Gość: Dr Who IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 29.06.03, 19:02 www.cbc.ca/stories/2003/06/29/balcony_collapse030629 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wowa24 Re: Balkon z pedalami zawala sie. Kara boska? 29.06.03, 19:04 doktorze nie tak ostro obrazacie uczucia religine mylycjantow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swiadek ty fiucie - widzialem ile osob sie tam bawilo IP: *.client.comcast.net 30.06.03, 05:44 i nalezy im wspolczuc a nie obrazac. Tak sie sklada, ze wlasnie wczoraj zaparkowalem samochod w odleglosci 10, moze 15 metrow od tego budynku, wlasnie od strony balkonow, gdzie odbywala sie impreza - bylo glosno i wesolo - z halasu wynikalo, iz bawi sie tam wiele osob. Jako ze bylo glosno spojrzalem gdzie i co sie dzieje... i rzeczywiscie na schodach pomiedzy balkonami przechodzilo wiele osob. Ja odjechalem okolo 11 pm.. wypadek zdarzyl sie po polnocy - przykra sprawa. P.S. jakich pedalow ?? bawilo sie mieszane towarzystwo !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr Who Re: ty fiucie - widzialem ile osob sie tam bawilo IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 30.06.03, 05:53 Wiec szkoda tych zdrowych seksualnie. Reszte odpisac na straty. Skad wiesz ze jestem fjutem? Moze jestem cipa? Odpowiedz Link Zgłoś
cumtroll Re: ty fiucie - widzialem ile osob sie tam bawilo 30.06.03, 15:43 Czy widziales tam Ozpola na tym balkonie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul [...] IP: 62.190.198.* 30.06.03, 10:59 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
super_maruda [...] 30.06.03, 14:46 Domy z dektury nigdy sie w Polsce nie przyjma. To obciach tak zyc! Odpowiedz Link Zgłoś
i.p.freely Re: Domy wPolsce 30.06.03, 15:20 super_maruda napisała: > Domy z dektury nigdy sie w Polsce nie przyjma. To obciach tak zyc! ************** to my wszyscy wiemy jakie byly i sa maruda. A tak na wypadek gdybys nie wiedzila/l to nie dom sie zawalil i zeby bylo fajniej, dom o ktorym mowa, nie jest z 'dektury'. Odpowiedz Link Zgłoś
warchol3 Re: [...] 30.06.03, 20:10 super_maruda napisała: > Domy z dektury nigdy sie w Polsce nie przyjma. To obciach tak zyc! bylem ostatnion w polsce i matole modl sie aby sie domy z "tektury" w polsce przyjely bo zygac mi sie chcialo jak widzialm 3 pokolenia - dziadki, rodzice i wnukowie mieszkaja w dwu - pokojowym mieszkanku. mocarstwo polskie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pomocny [...] [...] [...] IP: 66.207.104.* 30.06.03, 20:30 warchol3 napisał: > zygac mi sie chcialo jak widzialm 3 pokolenia - dziadki, rodzice i > wnukowie mieszkaja w dwu - pokojowym mieszkanku. Ludzie w Polsce sa bardziej sentymentalni i przywiazuja sie do mieszkan bardziej niz w Ameryce Odpowiedz Link Zgłoś
cumtroll Re: [...] [...] [...] 30.06.03, 21:11 Bo w Polsce to sa chociaz normalne domy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PM Re: Balkon z pedalami zawala sie. Kara boska? IP: *.dsl.frsn01.pacbell.net 30.06.03, 16:30 A to Bog w ogole isnieje?! Masz do niego telefon? Odpowiedz Link Zgłoś
czarnucha Kara boska ! 30.06.03, 20:39 Jak piorun strzeli w piajanego gajowego, to jest to tragedia. Jak piorun strzeli w pedala, to jest to kara boska. Tak trzymac ) Odpowiedz Link Zgłoś
cumtroll Re: Kara boska ! 30.06.03, 21:10 Jak Polka sie pusci z bambusem to dziwka. Jak Polak poderwie kolorowa to ma kiepski gust? Odpowiedz Link Zgłoś