgłoś
_angel_ Re: Na jakich COMPUTERACH chcialbys pracowac? 08.12.01, 14:47 Gość portalu: G napisał(a): > _angel_ napisał(a): > > > Gość portalu: G. napisał(a): > > > > > Ja mam nalepszy i najnowszy model SONY viao tylko 1800$ - zadnych t > am > > > skladanek i rekodzielnictwa kupowanego od amatorow- to wyrzucone w bl > oto > > > piniadze. > > > > COMPUTERACH- po jakiemu to debilu? -po rusku lub goralsku, jak wolisz ? c > zy > znasz jakis inny jezyk oprocz polskiego osilku ???? > znam znam...durniu od Computerow!uzywasz polskiej formy to pisz po polsku "KOMPUTERACH"! przez "K" a nie "C" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Na jakich COMPUTERACH pracujecie ?? IP: *.sanjose-13-14rs16rt.ca.dial-access.att.net 08.12.01, 05:25 Z wirusami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KKK Re: Na jakich COMPUTERACH pracujecie ?? IP: *.109.popsite.net 08.12.01, 05:31 Posluchaj " G " , naprawde nie obchodzi to nikogo za ile i jaki sprzet kupiles, a czy wiesz chociaz co masz w srodku tej maszyny(?). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JoeK Re: Na jakich COMPUTERACH pracujecie ?? IP: *.rdu.bellsouth.net 08.12.01, 05:55 Gość portalu: KKK napisał(a): > Posluchaj " G " , naprawde nie obchodzi to nikogo za ile i jaki sprzet kupiles, > a czy wiesz chociaz co masz w srodku tej maszyny(?). To byl cel mojego pytania: -------------------------------------------------------------------------------- Podaj dane charakterystyczne twojego komputera. Na czym polega twoja praca na tej maszynie? Wiec jak odpowiesz G czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Na jakich COMPUTERACH pracujecie ?? IP: *.ipt.aol.com 08.12.01, 07:08 OK!!!! jestes lepszy w wiedzy technicznej nie mam zamiaru walczyc o bzdury,mysle ze kupilem dobrze. Czesc !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MORTI Re: Na jakich COMPUTERACH pracujecie ?? IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 08.12.01, 08:22 Gość portalu: g napisał(a): > OK!!!! jestes lepszy w wiedzy technicznej nie mam zamiaru walczyc o > bzdury,mysle ze kupilem dobrze. Czesc !!! Heh. LAme. Kazdy idiota moze dac za kompa 1800$ i nawet nie wiedziec, co jest w srodku. Zreszta - skoro ktos uzywa kompa jako mebla czy doniczki - LAME po dwukroc. Takim ludziom powinno sie zakazac wstepu do sklepow ze sprzetem. POzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sharky Re: Na jakich COMPUTERACH pracujecie ?? IP: *.btinternet.com 08.12.01, 14:20 w robocie mam piii500 512 mb pamieci, 32mb karta tnt riva, 22cali monitor; w chacie athlon 1.4 512 mb 32 mb geforce, osobno nagrywarka i dvd, 17 cali monitor webcam i inne duperelki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzegorz Re: Na jakich COMPUTERACH pracujecie ?? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 08.12.01, 14:23 Gość portalu: sharky napisał(a): > w robocie mam piii500 512 mb pamieci, 32mb karta tnt riva, 22cali monitor; w > chacie athlon 1.4 512 mb 32 mb geforce, osobno nagrywarka i dvd, 17 cali > monitor webcam i inne duperelki A ja mam ZX SPEKTRUM z zielonym monitorem i magnetofonem, jak wczytuje gry to nie mozna rozmawiac, ani oddychac bo sie nie wgra, ale nie narzekam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STYRO Re: Na jakich COMPUTERACH pracujecie ?? IP: *.uc.nombres.ttd.es 08.12.01, 16:14 Nie chce zeby ktos pomyslal, ze sie chwale, bo nie ma czym, ale pracuje na: klonie Pentium4, 1.5 GHz, Nagrywarka 16x LG, DVD, drukarka HP 930C i skaner HP ScanJet 3400C. Nie narzekam i co miesiac splacam az do lipca))). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdzis Help!!!!! IP: *.rdu.bellsouth.net 08.12.01, 16:32 Kupilem PC, jest caly czarny i ekran tez. Ma w sobie "coffee cup holder", przyciskasz guzik i ten holder sie wysuwa ale dziurka za mala na coffee cup i kawa sie wylewa. Pomocy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniutek Re: Help!!!!! IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 08.12.01, 17:39 maly srebrny, sliczny G4 ech ale tutaj pewnie nie ma macowcow.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sharky Re: Help!!!!! IP: *.btinternet.com 08.12.01, 19:19 Gość portalu: aniutek napisał(a): > maly srebrny, sliczny G4 > ech ale tutaj pewnie nie ma macowcow.... Nie mowimy o kolorowych zabawkach ale o komputerach Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: Help!!!!! 08.12.01, 19:27 Gos´c´ portalu: sharky napisa?(a): > Gos´c´ portalu: aniutek napisa?(a): > > > maly srebrny, sliczny G4 > > ech ale tutaj pewnie nie ma macowcow.... > > Nie mowimy o kolorowych zabawkach ale o komputerach alez TO JEST KOMPUTER mimo, ze srebrny ; ) wiedzialam, ze nie ma tu MAC manow..... Odpowiedz Link Zgłoś
civic_vtec Re: Help!!!!! 08.12.01, 20:13 aniutek napisał(a): > Gos´c´ portalu: sharky napisa?(a): > > > Gos´c´ portalu: aniutek napisa?(a): > > > > > maly srebrny, sliczny G4 > > > ech ale tutaj pewnie nie ma macowcow.... > > > > Nie mowimy o kolorowych zabawkach ale o komputerach > > alez TO JEST KOMPUTER mimo, ze srebrny ; ) > wiedzialam, ze nie ma tu MAC manow..... Nie ważne o czym ale ważne jak! Jak to pięknie zabrzmiało: > > > maly srebrny, sliczny G4 < < < No i kto jeszcze tak potrafi o swojej maszynce? Pozdrawiam Vtec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: len Re: Help!!!!! IP: *.123-201-24.mtl.mc.videotron.ca 13.12.01, 00:36 chcialbym go od ciebie odkupic, ile zadasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
america Re: Na jakich COMPUTERACH pracujecie ?? 09.12.01, 06:10 A ja pracuje na komputerze ODRA z kartami perforowanymi. Polski wynalzek, wiec trzymam go na farmie w stodole (duzo miejsca). No i mam dostep do pradu trojfazowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vitek ? Re: Na jakich COMPUTERACH pracujecie ?? IP: *.109.popsite.net 09.12.01, 03:46 A ja mam komputer na pedaly,chcialem taki na korbke ale juz wysprzedali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo huh? IP: *.gronet.pl 09.12.01, 03:52 ludzie czy wy jestescie normalni?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renka Re: huh? IP: *.home.cgocable.net 09.12.01, 05:54 To ja was zaskocze. Bo moj komputer to czesc stacji polaczonej w network.Profesjonalnie na tym sie robi muzyke i webdesign. Na moim glownie czyszcze hard drive, po kazdej wizycie na forum i pisze sobie.Ma on czarna glowe spiaca na topie. Pomalowany jest w czarne craks i ma okno, przez ktore widac wnetrznosci. Jest tam tez czarna lampka, o ile wiecie o czym mowie. Monitor 17.To marne pentium 300.Dla mnie wystarczy. Ten obok to zabawka, ale nie bede o nim pisac bo mi sie zaraz cos popsuje, a norton bedzie mial pelno roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kliken Re: huh? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 09.12.01, 18:16 I znowu musze bawic sie w nauczyciela.A wiec drodzy amatorzy -najlepszy komputer to KLON.Tak, tak.Juz tlumacze.ZADNA firma nie robi wszystkiego dobrze- najlepiej.Dlatego profesjonalisci sami skladaja sobie komputery.Motherboard z takiej firmy, HD z innnej itd.komputery "firmowe" kupuja amatorzy i dzieci (bo ladnie wygladaja).Oczywiscie placa na nazwe frirmy kilkaset dolarow wiecej.Skonczcie juz prosze ta jalowa dyskusje. Pa pa Renka, bo nam kawa wystygnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JIHAD Re: Na jakich COMPUTERACH pracujecie ?? IP: *.chicago-08-09rs.il.dial-access.att.net 09.12.01, 18:22 Gość portalu: Vitek ? napisał(a): > A ja mam komputer na pedaly,chcialem taki na korbke ale juz wysprzedali. a ja mam komputer do sterowania samolotow z jaskini i sie nie chwale.nie jestem chwalipieta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enoise Re: Czy komputer nie jest dla CIEBIE za trudny? IP: *.btinternet.com 11.12.01, 00:00 Mysle ze te wasze ostanie krzyki mody w postaci pentium XXX z nieskonczona iloscia pamieci i polaciami wolnej przestrzeni na napedach dyskow twardych sa wykorzystywane do pisania listow do cioci, wujka albo czasem do przerzniecia partyjki pasjansa ktory potrzebuje ogromnej mocy obliczeniowej. jezeli jest tu ktos nieprzemadrzaly kto profesjonalnie wykorzystuje komputer (i nie mam na mysli profesjonalnej obrobki grafiki typu zeskanuj pas sasiada i dorob mu okulary albo profesjonalne programowanie typu zrob mi strone www tudziez hiperprofesjonalne pisanie tekstow przy pomocy zjebanego worda5000) niech sie odezwie, chetnie sie zaprzyjaznie. Czy ktos uzywa innego sprzetu niz klon peceta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JoeK Re: Czy komputer nie jest dla CIEBIE za trudny? IP: *.rdu.bellsouth.net 11.12.01, 01:08 Uzywam w pracy: MATLAB z (Control , Signal Processing and Simulink) do matematycznego modelowania ukladow automatyki i lacznosci. MathCAD podobny do MATLAB Sa przypadki ze 1GHz, 512MB RAM, laptop jest zajety obliczeniami przez pol godziny. Oprocz tego AutoCAD do rysunkow technicznych, Visual Suite (Basic, C++. Java++), do pisania programow, Tasking Development Environment for Motorola Digital System Processor i wiele innych programow.... Mam tez pare gier w tym ChessMaster i pasjanse. JoeK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enoise Re: Czy komputer nie jest dla CIEBIE za trudny? IP: *.btinternet.com 11.12.01, 02:07 Witaj bracie! To imponujace i nie ma w tym przekory. Nie moge sie pochwalic pelnym etatem przy komputerach ktore sa czescia mojego zycia ale to co robie "czasami" nazywa sie CNC model ESC 2401. Frezarka do obrobki szkla oraz granitu. Mozna to zaprogramowac recznie ale przypomina zabawe z assemblerem i w momencie ustalania wspolrzednych dla sciezek narzedzi mozna zlamac glowe. Producent pomyslal o wygodzie i zaopatrzyl nas w digitizer i software typu CAD, niestety maszyna stara a moj szef nie przyklada uwagi do serwisu. Pozatym w domu mam miniaturowe music-studio oparte na P2-300 ktory rowniez wysmienicie radzi sobie z lightwave'm (dlubie w siatkach 3d dla przyjemnosci). Pasjans powiadasz? Najlepiej przy okraglym stoliczku, z bujajaca sie zaroweczka powyzej, dym cygar i napoje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolarz Re: ja mam rower IP: *.btinternet.com 13.12.01, 00:00 i to jest moj jedyny srodek komunikacyjny, cudowny. tylko szkoda ze nie ma w nim komputera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: ja mam rower IP: *.hnsn1.on.wave.home.com 13.12.01, 01:11 Gość portalu: kolarz napisał(a): > i to jest moj jedyny srodek komunikacyjny, cudowny. tylko szkoda ze nie ma w > nim komputera. Mam nadzieje, ze to KLON, nie badz frajer, nie kupuj firmowego - zloz sobie sam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolarz Re: Klon czy nie? IP: *.btinternet.com 13.12.01, 02:12 Kupilem go w stanie nieuzywanym, nie konkretnej marki, to chyba KLON. Nawet jezeli to nie jest klon to juz zaczalem maly upgrade, czesci z taiwanu i sam montuje i konfiguruje sprawe. Troche szybciej chodzi ale zaczyna szwankowac RAM-a. Odpowiedz Link Zgłoś