jot-23 28.06.03, 17:37 hehe nic sie nie zmienilo.... glupie gesi obudzily sie z reka w nocniku, o boze! okazalo sie ze KNUR to jednak dyktator, i zamiast do ziemi obiecanej zagonil trzode do chlewa! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zajączek Re: hehe Folwark Zwierzecy A.D. 2003 IP: *.acn.waw.pl 28.06.03, 21:03 jot-23 napisał: > > hehe nic sie nie zmienilo.... glupie gesi obudzily sie z reka w nocniku, o > boze! okazalo sie ze KNUR to jednak dyktator, i zamiast do ziemi obiecanej > zagonil trzode do chlewa! Dobrze ze ja mogę sobie spokojnie kicać po miedzy. Nie ma to jak wolność i swoboda. Odpowiedz Link Zgłoś
xurek Jocie, o czymkolwiet ten watek by nie byl, 29.06.03, 12:11 (bo nie za bardzo wiem o czym jest )) jest w kazdym wypadku bardzo zabawny. Gratuluje poczucia humoru. Xurek wciaz jeszcze sie smiejacy Odpowiedz Link Zgłoś
jutka1 Re: Jot :))))) 29.06.03, 13:29 Jocie, ja chyba wiem o czym Ty, i tez sie usmialam do rozpuku. Well put! )) Pozdrawiam i milej niedzieli zycze, Jutka (raczki czyste ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ertes Re: hehe Folwark Zwierzecy A.D. 2003 IP: *.oc.oc.cox.net 29.06.03, 17:00 Nihil novi jak sie kiedys ladnie mowilo. Odpowiedz Link Zgłoś