ontarian 11.04.08, 13:47 gdyby ci podano w jednym zlobie goovno, w drugim siano? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
donk Re: co bys wybral bonku? 11.04.08, 13:54 Wytarzalbym ciebie wpierw w goownie, a pozniej w sianie. heheheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: co bys wybral bonku? 11.04.08, 14:04 a ty tylko o tarzaniu wystarczy, ze z maciorom sie w chlewiku tarzasz przyznaj lepiej, ze wybor mialbys naprawde trudny Odpowiedz Link Zgłoś
donk Re: co bys wybral bonku? 11.04.08, 14:39 Ty moze jakiegos kolegem z pracy (czanuch?) u twojej maciory ciongle widujesz. heheheheheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: co bys wybral bonku? 11.04.08, 14:46 ty ze mnom nie pracujesz, a jak sie umyjesz to czarny nie bendziesz Odpowiedz Link Zgłoś
donk Masz racjem stroze to mi drzwi otwierajom.. 11.04.08, 15:38 I siem ladnie klaniajom. Ja chodzilem do szkoly ortalionku, wienc my chyba nigdy nie bendziemy razem pracowac. heheheh Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: Masz racjem stroze to mi drzwi otwierajom.. 11.04.08, 16:38 donk napisała: > Ja chodzilem do szkoly ortalionku, nic wczesniej nie mowiles, ze woznym byles > wienc my chyba nigdy nie bendziemy razem pracowac. to prawda, wystarczy, ze ty skorkom trzepiesz, nie tylko swojom Odpowiedz Link Zgłoś
donk Re: Masz racjem stroze to mi drzwi otwierajom.. 11.04.08, 16:45 No i co co cieciu parkingowy? Juz zgupiales do reszty. heheheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: Masz racjem stroze to mi drzwi otwierajom.. 11.04.08, 17:05 a ty cos taki dumny z tego, ze woznym byles? az na forumie sie pochwalic musiales, co? hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
donk Ortalionowa aspiracja. heheheheh 11.04.08, 18:08 Ja bym siem na twoim miejscu wstydzil. Po co ty wyjechales? Dziada z siebie zrobic? Boze, ty musiales byc naprawde biedny w Polandzie ze cie na stroza wzielo. Ale jak siem z goowna robolskiego wywodzi. heheheheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
donk heheheheh 11.04.08, 18:09 Nikodemem to ty w tej kanadzie juz chyba nie bendziesz. heheheheheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian bonku smrodliwy, co tu duzo gadac 11.04.08, 18:22 glupszys od swej maciory glupszys nawet od swej kozy trzepnij sie swom skorkom w osli leb Odpowiedz Link Zgłoś
donk Boli? Musi bolec. 11.04.08, 18:36 Powyjezdzaly kmioty ortalionowe i coorwa panstwo chcom otpyerdalac. heheheheheheheh Zapomnij, za malo masz na koncie i w glowie. heheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian ciebie skorka bardziej boli 11.04.08, 18:43 donk napisała: > Powyjezdzaly kmioty ortalionowe i coorwa panstwo chcom > otpyerdalac. heheheheheh nie panstwo, tylko ciebie i nie otpyerdalac, tylko na.pier.da.lac w ten osli leb i nie chcom, tylko to robiom > Zapomnij, za malo masz na koncie i w glowie. heheheheh ty za masz, goovno masz, hehehe i na koncie i we lbie a z resztom sam goovno jestes i smierdzisz, hehe Odpowiedz Link Zgłoś