here.tyk 26.09.03, 08:08 mieszkający w Dalmacji, Grecji lub Portugalii? Co mógłby powiedzieć Polakom rozważającym przeniesienie się tam? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
star15 Re: czy jest tu ktoś 26.09.03, 10:36 here.tyk napisał: > mieszkający w Dalmacji, Grecji lub Portugalii? > Co mógłby powiedzieć Polakom rozważającym przeniesienie się tam? To jest tak: Po ulicy idzie Polak i rozwaza gdzie sie przeniesc : do dalmacji.grecji czy portugali.I postanowil najpierw zapytac na forum Polonia Tam mu natychmiast odpowiedzieli nie badz frajer i przenies sie doortugalii,Grecji lub Dalmacji.Na durne pytanie -durna odpowiedz! Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: czy jest tu ktoś 26.09.03, 10:43 Star, czy ty nie byles wczesniej Terapolka, Cornem, i takimi innymi zlosliwcami co sie kreca po tutejszych forach? Odpowiedz Link Zgłoś
star15 Re: czy jest tu ktoś 26.09.03, 10:52 kasienka80 napisała: > Star, czy ty nie byles wczesniej Terapolka, Cornem, i takimi innymi zlosliwcami > > co sie kreca po tutejszych forach? Studentko z Pcimia University zdemaskowalas mnie,widac ,ze studia pomagaja. Tak potwierdzam jestem Terapolka i reszta sw. Trojcy. (( Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: czy jest tu ktoś 26.09.03, 10:59 bedziesz sie wyzywal na mnie i wyzywal mnie od studentek z pcimia? chlopino, ty nic o mnie nie wiesz wiec lekko powiedziawszy "odczep sie" ode mnie ok? jestes sfrustrowanym nieudacznikiem czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
gadupa Tzlko do Albanii! 26.09.03, 17:38 Niepowtarzalna przyroda. Szczery i uczciwy narod tubylczy. Bliskosc morza. Cieplo. Nawet do Italii blisko. Tylko Albania! powtarzam, ALBANIA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: czy jest tu ktoś IP: *.mt.sfl.net 26.09.03, 12:35 jakes pedal wybierz Grecje jakes piesek w kropki wybierz Dalmacje jakes robol budowlany wybierz Portugalie p.s. bardzo mnie sie dyskusyja tu podoba i kasienka zabki pokazuje i str rozkami bodzie, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś