Dodaj do ulubionych

Ameryka POLUDNIOWA-sa tamze MAMY POLKI?!?

04.09.03, 06:51
Bo my akurat mieszkamy w Limie.A na tym kontynencie przeciez panstw nie
malo...Moze powstanie lista?Nawet jezeli niedluga?Pozdrawiam-Bea.
Obserwuj wątek
    • bea-chiara Re: Ameryka POLUDNIOWA-sa tamze MAMY POLKI?!? 09.09.03, 04:56
      Coz pozostaje mi odpowiedziec sobie samej-nikogo na forum...!?!Jestem sama-
      buuuuuuuuuuuuu.Bea.
      • annelis Re: Ameryka POLUDNIOWA-sa tamze MAMY POLKI?!? 09.09.03, 12:10
        Hej
        Wczoraj napisalam do Ciebie na priva.
        Sprawdz czy dotarl moj email.

Annelis
    • annelis Re: Ameryka POLUDNIOWA-sa tamze MAMY POLKI?!? 14.09.03, 23:22
      Odpisalam na Twoj email mam nadzieje, ze tym razem dojdzie. smile
      • annelis Re: Ameryka POLUDNIOWA-sa tamze MAMY POLKI?!? 02.10.03, 23:21
        Hej
        Juz bardzo dawno temu odpisalam na Toj drugi email. sad
        Nie wiem moze znow poprostu niedotarl. Czy mozesz podac mi inny adres nie
        gazetowy???

Czy naprawde nie ma wiecej polskich mam mieszkajacych w Ameryce Poludniowej???

pozdrawiam
        Annelis
        • bea-chiara Re: Ameryka POLUDNIOWA-sa tamze MAMY POLKI?!? 07.10.03, 05:14
          Annelis-potwierdzam,ze Twojej odpowiedzi nie otrzymalam...Wysylam wiec inny
          adres.Pozdr.-Bea.
          • bea-chiara Re: Ameryka POLUDNIOWA-sa tamze MAMY POLKI?!? 28.10.03, 02:33
            Annelis-czy juz wyjechalas?A swoja droga to jestesmy na tym forum taaak
            egzotyczne...Kontynent caly bez odpowiedzi.Bea.
            • annelis Re: Ameryka POLUDNIOWA-sa tamze MAMY POLKI?!? 29.10.03, 17:55
              Tak juz wyjechalam dlatego nawet nie mam czasu do Ciebie napisac. Dopiero
              teraz zobaczylam Twoj post. Niestety teraz nie mam internetu w domu sad
              Niedlugo do Ciebie napisze.
              Pozdrawiam
              Annelis
            • annelis Re: Ameryka POLUDNIOWA-sa tamze MAMY POLKI?!? 29.10.03, 18:14
              Wlasnie sprawdzilam poczte i nic od Ciebie do mnie niedotarlo.
              Wyglada na to, ze email gazetowy doniczego sie nienadaje!!!!!!!!!!!!!!
              • mrufkaa Re: Ameryka POLUDNIOWA-sa tamze MAMY POLKI?!? 30.10.03, 21:53
                Ja przepraszam, ze sie tu wpycham.... Ale to takie fascynujace! :0 Bea, co Ty
                tam porabiasz w Peru? Ty tam na stale? Jak Ci tam?smile)) Studiowalam z dziewuszka
                pol-Peruwianka, przemila Terska...
                • bea-chiara Re: Ameryka POLUDNIOWA-sa tamze MAMY POLKI?!? 31.10.03, 04:48
                  Alez Twoja wizyta jest mile widziana,Mrufkoo...A jak zapewnie zauwazylas cos tu
                  pustawo na tym kontynencie.A odpowiadajac na pytanie,to mieszkamy tutaj
                  poniewaz moj maz tu sie urodzil...wczesniej zylismy w Paryzu.Pozdrawiam-Bea.
              • bea-chiara Re: Ameryka POLUDNIOWA-sa tamze MAMY POLKI?!? 31.10.03, 04:27
                Annelis-mozesz jeszcze raz zajrzec do Twojej skrzynki?Por favor...Bea.
    • alex98 Re: Ameryka POLUDNIOWA-sa tamze MAMY POLKI?!? 03.11.03, 23:14
      CZESC Bea!Szkoda ze tak puzno sie odezwalas.Ja przez dwa lata mieszkalam w
      Gujanie Fr w Kourou.Wyjechalam w polowie lipca i teras jestem na Korsyce
      wCalvi.Mimo wszystko pozdrawiam cie goraco choc u nas tylko 12°C.alex
      • bea-chiara Re: Ameryka POLUDNIOWA-sa tamze MAMY POLKI?!? 06.11.03, 03:38
        Dzieki za odzew...Widze,ze Ty na wyspach zyjesz.Jakkolwiek obydwie
        francuskojezyczne,to na ktorej Ci bardziej odpowiada?Pozdrawiam cieplo-u nas
        juz prawie lato-Bea.
        • alex98 Re: Ameryka POLUDNIOWA-sa tamze MAMY POLKI?!? 07.11.03, 15:01
          Czesc bea!!!!Powiem ci szczeze ze wole Polske smile.W Gujanie znalazlam sie dzieki
          mojemu mezowi,ktory tam pracowal.Trzeba mi bylo przyzwyczajic do tropikalnego
          klimztu itd.Ale przezylam tam i te dobre chwile , moj slub i narodziny mojej
          corki Juli.Na korsyce dopiero sie zadomowiamy i jest tu poprostu inaczej niz w
          Gujanie.Napisz jesli mozesz co porabiasz i wogule kilka slow o sobie
          czekam.Buziaki
          alex
          PS.W gujanie jest jeszcze kilka polek jesli maja dostep do internetu zlapia z
          toba kontakt na naszym forum.
          • iwka10 do alex98-pilne 27.12.03, 19:31
            hej,parenaście lat temu byłam na korsyce teraz chętnie bym wróciła ale za
            bardzo nie mam możliwości.dziecko zmienia wszystko.nie moge się doczekać kiedy
            opowiesz mi jak tam jest teraz.pisz na robertbetkowski@poczta.onet.pl lub na
            gg 62666 pozdrawiam iwka mama 3letniej antośki
    • jo.st Re: Ameryka POLUDNIOWA-sa tamze MAMY POLKI?!? 25.11.03, 22:53
      Ja wprawdzie mieszkam pod Warszawą i żałuję, że tak Was mało w Ameryce
      Południowej. Ten kontynent ma w sobie to "coś".
      jakbyści emiały ochotę pogadać o tym, jak się wam tam żyje - jestem otwarta.
      Jola, mama Arturka (7) i Ady (4).
    • katiuszka78 mieszkałam w Bogocie 10.01.04, 14:13
      witam, teraz jestem w Polsce, ale w sumie przez 7 miesięcy byłam w Bogocie, mój
      mąż jest Kolumbijczykiem, teraz oczekujemy na nasze pierwsze maleństwo, w
      Lublinie. Piszę, bo to w końcu zawsze jakiś epizod, saludos para todas mamas
      latinoamericanas y sus bebes!
    • karollaa Re: Ameryka POLUDNIOWA-sa tamze MAMY POLKI?!? 14.01.04, 16:27
      Hej Bea,
      a gdzie mieszkalas w Polsce? Moze Gdansk? Bo kogos mi przypominasz...
      pozdr.
      • bea-chiara Re: Ameryka POLUDNIOWA-sa tamze MAMY POLKI?!? 19.01.04, 06:49
        Karola,witam!
        W Gdansku i okolicach to ja nawet czesto bywalam,ale na wakacjach,Jestem z
        Wroclawia.
        Pozdrawiam-Bea
        • bea-chiara Re: Ameryka POLUDNIOWA-sa tamze MAMY POLKI?!? 24.04.04, 04:23
          Cisza na morzu,a raczej na Oceanie,ktory przez okno widze...
          Zaczynam juz wierzyc,ze Polek zyjacych na tym kontynencie na Forum nie spotkasz.
          Pozdrawiam Swiatowe Mamy,
          Bea.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka