kalifornian 15.08.03, 15:57 Nowy piekny dzien i nadal nie ma humidziku. Czy moi przyjaciele ze wschodu przezyli czy sie stopili z ciepelka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
waldek.usa Re: Piekny dzien sie budzi w Kalifornii 15.08.03, 17:46 Hehehehe! Ja cwaniak w Bostonie - pradu po uszy! Nie pamietam kiedy ostatnio mielismy blackout, WWII ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Piekny dzien sie budzi w Kalifornii IP: *.windows.com 15.08.03, 20:27 u mnie tez ale zimo podgrzewa mnie swiadomosc ze nazi ma bardzo bardzo goraco nazi pieczesz sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Piekny dzien sie budzi w Kalifornii IP: *.corp.redshift.com 16.08.03, 09:50 Sadze ze nie piszesz z Palm Springs czy z Fresno! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szybki Re: Piekny dzien sie budzi w Kalifornii IP: *.proxy.aol.com 18.08.03, 03:46 Ja pisz z okolic San Francisco, tutaj jest nastepny piekny dzien... Pozd. z Kaliforni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Piekny dzien sie budzi w Kalifornii IP: *.corp.redshift.com 18.08.03, 07:44 Ciesz sie poki pogoda trwa. Zwykle w SF jest zimno i wietrznie. Czyz sam Mark Twain o tym nie pisal!.... "The coldest winter I ever spent was a summer in San Francisco." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: Piekny dzien sie budzi w Kalifornii IP: *.mt.sfl.net 18.08.03, 12:39 a tutaj tez jest piekny dzien i hujmidzik tez jest i klimy nie pracujom i baseniki zamkniete som sauna - za darmoche pozdrowionka z piekielka Odpowiedz Link Zgłoś
kalifornian Re: Piekny dzien sie budzi w Kalifornii 18.08.03, 17:33 A tak niedawno mowiles ze humidzik nie przeszkadza bo masz wszedzie klime. hehe Teraz chyba zmieniles zdanie? U mnie moga wylaczyc prad ale i tak nie ma znaczenia bo klima niepotztrebna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: Piekny dzien sie budzi w Kalifornii IP: *.mt.sfl.net 18.08.03, 17:57 trzeba se zycie czyms urozmaicac w kolko to samo - nudno musi byc Odpowiedz Link Zgłoś
dyplomata Dym z kalafonii 28.10.03, 07:48 kalifornian napisał: > Nowy piekny dzien i nadal nie ma humidziku. > Czy moi przyjaciele ze wschodu przezyli czy sie stopili > z ciepelka? Dym leci z kalafonii. Odpowiedz Link Zgłoś
gadupa U nas tez dzisiaj pienknie. 28.10.03, 09:57 Wspaniala australijska jesien. lekki przymrozek, swieci piekne slonce. ach! uch! ech! och! Odpowiedz Link Zgłoś