harbourfront 05.06.08, 17:43 Slyszeliscie o tym debilizmie? www.eco-button.com/usa/A2.1.home.htm Moj szef kazal mi sprawdzic w dzialaniu.Nawet nie probowalem tego instalowac. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ontarian Re: Eco Button 05.06.08, 17:54 wyglada na to, ze ktos wpadl na pomysl zrobienia kasy na ekologicznej histerii Odpowiedz Link Zgłoś
harbourfront Re: Eco Button 05.06.08, 17:55 ...tylko wyslalem mu e-mail osmieszajacy to idiotyczne urzadzenie hehe .Zadnego pozytku a produckaj tych plastikowych goovien tylko zwiekszy zanies=czyszenie planety.Jak ktos chce oszedzac to wystarczy ustawic HIBERANTE opcje w Control Panel.NAjlepziej to wyjaczac monitor jak sie odchodzi na dluzszy czas. Odpowiedz Link Zgłoś
waran_z_komodo Re: Eco Button 05.06.08, 20:48 jakbym mial miec taka prace ze szef do mnie z czyms takim przychodzi to bym sie powiesil na pierwszym wieszaku. Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: Eco Button 05.06.08, 20:49 w takim razie powies sie na ostatnim wieszaku Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa 165 milionow komputerow w USA 06.06.08, 02:19 Powiadomilem mojego kompa, ze jest OK to run scripts from this website. I co ja widze, hehehe, statystyki i zielona propaganda. Najlepiej, gdybym wyrzucil kompa na smietnik, gdzie skwapliwie jakis oozo by go "odzyskal" i kontynuowal prace Marxa, Lenina i Stalina. Odpowiedz Link Zgłoś
harbourfront Re: 165 milionow komputerow w USA 06.06.08, 17:35 Ten wynalazek jest chyba z EU EU Patent Application No.07253057 Odpowiedz Link Zgłoś
waran_z_komodo Re: 165 milionow komputerow w USA 06.06.08, 19:15 chyba? Przeciez pisze jak wol na dole tej strony. Do tego jest to nie patent a application a stad jest dluga droga do patentu, np rok w USA. Nie moge znalezc kopii tego syfu w juropie. Maciek, znasz sie na tych juropejskich pre-patentach, taka amerykanska wersja 'patent pending' Odpowiedz Link Zgłoś
harbourfront Re: 165 milionow komputerow w USA 06.06.08, 19:51 Tak czy inaczej "wynalazek" jest idiotyczny.Nie dosc ze niczego nie oszczedza to jeszcze zasmieca planete.Po prostu idiotyzm przeznaczony dla ludzi ktorzy nie maja pojecia o komputerach.Zeby bylo smieszniej ten button caly czas pulsuje swiatlem i rozprasza uwage. Odpowiedz Link Zgłoś
pest_controller Re: 165 milionow komputerow w USA 07.06.08, 08:28 jedyne dobre ecco to buty hehe Odpowiedz Link Zgłoś