a_cali 27.07.07, 09:56 www.sacbee.com/142/story/292249.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kan_z_oz Re: domy,domki, domeczki 27.07.07, 11:09 Pracowałam kiedyś w nieruchomościach - m. in. wynajem mieszkań/domów. Boimy się, że bank zamknie pożyczkę? Mogę Ci opowiedzieć z pierwsezj ręki jak się zamyka niepłacącego lokatora. Szybko i bezboleśnie. Wkłada się Go też na 'czarną listą', aby nie mógł wynająć. Schodzi z niej dopiero po 5 latach. Jeśli się opiera z wyprowadzeniem lub należnością, zatrudnia się szeryfa, który konfiskuje wszystkie graty, po czym zmienia zamki w domu - zresztą na koszt lokatora. Rzygać się chce Misiu, i na te przejęcia bankowe, i na lokatorskie. Część ludzi sobie poprostu nie radzi. Już lepiej 'ryzykować'we własnym domu - mówię Ci to z perspektywy zawodowej. Pozdrawiam Kan Odpowiedz Link Zgłoś
a_cali Re: domy,domki, domeczki 27.07.07, 14:29 Misia to nie dotyczy moze Uszatka? Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: domy,domki, domeczki 27.07.07, 17:13 zaraz ci powie, ze koala to nie mis Odpowiedz Link Zgłoś
harlista Re: domy,domki, domeczki 28.07.07, 02:52 "DataQuick says 73 percent of 2005's Sacramento-area buyers took out riskier adjustable-rate loans. In 2006, about 62 percent of buyers used them. They are the wildcards in all of this." Doskonaly przyklad kiedy chytrosc idzie w parze z glupota. Mnie ich absolutnie nie zal Odpowiedz Link Zgłoś