artur666 20.09.03, 18:42 czy pejotlow...cus mi tu za duzo tych grzybow. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwannabesedated Re: dorota, czy ty sie nazarlas muchomorow? 20.09.03, 20:54 Królu, obrażacie mnie, ja się akurat na grzybach znam i muchomorów nie jadam. Za to jest to mój nałóg namiętny, a obecnie sezon, więc się i owszem obżarłam tym razem był sos boloński wariacja grzybowa czyli z podgrzybkami i borowikam co całkiem się bez zbierania napatoczyły na mnie na spacerze. Odpowiedz Link Zgłoś
iwannabesedated więc jeśli można 20.09.03, 20:56 pierdolić miesiącami o paszportach to moje teraz zbójnickie prawo potruć sobie troszku o grzybkach, czyż nie? Temat dużo bardziej różnorodny i moim zdaniem interesujący. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: więc jeśli można IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.03, 19:54 to chce ucalowac Dorotke Stokrotke ktorej nie widzialm w sieci chyba 100 lat CMOOOOOK-SMOOOOOOK Odpowiedz Link Zgłoś
artur666 Re: więc jeśli można 21.09.03, 19:58 lustra sie nie caluje, szminka zostaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota cześć marcepanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.03, 20:03 udzielam się owszem tu i ówdzie na schizmatycznych i schizogennych forach zamkniętych, gdzie w przeciwieństwie to tego forum, moje wypowiedzi jeszcze są w stanie zbulwersować i podniecić kogokolwiek, co jak wiadomo jest moim celem nadrzędnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: cześć marcepanie IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.03, 20:34 a jakim nickiem piszesz zebym wiedziala kogo otwierac kiedy sie natkne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: cześć artur IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.03, 20:35 a co z Giermo Gidroz??? tez bym go chetnie wysciskala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee backpaker IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.03, 20:50 a kto ty jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
artur666 czesici 21.09.03, 21:08 Nie wiem co z nim. Moze sie przechrzcil? juz wrocilas z obozu dla niegrzecznych dziewczynek? Odpowiedz Link Zgłoś
giermo_gidroz Moja Marcepanno! 21.09.03, 22:59 Wysciskala, dlaczego tylko tyle? Po niewidzeniu tak dlugim liczylem choc niesmialo na wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
artur666 ech! 21.09.03, 23:36 Niezly kozak z ciebie Michal, zaraz konkrety, tak bez wstepnych usciskow? sru i od razu w pokrzywy. w sumie mozna i tak. a ty mnie caly czas tu rozne rozpusty zarzucasz. ja po ostatnich lize rany, lykam vitaminy i mineraly tonami. Odpowiedz Link Zgłoś