pinkink 21.08.03, 02:36 Czy ktos wie, co to takiego i na czym polega? Rodzaj wizy dla bezpanstwowcow? Nie moge sie doszukac... Dziekuje na wyrost bo mam nadzieje, ze tu znajde odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Andrew Re: SHENGHEN visa IP: *.home.cgocable.net 21.08.03, 02:49 Wpisz poprawnie Schengen visa i znajdziesz wszystkie informacje : www.eurovisa.info/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: split Re: SHENGHEN visa IP: *.nas25.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 21.08.03, 03:28 Blondynka ??? Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: SHENGHEN visa 21.08.03, 03:26 Czesc, pinkink! Mozesz tez popatrzec na prywatne forum "Paszportowy Szantaz", tam beda informacje na temat problemow wiz dla Polonii i jak to sie ma do ukladu z Shengen. forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=13386 Pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·...¸><((((º>¸. .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸.·´¯`·...¸><((((º> Odpowiedz Link Zgłoś
kalifornian Re: SHENGHEN visa 21.08.03, 03:52 hau hau oszolomko hau hau wiarus-swirus tzryma krotko co? nauczyl szczekac i teraz tylko to potrafisz Odpowiedz Link Zgłoś
pinkink Re: SHENGHEN visa 21.08.03, 04:06 Dziekuje Ci, Luiza i Tobie, Andrew za rzeczowosc i zyczliwosc. Dzis zetknelam sie po raz pierwszy z tym terminem i to w takiej wlasnie pisowni. Reszta niech sobie daruje glupie uwagi, choc zdaje sie jest to jedyne co potrafia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: split Re: SHENGHEN visa IP: *.nas25.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 21.08.03, 04:10 Zartowalem , nie musisz sie zaraz obrazac , ... Zgoda ? )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pinkink Re: SHENGHEN visa IP: *.oc.oc.cox.net 21.08.03, 05:53 Gość portalu: split napisał(a): > Zartowalem , nie musisz sie zaraz obrazac , ... Zgoda ? )) Zgoda. A blondynka jestem rzeczywiscie od pewnego czasu i to za duze pieniadze)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: split Re: SHENGHEN visa IP: *.nas25.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 21.08.03, 06:03 How did I know ? To cie usprawiedliwia Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Jak to blondynka? 21.08.03, 06:12 ..jestes przeciez Pink! Pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·...¸><((((º>¸. .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸.·´¯`·...¸><((((º> Odpowiedz Link Zgłoś
pinkink kolorki 21.08.03, 06:51 'pinkink' to tylko fonetyczna zabawa. Dzwiek. Bez odniesien. Gdziez by tam rozowy atrament? Bez sensu. A blond jest realny, co nie znaczy naturalny, niemniej twarzowy.)) Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie pinkink 21.08.03, 07:00 Mnie sie najpierw Twoj nick skojarzyl "pin kink" LOL Najwyzszy czas na weekend... ;oD))) Pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·...¸><((((º>¸. .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸.·´¯`·...¸><((((º> Odpowiedz Link Zgłoś
pinkink Re: pinkink 21.08.03, 07:07 Tys piknie. Mnie Twoj kojarzy sie lirycznie z panem B., a on z kolei z wierszykiem pt.'Casanova', ktory zupelnie liryczny nie jest. Pozdrav. Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: pinkink 21.08.03, 07:10 No to obie rzeczy pana B. sie Tobie kojarza prawidlowo ;oD Pozdrawiam i lece na basen Luiza-w-Ogrodzie Zawieszona na teczy pod gwarancja wizji Odpowiedz Link Zgłoś