Dodaj do ulubionych

dorota, czy ty sie nazarlas muchomorow?

20.09.03, 18:42
czy pejotlow...cus mi tu za duzo tych grzybow.
Obserwuj wątek
    • iwannabesedated Re: dorota, czy ty sie nazarlas muchomorow? 20.09.03, 20:54
      Królu, obrażacie mnie, ja się akurat na grzybach znam i muchomorów nie jadam.
      Za to jest to mój nałóg namiętny, a obecnie sezon, więc się i owszem obżarłam
      tym razem był sos boloński wariacja grzybowa czyli z podgrzybkami i borowikam
      co całkiem się bez zbierania napatoczyły na mnie na spacerze.
    • iwannabesedated więc jeśli można 20.09.03, 20:56
      pierdolić miesiącami o paszportach to moje teraz zbójnickie prawo potruć sobie
      troszku o grzybkach, czyż nie? Temat dużo bardziej różnorodny i moim zdaniem
      interesujący.
      • Gość: marcee Re: więc jeśli można IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.03, 19:54
        to chce ucalowac Dorotke Stokrotke ktorej nie widzialm w sieci chyba 100 lat

CMOOOOOK-SMOOOOOOK
        • artur666 Re: więc jeśli można 21.09.03, 19:58
          lustra sie nie caluje, szminka zostaje.
        • Gość: dorota cześć marcepanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.03, 20:03
          udzielam się owszem tu i ówdzie na schizmatycznych i schizogennych forach
          zamkniętych, gdzie w przeciwieństwie to tego forum, moje wypowiedzi jeszcze są
          w stanie zbulwersować i podniecić kogokolwiek, co jak wiadomo jest moim celem
          nadrzędnym.

• Gość: marcee Re: cześć marcepanie IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.03, 20:34
            a jakim nickiem piszesz zebym wiedziala kogo otwierac kiedy sie natkne?
          • Gość: marcee Re: cześć artur IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.03, 20:35
            a co z Giermo Gidroz??? tez bym go chetnie wysciskala
            • backpacker Re: cześć artur 21.09.03, 20:39
              a mnie nie wysciskasz?
              • Gość: marcee backpaker IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.03, 20:50
                a kto ty jestes?
                • backpacker Re: backpaker 21.09.03, 20:51
                  a taki jeden canadian
              • artur666 Re: cześć artur 21.09.03, 21:05
                jak kcesz mogiem ja ciem wysciskac.
            • artur666 czesici 21.09.03, 21:08
              Nie wiem co z nim. Moze sie przechrzcil?

juz wrocilas z obozu dla niegrzecznych dziewczynek?
            • giermo_gidroz Moja Marcepanno! 21.09.03, 22:59
              Wysciskala, dlaczego tylko tyle? Po niewidzeniu tak dlugim liczylem choc
              niesmialo na wiecej.
              • artur666 ech! 21.09.03, 23:36
                Niezly kozak z ciebie Michal, zaraz konkrety, tak bez wstepnych usciskow?
                sru i od razu w pokrzywy. w sumie mozna i tak. a ty mnie caly czas tu rozne
                rozpusty zarzucasz. ja po ostatnich lize rany, lykam vitaminy i mineraly
                tonami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka