Dodaj do ulubionych

Oh Charles :-))

12.11.03, 20:17
Tu w UK 'wyjawic nie wolno'...gadaja w newsach, ze nie ma kto pozazdroscic
sytuacji nastepcy trony Elzuni II. No wiec ciekawosc kazala mi popatrzyc co
tam pisza poza nasza wyspa, gdzie istnieje inna sytuacja prawna. Z Ameryki
przychodza sluchy, ze ksiaze zostal przylapany w lozku z kochankiem smile)) Ha
ha ha ha - no toz to ja mialam ubaw wczoraj wieczorem...
Ale tak na serio co o tym myslicie? Wierzycie?

Sugar
Obserwuj wątek
    • mrufkaa Re: Oh Charles :-)) 12.11.03, 21:49
      OOOops... No to Kamila chyba wsciekla bardzo...smile))
    • mama5plus Re: Oh Charles :-)) 12.11.03, 23:47
      Ja juz nie wiem skad ta atmosfera tajemniczosci i wogole.
      Przeciez jakis czas temu mowiono juz o male rape majacym miejsce w otoczeniu
      Karolka.
      Prawda czy nie, jakos mi ten puzzel wybitnie pasuje do obecnych zgadywanek.
      Tyle,ze w tej wersji Karol musialby cale zajscie zorganizowac wink)
      • izabelski Re: Oh Charles :-)) 13.11.03, 00:53
        Ha, ja nawet dopuscilam sie kupienia Mail on Sunday - ale jeszcze gazety owej
        nie przeczytalam, bo ze szwagrem podczytalismy w jakiejs australijskiej gazecie
        co to sie pok koldra u ksiecia dzialo smile
        Przeciez Angielskie boarding schools slyna z gwaltow, homoseksualizmu etc smile
        A rodzina krolewska, coz, jesli krolowa zacznie placic podatki, to moze sie do
        niej przekonam.

izabelski
    • edytkus Re: Oh Charles :-)) 13.11.03, 04:10
      W USA brytyjska monarchia interesuja sie co najwyzej tanie brukowce. Wszyscy
      pamietaja Diane (moja tesciowa nawet powiesila w piwnicy zdjecie, zaraz obok
      oprawionego wink Malysza). Ostatnio bylo glosno na temat zwierzen lokaja Diany i
      nieplanowanej ciazy "kolezanki" (zdaje sie ze na zdjeciu na okladce byla
      Murzynka) mlodszego z synow Karola. Najbardziej popularna jest Sarah - wciaz
      reklamuje Weight Watchers smile a ostatnio widzialam ja w powtorce z "Friends."
    • aga_rn Re: Oh Charles :-)) 13.11.03, 04:24
      W Kanadzie nic konkretnego gazety nie napisaly - sprawdzilam w "Toronto Sun" smile
      Pisza ze obowiazuje gag order, wiec zero szczegolow ... przynajmniej jezeli
      chodzi o Chuck'a smile
      Przy okazji, pamietam ze gdzies, kiedys czytalam iz sluzba w rezydencji
      niezyjacej juz Krolowej-Matki skladala sie glownie z homoseksualistow, ktorzy
      byli przez nia nazywani "queens" smile - np. dzwonila na sluzacego i mowila "jak
      juz wy -queens- przestaniecie plotkowac, to niech ktorys przyniesie drinka tej
      Old Queen" smile
      Pozdr.
    • jagienka.harrison Re: Oh Charles :-)) 13.11.03, 12:05
      Ja też się uśmiałam, ale faktycznie podobno jest biseksualistą i miał jakiś
      tam gejowski mały romansik. Polecam program "The Wright Stuff" na C5 od 10:00
      do 11:00, mają tam wszystkie gazety poranne z komentarzami. Bardzo fajny i
      śmieszny program, oglądam go od dawna, Dominik w tym czasie śpi a ja jednym
      okiem oglądam a drugim siedzę na necie. Właśnie ostatnio o tym mówili.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka