Gość: VIP-1 IP: *.mt.sfl.net 29.10.03, 16:35 laza pomiedzy kurnikiem i tym zacnym forum i jakos fajnie mnie sie to kojarzy, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
soup_nazi Re: ciotki wedrowniczki 29.10.03, 16:40 Gość portalu: VIP-1 napisał(a): > laza pomiedzy kurnikiem i tym zacnym forum Bo nuda i tu i tam. Teraz gorzko zaluje, ze tak sie znecalem nad brunonem i lolem. Wymiotlo ich gdzies i nie ma sie z kogo posmiac. Od teraz bede ostrozniejszy, zeby blaznow nie ploszyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: ciotki wedrowniczki IP: *.mt.sfl.net 29.10.03, 16:45 od biedy z ciotkami mozna sie podroczyc z braku laku dobry kit Odpowiedz Link Zgłoś
soup_nazi Re: ciotki wedrowniczki 29.10.03, 16:53 Gość portalu: VIP-1 napisał(a): > od biedy z ciotkami mozna sie podroczyc > z braku laku dobry kit Brunon i lolo pisali glodne kawalki do smiechu, a ciotki tylko smeca i moralizuja. To nie to samo. Ale cos trzeba robic - moze nazwe xurka siurkiem? Zaraz wywiaze sie dyskusja, hehehe. J-23 gdzies pojechal, pan od paszportow gdzies zniknal, w robocie nuda. Chyba zaczne sznur krecic (niekoniecznie sobie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: ciotki wedrowniczki IP: *.mt.sfl.net 29.10.03, 16:57 no coz, poki sie nie pojawia trzeba tego gdakania ciotek wysluchiwac Odpowiedz Link Zgłoś
xurek masz zupelna racje, Soup :)) 29.10.03, 17:14 nuda gleboka wszedzie. Ani Jota, ani Gierma, ani nawet paszportow. Tak sie juz sfrustrowalam, ze z tych nudow nawet Ciebie i VIPa czytam )))) Xurek smetny Odpowiedz Link Zgłoś
gadupa Tobie nudno, a dziecko na ulicy. 29.10.03, 17:27 $§"%$§Z$%Z&%(/RE&$§QW$§"RQ"§ Odpowiedz Link Zgłoś
xurek czyje? gdzie? 29.10.03, 17:30 Twoje? Bo moje ma jeszcze tatusia, ktory tez sie zajmuje. Twoje nie ma? Xurek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: czyje? gdzie? IP: *.mt.sfl.net 29.10.03, 17:34 to kto na miche zapirdala jak tata z dziecmi a ty w bibliotece juz wiem, socjalik sie nalezy NIEROBY Odpowiedz Link Zgłoś
gadupa Zadzwon do domu mamusiu. 29.10.03, 17:37 Stary bawi dziecko, a ta sie lajdaczy po forum. Polka na emigracji. Odpowiedz Link Zgłoś
xurek i tym optymistycznym akcentem 29.10.03, 17:41 koncze moja dyskusje z gadupa. Nawet durna gadka ma swoje granice dobrego smaku. Xurek Odpowiedz Link Zgłoś
xurek czeba zapinkalac mundrze :))) 29.10.03, 17:39 tata konczy o 16.30 (nie, nie zaczyna o szostej rano )), ja pracuje kiedy chce (albo kiedy musze (), dziecko jest w przedszkolu a "socjaliku" to bysmy i tak nie dostali, bo obywatelami nie jestesmy. Xurek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: czeba zapinkalac mundrze :))) IP: *.mt.sfl.net 29.10.03, 17:45 zawsze mowilem ze szwajcaria do de jest tu nie trzeba obywatelstwa zeby z kasy rzadowej doic (patrz brunon) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 jak to sie nudzisz? IP: *.mt.sfl.net 29.10.03, 17:31 podobne na BISie interesujaco jest do poczytania nawet zostalem zaproszony tylko ze to gdakanie w tym kurniku to juz znam ale ty? wsrod swoich bys byla Odpowiedz Link Zgłoś
xurek tam jest za mundrze :)))) 29.10.03, 17:33 a ja mam chwilowa dziure w mogzu, wiec jedyne co wchodzi, to te wasze gadki- szmatki ). A na powaznie - ja sie nie nudze, ja tylko nie mam pomyslu jak rozwiazac problem i tak se mysle, ze jak sie glupotami odpreze, to moze mi cos madrego do glowy przyjdzie. Bo jak nie, to bede sie tutaj do jutra rana "nudzic" ((. Xurek tak naprawde zdesperowany (( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: tam jest za mundrze :)))) IP: *.mt.sfl.net 29.10.03, 17:37 to z salcesiakiem se pokadaj on tera po tym transplancie co mu zalatwilem tez troche "mundrzejszy" sie zrobil akurat na tyle ze na BISie moglby pisac Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Re: ciotki wedrowniczki 29.10.03, 16:57 soup_nazi napisał: > Gość portalu: VIP-1 napisał(a): > > > laza pomiedzy kurnikiem i tym zacnym forum > > Bo nuda i tu i tam. Teraz gorzko zaluje, ze tak sie znecalem nad brunonem i > lolem. Wymiotlo ich gdzies i nie ma sie z kogo posmiac. Od teraz bede > ostrozniejszy, zeby blaznow nie ploszyc. > > a wczoraj zes obiecywal ze dasz im odsapnac, hehehe. No i sie boja teraz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: Czyli owsiki forumowe. IP: *.mt.sfl.net 29.10.03, 16:55 poczekaj jak lolo sie pojawi on ci podrapie, on to lubi tylko kaz mu rekawiczki zalozyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: ciotki wedrowniczki IP: *.mt.sfl.net 29.10.03, 18:59 o ile dobrze pamietam to zespol "KULT" ma piosenke o takim tytule: "kurwy wedrowniczki" tytul dobrze pamietam ale czy to byl kult to na 100% nie pamietam Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwagadula VIP-1:reszta swiata 9:21 29.10.03, 19:03 a juz byly lepsze wyniki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 ja nie dla punktow walcze IP: *.mt.sfl.net 29.10.03, 19:09 tylko dla idei Odpowiedz Link Zgłoś