emigrantka34 15.05.08, 13:36 czy sa tu mlode mamy mieszkajace w Paryzu i majace ochote powymieniac sie doswiadczeniami, itp itd? Normalnie na spacery chodze z moja corka do ogrodu luksemburskiego, niestety sama - moi znajomi pracuja... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_mak Re: mamy z Paryza 26.05.08, 09:07 kuku, ja jestem z Paryza, do ogr. Lux mam atroche daleko, mieszkam blisko Pte de Montreuil ale mozemy sie spotkac, milo by bylo! Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka34 Re: mamy z Paryza 27.05.08, 11:47 hej! bardzo chetnie; jestem w paryzu gdzies do polowy miesiaca, potem jade do polski na kilka tygodni. Odpowiedz Link Zgłoś
desperatka10 Re: mamy z Paryza 04.06.08, 09:40 Czesc...ja mam daleko do Paryza ..jestem w 3 miesiacu ciazy i mam dylemat..niewiem jakiego lekarza wybrac ..chetnie bym sie spotkala..ale niestety tylko telefon jak na razie..musi mi wystarczyc. Podr. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
elzbietan Re: mamy z Paryza 04.06.08, 10:52 Witam, Jestem mama przeszlo dwuletniej Emilie i aktualnie jestem w drugim miesiacu ciazy Mieszkamy przy La Défense Podaje maila dla wszystkich mam (i nie tylko), ktore mialyby ochote pogadac lub spotkac sie elani@go2.pl Pozdrawiam Ela Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka34 Re: mamy z Paryza 07.06.08, 20:29 a gdzie chcesz tego lekarza? czy w samym paryzu? masz juz wybrany szpital? Odpowiedz Link Zgłoś
desperatka10 Re: mamy z Paryza 11.06.08, 09:26 emigrantka34 napisała: > a gdzie chcesz tego lekarza? czy w samym paryzu? masz juz wybrany > szpital? czesc dzieki ze ktos wogole cos napisal...mieszkam w Sant louis kolo nieemic to jest...mam lekarza ..ale jakis malo dokl jest. niewiem co gdzie i jak...jakos niemoge sie odnalesc w nowej sytuacji.Bylabym wdzieczna za mile wskazowki. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
agy25 Re: mamy z Paryza 11.06.08, 16:44 czesc! tez jestem mama z Paryza Mam prawie 4-miesieczna coreczke i chetnie powymienialabym doswiadczenia... wprawdzie do ogrodu Luxemburskiego mam spory kawalek, ale mozna sie spotkac w polowie drogi Odpowiedz Link Zgłoś
asia.b.1 Re: mamy z Paryza 16.06.08, 16:45 Ja Mieszkam na Montreuil(kolo paryza).Moj synek ma 3miesioce, chetnie poznalabym jakas mame,bo moi wszyscy znajomi sa jeszcze bezdzietni.To moj adres,aia.solarz@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś