Gość: AK IP: *.ny325.east.verizon.net 19.11.03, 00:11 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AK Re: Filmy rysunkowe dla dzieci w internecie po po IP: *.ny325.east.verizon.net 19.11.03, 00:15 Przepraszam Nacinalem Enter i post poszedl w swiat bez wiadomosci Szukam stron internetowych dla dzieci (2-4) po polsku. Gry, zabawy, filmy rysunkowe itp. Platne lub bezplatne. Maly zaczyna gadac i chcialbym mu dostarczyc troche polskich bodzcow jezykowych. Z gory dziekuje AK Odpowiedz Link Zgłoś
_angel_ Re: Filmy rysunkowe dla dzieci w internecie po po 19.11.03, 00:18 A duzo gada?Co Ci ostanio powiedzial? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AK Re: Filmy rysunkowe dla dzieci w internecie po po IP: *.ny325.east.verizon.net 19.11.03, 01:12 Zeby lekcewazyc glupkow i uchylac kapelusza przed madrymi Ja na powaznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jot-23 Re: Filmy rysunkowe dla dzieci w internecie po po IP: *.nyc.rr.com 19.11.03, 02:02 www.dzieci.best.pl/maluch/maluch.htm Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Dobre gry 19.11.03, 02:49 Kilka lat temu wydano dwie plyty z grami i piosenkami dla dzieci - Multimedialny Swiat Jana Brzechwy" i podobna plyte oparta na Tuwimie. Warto kupic bo sa bardzo dobre. Pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·...¸><((((º>¸. .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸.·´¯`·...¸><((((º> Odpowiedz Link Zgłoś
boreus Re: Filmy rysunkowe dla dzieci w internecie po po 19.11.03, 02:14 Na www.tvpolonia.com mają codziennie któtki film animowany dla dzieci. Trzeba jednak wykupić abonament (chyba coś koło 6USD/miesiąc). Pewnie przez e-donkey albo emule też można coś ściągnąć, ale nie wiem, nie próbowałem. Chyba prościej kupić na DVD, w Polsce tego teraz pełno, można kupić bezpośrednio z Polski w księgarniach internetowych albo na www.allegro.pl, wychodzi nie tak drogo. Zobacz też np. www.dzieci.pl www.alik.pl/ , o więcej zapytaj na forum "Dziecko". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AK Re: Filmy rysunkowe dla dzieci w internecie po po IP: *.ny325.east.verizon.net 19.11.03, 06:30 Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś