Dodaj do ulubionych

Prosze uprzejmie

IP: *.sympatico.ca 06.01.02, 20:11
Ja wiem, ze jestesmy tu anonimowi.
I wiem, ze od czasu do czasu ktos sie na kogos bardzo (!) zdenerwuje.
I wiem, ze czasem ciezko sie powstrzymac przed uzyciem wszelkiego rodzaju wulgaryzmow.
Prosze jednak bardzo, bardzo uprzejmie o wysilek - jak to mowia na moim kontynencie - make some
effort!
Czy mozemy sie wszyscy chociaz postarac zeby nie uzywac chamskich odzywek (wpiszcie trzy kropki
albo wrysujcie smiling face, albo cokolwiek) - nic z tego nie wynika, ze sie kogos obrzuci miesem/
blotem/gownem (sorry).
Jak slowo daje, meczy mnie czytanie roznych odzywek i podejrzewam, ze nie tylko mnie.
A jak juz ktos musi sobie ulzyc, to moze zalozcie oddzielny watek pt. "tu sie bluzga" albo cos w tym stylu
i tam sie wyzywajcie jedni na drugich.
Teraz pewnie i mnie sie dostanie, a moze nie...
Obserwuj wątek
    • Gość: MalMal Re: Prosze uprzejmie IP: *.nyc.rr.com 06.01.02, 20:14
      ... f*ck off ... smile))))) ...

... usmiech byl ...!....
    • jot-23 Re: Prosze uprzejmie 06.01.02, 20:15
      Gość portalu: ESL napisał(a):

> Ja wiem, ze jestesmy tu anonimowi.
      > I wiem, ze od czasu do czasu ktos sie na kogos bardzo (!) zdenerwuje.
      > I wiem, ze czasem ciezko sie powstrzymac przed uzyciem wszelkiego rodzaju wulga
      > ryzmow.
      > Prosze jednak bardzo, bardzo uprzejmie o wysilek - jak to mowia na moim kontyne
      > ncie - make some
      > effort!
      > Czy mozemy sie wszyscy chociaz postarac zeby nie uzywac chamskich odzywek (wpis
      > zcie trzy kropki
      > albo wrysujcie smiling face, albo cokolwiek) - nic z tego nie wynika, ze sie ko
      > gos obrzuci miesem/
      > blotem/gownem (sorry).
      > Jak slowo daje, meczy mnie czytanie roznych odzywek i podejrzewam, ze nie tylko
      > mnie.
      > A jak juz ktos musi sobie ulzyc, to moze zalozcie oddzielny watek pt. "tu sie b
      > luzga" albo cos w tym stylu
      > i tam sie wyzywajcie jedni na drugich.
      > Teraz pewnie i mnie sie dostanie, a moze nie...

Ty.....

masz racje... anonimowosc jest u podstawy takiego zachowania, nie wyobrazam
      sobie zebym sie wyrazal tak do ludzi ktorych znam osobiscie ( nie tylko z powodu
      powaznej grozby obicia twazy smile)) )

Mozna i trzeba panowac nad soba ( mam nadzieje)

• Gość: Doki Re: Prosze uprzejmie IP: *.turboline.skynet.be 06.01.02, 20:37
      ESL,

to jest ta druga strona Pierwszej Poprawki...

Ty masz klase

To wystarczy.

Za 10000 lat zostana tacy jak Ty, albo nie bedzie nikogo.
    • Gość: aniutek Re: Prosze uprzejmie IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 07.01.02, 00:11
      ESL- musi byc fajny gosc z Ciebie in real life hehehe- zapraszam na piwo,
      no moze byc nawet wirtualne.
      aniutek
      ps.
      mnie sie ostatnio dostalo za zbytnia grzecznosc i dziekowanie.....
    • Gość: JoeK Szlachetny pomysl ESL............................. IP: *.rdu.bellsouth.net 07.01.02, 01:12
      Gość portalu: ESL napisał(a):

> Ja wiem, ze jestesmy tu anonimowi.
      > I wiem, ze od czasu do czasu ktos sie na kogos bardzo (!) zdenerwuje.
      > I wiem, ze czasem ciezko sie powstrzymac przed uzyciem wszelkiego rodzaju wulga
      > ryzmow.
      > Prosze jednak bardzo, bardzo uprzejmie o wysilek - jak to mowia na moim kontyne
      > ncie - make some
      > effort!
      > Czy mozemy sie wszyscy chociaz postarac zeby nie uzywac chamskich odzywek (wpis
      > zcie trzy kropki
      > albo wrysujcie smiling face, albo cokolwiek) - nic z tego nie wynika, ze sie ko
      > gos obrzuci miesem/
      > blotem/gownem (sorry).
      > Jak slowo daje, meczy mnie czytanie roznych odzywek i podejrzewam, ze nie tylko
      > mnie.
      > A jak juz ktos musi sobie ulzyc, to moze zalozcie oddzielny watek pt. "tu sie b
      > luzga" albo cos w tym stylu
      > i tam sie wyzywajcie jedni na drugich.
      > Teraz pewnie i mnie sie dostanie, a moze nie...

VVVVVVVVVVVVVVVVVVV
      ESL
      Bog mi swiadkiem, nie jestem swietym, ale wulgaryzm bez sensu doprowadza mnie do
      bialej goraczki. Obawiam sie ze nawolywanie do rozsadku na tym Forum to wrzucanie
      perel miedzy wieprze.
      Moze Cie zainteresuje ze sam temat watku odfiltrowuje plewy od ziarna, zobacz:
      "Jaka ksiazke ostatnio czytales ?"
      "Kto to napisal ?"
      Nawet pikantny temat o fraszkach Sztaudyngera "Z tamtej strony Wisly..." byl/jest
      w wiekszym stopniu wolny od chamstwa.

Pozdrowienia w Nowym Roku
      JK
      • Gość: JoeK List otwarty ............................. IP: 199.72.137.* 07.01.02, 16:52
        Watek "MARZE I SNIE PO NOCACH O WYJEZDZIE Z POLSKI " ilustruje jak szybko
        reagujemy plugawstwem do innych.....
        • tea_4_2 Re: List otwarty ............................. 08.01.02, 00:09
          NICE smile
          • Gość: maz Re: List otwarty ............................. IP: *.arach.net.au 08.01.02, 04:41
            Bluznierstwa wcale nie sa domenow polakow,to moze troche dziwne ale ludzie
            najszybciej ucza sie w obcych jezykach wlasnie przeklenstw.
            Nie "rozgrzeszam "tu nikogo i sam reaguje na chamstwo a juz zupelnym
            zaskoczeniem dla mnie jest uzywanie wulgaryzmow ,na tym forum tez,przez Panie.
            To tak jak jeden z naszych wieszczow pisal:
            "Na ulicy , w domu w szkole,
            Wszedzie slychac ja p******dole,
            Ktoz to bedzie ,Boze Swiety,
            Placil za to....alimenty"
            • Gość: ........ Re: List otwarty ............................. IP: *.sympatico.ca 08.01.02, 06:04
              Tak to jest. Tu wszystko mozna i nawet sie czerwienic nie
              trzeba. Pozdrawiam
              • Gość: Maurycy List otwarty - do ESL IP: *.dsf.de 08.01.02, 11:03
                ESL, popieram w pelni Twoja prosbe.Jezyk polski jest tak bogaty ze mozna wyrazic wszystko bez uciekania sie do wulgaryzmow. Obawiam sie jednak ze anonimowosc internetowego forum z jednej strony a mozliwosc wypowiadania sie przez kazdego kto tylko pisac umie z drugiej, spowoduje ze co jakis czas narazeni bedziemy na rozne "popisy". Niemniej jednak trzeba probowac zaczynajac od siebie. A tak na marginesie: nasze forum nie jest jeszcze takie najgorsze.

pozdrowienia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka