Dodaj do ulubionych

Twarz.....

IP: 170.28.16.* 03.01.02, 17:32
Pod linkiem wyborcza.gazeta.pl/info/artykul.jsp?xx=622264&dzial=011102
jest ugrzeczniony wywiadzik z Prezydentem.
Mnie zas daje do myslenia zdjecie tego osobnika. Czy on aby na pewno dzieli
troski swych rodakow? Czy nie daje mu spac polityczne, socjalne i ekonomiczne
staczanie sie Polski w niebyt?
Trudno w to uwierzyc patrzac na te nalana coraz bardziej, czerwona gebe....
Obserwuj wątek
    • Gość: Toto Re: Twarz..... IP: *.proxy.aol.com 03.01.02, 17:46
      Ta twarz to nasze slonce ktore poprowadzi wybranych do krainy wiecznej
      szczesliwosci.Tylko nie wiem czy dojda tam o wlasnych silach.
      • Gość: Andrzej Re: Twarz..... IP: *.unl.edu 03.01.02, 18:26
        A wy kurwa wasza mac do roboty sie brac a nie pierdolic tylko o polityce.
        • Gość: NYY Re: Twarz..... IP: 170.28.16.* 03.01.02, 19:10
          Ja wlasnie pracuje,to ty nieokrzesancu piszesz z uniwersyteckiego serwera,
          uzywajac jezyka polskiej nauki i polityki.
          "Takie beda przyszle Rzeczpospolite, jakie mlodziezy chowanie".
          Tylko wspolczuc.
          • Gość: aniutek Re: Twarz..... IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 03.01.02, 19:15
            tak tak NYY ma point !!!!
            do ksiazek pachole, do ksiazek

Gos´c´ portalu: NYY napisa?(a):

> Ja wlasnie pracuje,to ty nieokrzesancu piszesz z uniwersyteckiego
            serwera,
            > uzywajac jezyka polskiej nauki i polityki.
            > "Takie beda przyszle Rzeczpospolite, jakie mlodziezy chowanie".
            > Tylko wspolczuc.

• Gość: NYY Re: Twarz..... IP: 170.28.16.* 03.01.02, 19:18
              wink)))))))
              • Gość: Andrzej Re: Twarz..... IP: *.unl.edu 03.01.02, 20:05
                Gość portalu: NYY napisał(a):

> wink)))))))

Sluchaj kmiocie. Mnie to gowno obchodzi z jakiego serwera nadajaesz swe jady.
                Moze byc nawet z serwatki, jak wolisz. A czym twoj tatuncio byl lepszy od
                Kwasniewskiego, a moze i ty stary zetemesowcu teraz popisujesz sie przed samym
                soba ? Ty nieskazitelny balamucie.
                • Gość: Renka Re: Twarz...zmeczona..i slowa IP: *.home.cgocable.net 03.01.02, 20:15
                  Wydaje mi sie, ze dekomunizacja nie pozwolilaby prezydentowi byc
                  prezydentem, a i SLD dzisiaj nie byloby u wladzy.Zatem, mimo, ze ma on chlubne
                  nadzieje, nie sadze, aby podobaly sie narodowi rzady spadkobiercow PZPR, ktory
                  powinien zostac uznany za partie zbrodnicza.Ale to bylby przeciez cios
                  samobojczy.Jednak bez tego zabiegu wiekszosc spoleczenstwa nie bedzie
                  uczestniczyc w zyciu kraju, w pozytywnym sensie. Bedzie sie to wszystko
                  staczac z gorki.Bedzie bardzo ciezko rzadzic.
                  • malina Re: Twarz...zmeczona..i slowa 03.01.02, 21:09
                    "Wydaje mi sie, ze dekomunizacja nie pozwolilaby prezydentowi byc
                    prezydentem, a i SLD dzisiaj nie byloby u wladzy."

taaaaaa pewnie rzadzil by tatko Rydzyk do spoly ze swoja banda z radia co ma
                    ryja. To bylby ubaw po same pachy, a do gara to bys se musiala wkladac te swoje
                    ksiazki co to je magazynowalas na lepsze czasy i widzisz narescie by ci sie do
                    czegos przydaly a tak jedynie mialas je do spania, izolowania scian co by w
                    domu cieplej bylo a takze do ucieczki od rzeczywistosci bo rzeczywistosc
                    przerasa twoje mozliwosci percepcyjno-intelektualne.
                • Gość: NYY Re: Twarz..... IP: 170.28.16.* 03.01.02, 20:24
                  Gość portalu: Andrzej napisał(a):

> Gość portalu: NYY napisał(a):
                  >
                  > > wink)))))))
                  >
                  > Sluchaj kmiocie. Mnie to gowno obchodzi z jakiego serwera nadajaesz swe jady.
                  > Moze byc nawet z serwatki, jak wolisz. A czym twoj tatuncio byl lepszy od
                  > Kwasniewskiego, a moze i ty stary zetemesowcu teraz popisujesz sie przed samym
                  > soba ? Ty nieskazitelny balamucie.

Witaj,
                  Nie wiem ( watpie...) czy jest sens tlumaczyc cos tobie, ale zdobede sie na
                  wysilek...
                  13 stycznia 1983 roku zostalem skazany Przez Sad Wojsk Lotniczych w Poznaniu na
                  1,5 roku wiezienia z artykulu 270 Par 1 Kodeksu Karnego.Sygnatura akt S-lot
                  103/82 . Art. 270 to "Publiczne lzenie i wyszydzanie naczelnych organow PRL."
                  Nie nalezalem do zadnych czerwonych organizacji, a gdybym to pewnie by mnie
                  wyrzucono.
                  Moj Ojciec byl rowniez dzialaczem opozycji, zaszczuto go niestety na smierc, byl
                  slabego zdrowia.
                  Potem wyjechalem z polski. Teraz czasem zastanawiam sie, czy warto bylo sie
                  meczyc, siedziec w pudle, akceptowac permanentne relegowanie ze studiow.
                  I mysle, ze nie warto, bo to wszystko po wielu latach w jakims bardzo dlugim i
                  pokreconym lancuchu przyczynowo- skutkowym doprowadzilo do tego, ze taki
                  malpiszon jak ty zostal wpuszczony na wyzsza uczelnie, dorwal sie do komputera,
                  wchodzi na forum dla niego nie przeznaczone i ubliza komu popadnie

• jot-23 Re: Twarz..... 03.01.02, 20:36

> Gość portalu: Andrzej napisał(a):
                    >
                    > > Gość portalu: NYY napisał(a):
                    > >
                    > > > wink)))))))
                    > >
                    > > Sluchaj kmiocie. Mnie to gowno obchodzi z jakiego serwera nadajaesz swe ja
                    > dy.
                    > > Moze byc nawet z serwatki, jak wolisz. A czym twoj tatuncio byl lepszy od
                    > > Kwasniewskiego, a moze i ty stary zetemesowcu teraz popisujesz sie przed s
                    > amym
                    > > soba ? Ty nieskazitelny balamucie.
                    >
                    > Witaj,
                    > Nie wiem ( watpie...) czy jest sens tlumaczyc cos tobie, ale zdobede sie na
                    > wysilek...
                    > 13 stycznia 1983 roku zostalem skazany Przez Sad Wojsk Lotniczych w Poznaniu na
                    >
                    > 1,5 roku wiezienia z artykulu 270 Par 1 Kodeksu Karnego.Sygnatura akt S-lot
                    > 103/82 . Art. 270 to "Publiczne lzenie i wyszydzanie naczelnych organow PRL."
                    > Nie nalezalem do zadnych czerwonych organizacji, a gdybym to pewnie by mnie
                    > wyrzucono.
                    > Moj Ojciec byl rowniez dzialaczem opozycji, zaszczuto go niestety na smierc, by
                    > l
                    > slabego zdrowia.
                    > Potem wyjechalem z polski. Teraz czasem zastanawiam sie, czy warto bylo sie
                    > meczyc, siedziec w pudle, akceptowac permanentne relegowanie ze studiow.
                    > I mysle, ze nie warto, bo to wszystko po wielu latach w jakims bardzo dlugim i
                    >
                    > pokreconym lancuchu przyczynowo- skutkowym doprowadzilo do tego, ze taki
                    > malpiszon jak ty zostal wpuszczony na wyzsza uczelnie, dorwal sie do komputera
                    > ,
                    > wchodzi na forum dla niego nie przeznaczone i ubliza komu popadnie
                    >

Hej NYY, no malpiszon sie dostal, ty piszac na publicznym forum musisz sie
                    liczyc, ze ktos taki zawsze sie znajdzie, takie sa realia.

Coz , Twoja droga jest twoja droga smile, moze dzieki twojemu meczeniu sie , nie
                    wszyscy sa jak Andrzej.

j-23
                    • Gość: Andrzej Re: Twarz..... IP: *.unl.edu 03.01.02, 21:48
                      Jakie tam przemeczanie sie. Ja tez dostalem pare razy palami od zomowcow
                      no i co z tego. Dzisiaj dostaja palami ludzie z wielu powodow i zawsze beda
                      dostawali. Nie robmy z tego klienta jakiegos martyra. Mnie chodzi o to, ze
                      w tamtych czasach wielu z nas, chac czy nie chcac, popieralo komune, bo trzeba
                      bylo zyc. Czy dzisiaj zycie jest lepsze dla tych, ktorzy cierpieli za komuny ?
                      Nie. I nigdy nie bedzie lepsze. A taki malpolud jak NYY tylko z zazdrosci
                      nienawidzi kwacha. Dajcie mu wladze a zobaczycie jak swa gruba dupe wypnie na
                      wszystkich, bo jego twarz wcale nie lepsza od Kwasniewskiego. Znam tych dobrych
                      wujaszkow, antykomunistow. Przy najblizszej okazji utopia cie w szklance wody,
                      zeby tylko profitu nie stracic. Spadaj ty pseudopatrioto na drzewo.
                  • Gość: Doki Re: Twarz..... IP: *.turboline.skynet.be 03.01.02, 21:57
                    No i podlozyles sie pod paly owczesnej wladzy, facet. Mam cie za to szanowac?
                    Za tamtych czasow ganialem do studium wojskowego w polowym mundurze i tylko
                    dostalem po plecach laska od jakiejs babci, ktora nie odrozniala wojskowego
                    moro od ZOMOwskich mundurow i zwymyslala od darmozjadow i bandytow. Ot, lokalny
                    koloryt Gdanska.
                    Sztuka jest zrobic swoje bez pierdla. Tania bohaterszczyzna to wymysl Powstania
                    Listobadowego, ktore czcimy, ale ktore bylo dawno temu i obecnie nie dostarcza
                    nam wzorow do nasladowania.
                    Dalszy tekst znasz, sam sobie te pytania pewnie zadawales...
                    • Gość: Andrzej Re: Twarz..... IP: *.unl.edu 03.01.02, 22:09
                      Gość portalu: Doki napisał(a):

> No i podlozyles sie pod paly owczesnej wladzy, facet. Mam cie za to szanowac?
                      > Za tamtych czasow ganialem do studium wojskowego w polowym mundurze i tylko
                      > dostalem po plecach laska od jakiejs babci, ktora nie odrozniala wojskowego
                      > moro od ZOMOwskich mundurow i zwymyslala od darmozjadow i bandytow. Ot, lokalny
                      >
                      > koloryt Gdanska.
                      > Sztuka jest zrobic swoje bez pierdla. Tania bohaterszczyzna to wymysl Powstania
                      >
                      > Listobadowego, ktore czcimy, ale ktore bylo dawno temu i obecnie nie dostarcza
                      > nam wzorow do nasladowania.
                      > Dalszy tekst znasz, sam sobie te pytania pewnie zadawales...

Ty palancie, do mnie te slowa , czy do tego oswieconego jelopa NYY ?
                      Ja sie nikomu nie podkladalem, a tym bardziej nie uwazam sie za bohatera,
                      jak wyzej wymieniony potomek pelzajacej kontrrewolucji.
                      • Gość: Doki Re: Twarz..... IP: *.turboline.skynet.be 03.01.02, 22:14

> Ty palancie,

O, epitet. Czemu zawdzieczam?...

do mnie te slowa , czy do tego oswieconego jelopa NYY ?

Gdybys umial czytac, zauwazylbys, ze w watku moj post byl odpowiedzia na
                        martyrologiczne rozwazania NYY.

> Ja sie nikomu nie podkladalem, a tym bardziej nie uwazam sie za bohatera,
                        > jak wyzej wymieniony potomek pelzajacej kontrrewolucji.

I bardzo dobrze! 20 lat rozdrapywania ran wystarczy.
                        • Gość: Andrzej Re: Twarz..... IP: *.unl.edu 03.01.02, 22:32

> Gość portalu: Andrzej napisał(a):
                          >
                          > > Ty palancie,
                          >
                          > O, epitet. Czemu zawdzieczam?...
                          >
                          > do mnie te slowa , czy do tego oswieconego jelopa NYY ?
                          >
                          > Gdybys umial czytac, zauwazylbys, ze w watku moj post byl odpowiedzia na
                          > martyrologiczne rozwazania NYY.
                          >
                          > > Ja sie nikomu nie podkladalem, a tym bardziej nie uwazam sie za bohatera,
                          > > jak wyzej wymieniony potomek pelzajacej kontrrewolucji.
                          >
                          > I bardzo dobrze! 20 lat rozdrapywania ran wystarczy.

Zawdzieczasz z prostej przyczyny. Zwyczajnie, nie ma niewinnych, sa tylko zle
                          przesluchiwani. Takze ten "palant" tak czy inaczej Ci sie nalezal.
                          Pozdrawiam, Andrzej.
                          • Gość: Doki Re: Twarz..... IP: *.turboline.skynet.be 03.01.02, 22:37
                            Czyli ze ja, bedac palantem, jednak moglbym byc meczennikiem za przekonania?
                            Zaznaczam, ze w tym kierunku nikt mnie nie przesluchiwal...
                            • Gość: Andrzej Re: Twarz..... IP: *.unl.edu 03.01.02, 22:40

> Czyli ze ja, bedac palantem, jednak moglbym byc meczennikiem za przekonania?
                              > Zaznaczam, ze w tym kierunku nikt mnie nie przesluchiwal...

Co wcale nie znaczy zes Wacpan niewinny. Daj spokoj z tymi przekonaniami.
                              Na pohybel. Czytaj moj post o Chrystusie. Na zrazie, ze gnam.
                              Andrzej.
                              • Gość: observe Re: Twarz..... IP: *.ipt.aol.com 04.01.02, 01:44
                                Czytajac to dochodze do wniosku ze byli ORMOWCY, ZOMOWCY, UB-owcy itp. maja
                                sie w dalszym ciagu dobrze [nawet probuja siedziec na uniewrysyteckich
                                posadkach],czyli nie wiele sie zmienilo w PR [L-u] od czasu gdy "demokracja"
                                zawitala nad Wisla.
                              • Gość: UNL, IS WARNING, UNIVERSITY OF NEBRASKA, LINCOLN!!!!! IP: *.rdu.bellsouth.net 04.01.02, 03:46
                                This is the FIRST warning that the use of University of Nebraska data exchange
                                facilities for PRIVATE purposes can lead to the immediate DISMISSAL !!!
                                • Gość: NYY Andrzej, Andrzej !!!! IP: *.proxy.aol.com 04.01.02, 06:02
                                  Napisz cos ty czerwona swinio !!!
                                  Jestes glupim, wstretnym komuchem !!!!
                                  Gdzie jestes smierdzielu komunistyczny ?!?!?!?
                                • Gość: NYY Smierdziel IP: *.proxy.aol.com 04.01.02, 06:05
                                  Czy ktos uwierzy, ze takie czerwone scierwo zaczai sie nawet w dalekiej,
                                  romantycznnie smierdzacej krowim gownem Nebrasce ?!?!?!
                                  • Gość: x ? a jaki to mial byc temat? Twarz ? IP: *.cg.shawcable.net 04.01.02, 06:19
                                    Coz prosze Panstwa,
                                    nieustannie wydaje mi sie, ze pod roznymi przykrywkami,
                                    rozni ludzie chca nadawac swoje rozne "czerwone" niewygaszone ciagoty.

Ponizej zacytuje wypowiedz z Polski:

..."Polacy to dziwny narod. Po utracie wolnosci, tesknia i placza za wolnoscia,
                                    gotowi sa bic sie za nia az do konca. Gdy wolnosc odzyskaja, nie umieja jej
                                    uszanowac. (...) Czyz nie razi was, bracia i siostry, brak poszanowania
                                    panstwa, nieudolnosc prawa, ktore nie umie sobie poradzic z coraz
                                    bezczelniejszymi, bo czesto juz bezkarnymi przestepcami? Czyz nie razi
                                    was nieudolnosc polskiego sadownictwa, ktore przez tyle lat nie moze znalezsc
                                    winnych tylu zbrodni, jakie zostaly popelnione na narodzie polskim? (...) Czyz
                                    nie razi was myslenie wielu politykow kategoriami tylko swojego dobra, badz
                                    interesami partyjnymi, a nie kategoriami dobra wspolnego? Stad ten pospiech w
                                    rozdawaniu posad i stolkow. Czyzby nasze panstwo bylo prywatnym folwarkiem
                                    szczesliwych wybrancow niezadowolnych i zagubionych wyborcow?"

Powyzsze slowa wypowiedzial biskup koszalinsko-kolobrzeski ks.Marian
                                    Golebiowski podczas Mszy Sw. sprawowanej w Koszalinie podczas Swieta
                                    Niepodleglosci 11 listopada.

TO SA SLOWA PLYNACE Z POLSKI !!!!

Wiarygodnosc powyzszej wypowiedzi sprawdz w "Tygodnik Powszechny", numer 46
                                    (2732), KRAKOW, Z DNIA 18 LISTOPADA, 2001 ROKU, na stronie 2,
                                    w rubryce ...i w Polsce.

A wiec powrot do tematu TWARZ.

Jaki Prezydent taka reszta....

CZEGOBY SIE MOZNA INNEGO SPODZIEWAC !

• Gość: NYY Wystraszyl sie komuch ? IP: 170.28.16.* 04.01.02, 14:53
                                  • Gość: Andrzej Re: Wystraszyl sie komuch ? IP: *.unl.edu 04.01.02, 15:20

A kuku !
                                    Sluchaj idioto nienawistna. Jak ja lalem komuchow, ty donosiles na sasiadow
                                    na komisariacie.
                                    • Gość: NYY Blad zrobiles IP: 170.28.16.* 04.01.02, 15:49
                                      Idiota moze byc "nienawistny" , nie nienawistna. W twoim jezyku poprawnie
                                      powinno byc " durak nienawistnyj".
                                      Koniec dyskusji z toba, zreszta i tak cie niedlugo wyrzuca z tej strozowki za
                                      niezgodne z przeznaczeniem korzystanie z cudzego komputera
                                      • Gość: Andrzej Re: Blad zrobiles IP: *.unl.edu 04.01.02, 16:10

> Idiota moze byc "nienawistny" , nie nienawistna. W twoim jezyku poprawnie
                                        > powinno byc " durak nienawistnyj".
                                        > Koniec dyskusji z toba, zreszta i tak cie niedlugo wyrzuca z tej strozowki za
                                        > niezgodne z przeznaczeniem korzystanie z cudzego komputera

Obsesje masz czlowieku. Idz sie leczyc.
                                  • muzaaa Re: Twarz faktycznie nalana:) 04.01.02, 15:27
                                    Przytylo sie faktycznie prezydentowi, a taki przystojny byl jak go wybierali.
                                    Czasami to tak bywa, zle odrzywianie, czeste spotkania na kolacjach, praca
                                    siedziaca, brak czasu na aktywnosc fizyczna.
                                    Biedniejsi tez moga tak wygladac, ale nie z ilosci, ale z jakosci pozywienia.
                                    Siedzacego trybu zycia i braku zainteresowan.
                                    • Gość: observer Re: Twarz faktycznie nalana:) IP: *.ipt.aol.com 05.01.02, 03:53
                                      Glosuj na Kwasa bedzie na kartki kielbasa - takie napisy byly w Polsce na
                                      murach w dniu wyborow. Dzis Kwas ma nalany pysk,pelne konto,uklady z
                                      nowobogackimi,i dalej obiecuje gruszki na wierzbie - dla tych z pustym
                                      brzuchem i stajacych w kolejkach po zasilek dla bezrobotnych. Tytul postu
                                      powinien brzmiec nie twarz ale PYSK. [chamski ?]
                                      • Gość: x ? Re: Twarz faktycznie nalana IP: *.cg.shawcable.net 06.01.02, 16:14
                                        Ludzie- ale kto ta TWARZ (pysk nalany) wybral?

Przeciez glosowali na ta twarz, wybrali i maja to co chcieli!

O co wam chodzi? zostawcie ich (Polakow) problemy z nimi, tam w kraju...
                                        pamietacie takie stare polskie przyslowie:
                                        ...jak sobie poscielesz tak sie wyspisz....

A ze Polacy w Polsce maja amnezje to juz ich problem!!!!!
        • Gość: nyc Re: Twarz..... IP: *.ipt.aol.com 06.01.02, 16:32

> A wy kurwa wasza mac do roboty sie brac a nie pierdolic tylko o polityce.

Wow! To w Lomzy ktos ma komputer?!
          • Gość: NYY NYC, prosze: IP: *.proxy.aol.com 06.01.02, 17:08
            Nie obrazaj ludzi z Lomzy. On pisze z NEBRASKI. Dla przypomnienia: To jedyny
            stan, ktorego np. nie odwiedzil Clinton w czasie prezydentury. I slusznie, bo
            niby po co?
            Bylem tam raz, Nebraska to bezkresne, plaskie przestrzenie i smrod krowiego
            lajna w powietrzu. Gdzie tam Nebrasce do Lomzy.
            Nie, Andrzej, ja nie jestem z Lomzy.
            • Gość: UNL, IS To NYC FROM UNIVERSITY OF NEBRASKA IP: *.rdu.bellsouth.net 06.01.02, 20:35

> Nie obrazaj ludzi z Lomzy. On pisze z NEBRASKI. Dla przypomnienia: To jedyny
              > stan, ktorego np. nie odwiedzil Clinton w czasie prezydentury. I slusznie, bo
              > niby po co?
              > Bylem tam raz, Nebraska to bezkresne, plaskie przestrzenie i smrod krowiego
              > lajna w powietrzu. Gdzie tam Nebrasce do Lomzy.
              > Nie, Andrzej, ja nie jestem z Lomzy.

Dear Sir
              The faculty and staff of University of Nebraska deeply resent your reference to
              the "aroma of the cow's shit" in our State.
              Please be informed that the population of hogs and swine here is also of
              considerate proportions.See www.unl.edu/unlpub/index.shtml
              As far as your remarks about our staff member Andrzej (how do you pronounce it?)
              we also state that he is a very valuable addition to our Information Systems
              Department. His contributions to plugging (and unplugging) our computers to LAN
              and AC lines are legendary.
              Very Truly Yours,
              IS
              • Gość: NYY Re: To NYC FROM UNIVERSITY OF NEBRASKA IP: *.proxy.aol.com 06.01.02, 21:40
                Gentlemen,
                Please allow me to express my deep appreciation for your valuable and
                educational comments.
                Thank you.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka