bea-chiara 04.09.03, 06:51 Bo my akurat mieszkamy w Limie.A na tym kontynencie przeciez panstw nie malo...Moze powstanie lista?Nawet jezeli niedluga?Pozdrawiam-Bea. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bea-chiara Re: Ameryka POLUDNIOWA-sa tamze MAMY POLKI?!? 09.09.03, 04:56 Coz pozostaje mi odpowiedziec sobie samej-nikogo na forum...!?!Jestem sama- buuuuuuuuuuuuu.Bea. Odpowiedz Link Zgłoś
annelis Re: Ameryka POLUDNIOWA-sa tamze MAMY POLKI?!? 09.09.03, 12:10 Hej Wczoraj napisalam do Ciebie na priva. Sprawdz czy dotarl moj email. Annelis Odpowiedz Link Zgłoś
annelis Re: Ameryka POLUDNIOWA-sa tamze MAMY POLKI?!? 14.09.03, 23:22 Odpisalam na Twoj email mam nadzieje, ze tym razem dojdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
annelis Re: Ameryka POLUDNIOWA-sa tamze MAMY POLKI?!? 02.10.03, 23:21 Hej Juz bardzo dawno temu odpisalam na Toj drugi email. Nie wiem moze znow poprostu niedotarl. Czy mozesz podac mi inny adres nie gazetowy??? Czy naprawde nie ma wiecej polskich mam mieszkajacych w Ameryce Poludniowej??? pozdrawiam Annelis Odpowiedz Link Zgłoś
bea-chiara Re: Ameryka POLUDNIOWA-sa tamze MAMY POLKI?!? 07.10.03, 05:14 Annelis-potwierdzam,ze Twojej odpowiedzi nie otrzymalam...Wysylam wiec inny adres.Pozdr.-Bea. Odpowiedz Link Zgłoś
bea-chiara Re: Ameryka POLUDNIOWA-sa tamze MAMY POLKI?!? 28.10.03, 02:33 Annelis-czy juz wyjechalas?A swoja droga to jestesmy na tym forum taaak egzotyczne...Kontynent caly bez odpowiedzi.Bea. Odpowiedz Link Zgłoś
annelis Re: Ameryka POLUDNIOWA-sa tamze MAMY POLKI?!? 29.10.03, 17:55 Tak juz wyjechalam dlatego nawet nie mam czasu do Ciebie napisac. Dopiero teraz zobaczylam Twoj post. Niestety teraz nie mam internetu w domu Niedlugo do Ciebie napisze. Pozdrawiam Annelis Odpowiedz Link Zgłoś
annelis Re: Ameryka POLUDNIOWA-sa tamze MAMY POLKI?!? 29.10.03, 18:14 Wlasnie sprawdzilam poczte i nic od Ciebie do mnie niedotarlo. Wyglada na to, ze email gazetowy doniczego sie nienadaje!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mrufkaa Re: Ameryka POLUDNIOWA-sa tamze MAMY POLKI?!? 30.10.03, 21:53 Ja przepraszam, ze sie tu wpycham.... Ale to takie fascynujace! :0 Bea, co Ty tam porabiasz w Peru? Ty tam na stale? Jak Ci tam?)) Studiowalam z dziewuszka pol-Peruwianka, przemila Terska... Odpowiedz Link Zgłoś
bea-chiara Re: Ameryka POLUDNIOWA-sa tamze MAMY POLKI?!? 31.10.03, 04:48 Alez Twoja wizyta jest mile widziana,Mrufkoo...A jak zapewnie zauwazylas cos tu pustawo na tym kontynencie.A odpowiadajac na pytanie,to mieszkamy tutaj poniewaz moj maz tu sie urodzil...wczesniej zylismy w Paryzu.Pozdrawiam-Bea. Odpowiedz Link Zgłoś
bea-chiara Re: Ameryka POLUDNIOWA-sa tamze MAMY POLKI?!? 31.10.03, 04:27 Annelis-mozesz jeszcze raz zajrzec do Twojej skrzynki?Por favor...Bea. Odpowiedz Link Zgłoś
alex98 Re: Ameryka POLUDNIOWA-sa tamze MAMY POLKI?!? 03.11.03, 23:14 CZESC Bea!Szkoda ze tak puzno sie odezwalas.Ja przez dwa lata mieszkalam w Gujanie Fr w Kourou.Wyjechalam w polowie lipca i teras jestem na Korsyce wCalvi.Mimo wszystko pozdrawiam cie goraco choc u nas tylko 12°C.alex Odpowiedz Link Zgłoś
bea-chiara Re: Ameryka POLUDNIOWA-sa tamze MAMY POLKI?!? 06.11.03, 03:38 Dzieki za odzew...Widze,ze Ty na wyspach zyjesz.Jakkolwiek obydwie francuskojezyczne,to na ktorej Ci bardziej odpowiada?Pozdrawiam cieplo-u nas juz prawie lato-Bea. Odpowiedz Link Zgłoś
alex98 Re: Ameryka POLUDNIOWA-sa tamze MAMY POLKI?!? 07.11.03, 15:01 Czesc bea!!!!Powiem ci szczeze ze wole Polske .W Gujanie znalazlam sie dzieki mojemu mezowi,ktory tam pracowal.Trzeba mi bylo przyzwyczajic do tropikalnego klimztu itd.Ale przezylam tam i te dobre chwile , moj slub i narodziny mojej corki Juli.Na korsyce dopiero sie zadomowiamy i jest tu poprostu inaczej niz w Gujanie.Napisz jesli mozesz co porabiasz i wogule kilka slow o sobie czekam.Buziaki alex PS.W gujanie jest jeszcze kilka polek jesli maja dostep do internetu zlapia z toba kontakt na naszym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
iwka10 do alex98-pilne 27.12.03, 19:31 hej,parenaście lat temu byłam na korsyce teraz chętnie bym wróciła ale za bardzo nie mam możliwości.dziecko zmienia wszystko.nie moge się doczekać kiedy opowiesz mi jak tam jest teraz.pisz na robertbetkowski@poczta.onet.pl lub na gg 62666 pozdrawiam iwka mama 3letniej antośki Odpowiedz Link Zgłoś
jo.st Re: Ameryka POLUDNIOWA-sa tamze MAMY POLKI?!? 25.11.03, 22:53 Ja wprawdzie mieszkam pod Warszawą i żałuję, że tak Was mało w Ameryce Południowej. Ten kontynent ma w sobie to "coś". jakbyści emiały ochotę pogadać o tym, jak się wam tam żyje - jestem otwarta. Jola, mama Arturka (7) i Ady (4). Odpowiedz Link Zgłoś
katiuszka78 mieszkałam w Bogocie 10.01.04, 14:13 witam, teraz jestem w Polsce, ale w sumie przez 7 miesięcy byłam w Bogocie, mój mąż jest Kolumbijczykiem, teraz oczekujemy na nasze pierwsze maleństwo, w Lublinie. Piszę, bo to w końcu zawsze jakiś epizod, saludos para todas mamas latinoamericanas y sus bebes! Odpowiedz Link Zgłoś
karollaa Re: Ameryka POLUDNIOWA-sa tamze MAMY POLKI?!? 14.01.04, 16:27 Hej Bea, a gdzie mieszkalas w Polsce? Moze Gdansk? Bo kogos mi przypominasz... pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
bea-chiara Re: Ameryka POLUDNIOWA-sa tamze MAMY POLKI?!? 19.01.04, 06:49 Karola,witam! W Gdansku i okolicach to ja nawet czesto bywalam,ale na wakacjach,Jestem z Wroclawia. Pozdrawiam-Bea Odpowiedz Link Zgłoś
bea-chiara Re: Ameryka POLUDNIOWA-sa tamze MAMY POLKI?!? 24.04.04, 04:23 Cisza na morzu,a raczej na Oceanie,ktory przez okno widze... Zaczynam juz wierzyc,ze Polek zyjacych na tym kontynencie na Forum nie spotkasz. Pozdrawiam Swiatowe Mamy, Bea. Odpowiedz Link Zgłoś