Dodaj do ulubionych

!!!!!!!!!! Polki w Rzymie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: 164.48.189.* 30.01.02, 17:10
Hej,

jestem samotny i sie czasami nudze, no wiecie bycie samotnym to nieszczescie.
Przebywam w Rzymie, czy sa tu tez jakies Polki. Od czasu do czasu mozna sie
wybrac na wspolny makaron. Co Wy na to, czekam na info od wspanialych Polek.

Marconi
Obserwuj wątek
    • Gość: ivana Re: !!!!!!!!!! Polki w Rzymie !!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ppp.get2net.dk 30.01.02, 19:17
      idz na via annia faustina ,tam sa Polki.
      • Gość: Niezalezny. Re: !!!!!!!!!! Polki w Rzymie !!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 144.138.143.* 25.08.02, 08:43
        Kolego zastanow sie po co polce w Rzymie polak -wiadomo ze dla polki wloch jest
        Bogiem --radze ci znajdz sobie azjatke w Rzymie jest ich duzo zostaw polki
        wlochom bo i tak nie masz szansy !
      • Gość: Sex maniak. Re: !!!!!!!!!! Polki w Rzymie !!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 5.2.1R* / 144.138.143.* 25.08.02, 12:19
        Ile na VIA ANNIA FAUSTINA biora za godzine ??
        • Gość: ivana Re: !!!!!!!!!! Polki w Rzymie !!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ppp.get2net.dk 25.08.02, 13:45
          idz to sie dowiesz na miejscu,tylko uwazaj bo to podobno podla okolica!
    • Gość: viki2lav Re: !!!!!!!!!! Polki w Rzymie !!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 213.255.126.* 26.08.02, 10:05
      no i zburzyliscie moj powakacyjny humor i spokoj !!! QRVA! ale mam grzechow na
      sumieniu: jestem polka , mieszkam w rzymie, moj chlopak jest wlochem, ludzie
      czy wy naprawde musicie wszystko katalogowac?, czy kazda polka za granica jest
      puszczalska lub pracuje w nastarszym zawodzie swiata?, i poniza sie przed
      mieszkancami danego kraju, zadziwia mnie wasza glupota!!! Gratuluje
      mentalnosci!! W Rzymie jest duuuuuuuzo Polek , ktore sa OK i nie maja nic
      wspolnego z opisywanym przez was stereotypem,jestesmy
      wyksztalcone,interesujace, sympatyczne, wychodzimy czesto (nie nawalajac sie
      jak swinie)i wcale nie mamy potrzeby wyskakiwania na wspolny makaron z kims kto
      o nas z gory zle mysli!
      • Gość: Niezalezny. Re: !!!!!!!!!! Polki w Rzymie !!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.prem.tmns.net.au 26.08.02, 10:18
        Jak do tej pory mam racje POLKI TO RURWY !!!
      • Gość: tato Re: !!!!!!!!!! Polki w Rzymie !!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.fastres.net 26.08.02, 12:35
        Gość portalu: viki2lav napisał(a):

> no i zburzyliscie moj powakacyjny humor i spokoj !!! QRVA! ale mam grzechow
        na
        > sumieniu: jestem polka , mieszkam w rzymie, moj chlopak jest wlochem, ludzie
        > czy wy naprawde musicie wszystko katalogowac?, czy kazda polka za granica
        jest
        > puszczalska lub pracuje w nastarszym zawodzie swiata?, i poniza sie przed
        > mieszkancami danego kraju, zadziwia mnie wasza glupota!!! Gratuluje
        > mentalnosci!! W Rzymie jest duuuuuuuzo Polek , ktore sa OK i nie maja nic
        > wspolnego z opisywanym przez was stereotypem,jestesmy
        > wyksztalcone,interesujace, sympatyczne, wychodzimy czesto (nie nawalajac sie
        > jak swinie)i wcale nie mamy potrzeby wyskakiwania na wspolny makaron z kims
        kto
        >
        > o nas z gory zle mysli!

..............Butelke wodki,temu co mysli tak jak ona............
        Druga nagroda to obciaganie druta u Polki w Rzymie............
    • Gość: viki2lav jeszcze jedna prosba... IP: 213.255.126.* 26.08.02, 10:18
      wysylajcie posty na temat! polki w rzymie to polki w rzymie a nie dziwki na a.
      faustina, czy inne pomerdance...
    • Gość: niezlezny. Re: !!!!!!!!!! Polki w Rzymie !!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 5.2.1R* / 144.138.142.* 26.08.02, 12:42
      jade do Rzymu na polskie kurwy !!
      • Gość: tato Re: !!!!!!!!!! Polki w Rzymie !!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.rrcnet.com 26.08.02, 12:56
        Gość portalu: niezlezny. napisał(a):

> jade do Rzymu na polskie kurwy !!

..........Cicho........bo sie wyda!
        A potem co powiedza w Polsce.......ze pracowaly
        na budowie?Chlopak Wloch.......hahaha.......
        To najwieksi alfonsi jakich widzialem........
        • Gość: viki2lav Re: !!!!!!!!!! Polki w Rzymie !!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 213.255.126.* 26.08.02, 13:02
          a ty tato co robisz w italii, pierdolisz tylko glupoty czy tez cos sensownego
          ci sie w tej wegetacji zdarza?
        • Gość: Niezalezny. Re: !!!!!!!!!! Polki w Rzymie !!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 5.2.1R* / 144.138.142.* 26.08.02, 13:08
          Jednego nie rozumie wlosi sa mali a kobiety lubia wysokich -widac to nie
          dotyczy wlochow wlosi sa mali BOGOWIE -no ale za to dpbrze piora po pysku a to
          polki lubia -i kto zrozumie kobiete !!
          • Gość: tato Re: !!!!!!!!!! Polki w Rzymie !!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.fastres.net 26.08.02, 13:28
            Gość portalu: Niezalezny. napisał(a):

> Jednego nie rozumie wlosi sa mali a kobiety lubia wysokich -widac to nie
            > dotyczy wlochow wlosi sa mali BOGOWIE -no ale za to dpbrze piora po pysku a
            to
            > polki lubia -i kto zrozumie kobiete !!

...........Tu nie chodzi o centymetry,ale o portfel..........
            Jak sie skurczy(portfel)to sie konczy sielanka........
            Wlosi lubia zabawe i dobre jedzenie........i kurwy.
            • Gość: d Re:Polki w Rzymie IP: 134.65.105.* 26.08.02, 13:44
              tez mysle ze Wloch lubi
              -jesc
              -przegladac sie w lustrze
              -bawic sie
              -nie jest rozrzutny (poznalem samych bardzo skapych)
              -najtaniej i bez zobowiazan mu wyjdzie z Polka, Ukrainka, i innymi
              obcymi kulturowo
              Wloszka by mu zrobila kuku. Wloszka kosztuje. Wloszka to oprocz niej
              samej jej rodzina ...z ktora nalezy sie liczyc.

Dlatego Polki maja takie branie. Pouzywa i zostawi. Wsrod ludiz ktorych
              poznalem krazyly wlasnie takie stereotypy. Najdluzej Wloch wytrzymuje
              z Polka 5 lat. Potem nie ma juz niedomowien jezykowych i jak zrozumie
              jakie sa roznice miedzy naszymi nacjami to ucieka do mamusi, a potem
              znajduje kogos innego.
              • Gość: viki2lav Re:Polki w Rzymie IP: 213.255.126.* 26.08.02, 14:04
                nastepny d uren'. Wlosi sa tacy sami jak inni faceci: wiekszosc nadaje sie na
                spet: BARANY! Ale ty kolego masz malo pojecia na temat stosunkow polsko
                wloskich, niezaleznie od plci. Niestety tylko trening i doswiadczenie czynia
                mistrzami. najdluzej , z mego doswiadczenia w okolicy, to wloch wytrzymuje z
                Polka 32 lata ( bo potem ona zmarla)i bylo im calkiem dobrze...i wcale nie z
                powodu niedomowien , ktore towarzysza ludziom do konca zycia! Co do wloszek to
                tez nie masz widze nic do powiedzenia, jesli nie bzdury, jak cie nie chca to
                czytaj czytaj i jeszcze raz czytaj, tylko zwracaj uwage na autora i na
                wydawce! Nic mnie tak nie razi jak niedouczony Polak, bo ja jestem dumna z
                mojej narodowosci i z moich rodakow. nie pogardzam wszystkimi tylko dlatego, ze
                kilku z nich dalo plame! POLKA
                • Gość: tato Re:Polki w Rzymie IP: *.fastres.net 26.08.02, 14:11

> nastepny d uren'. Wlosi sa tacy sami jak inni faceci: wiekszosc nadaje sie
                  na
                  >
                  > spet: BARANY! Ale ty kolego masz malo pojecia na temat stosunkow polsko
                  > wloskich, niezaleznie od plci. Niestety tylko trening i doswiadczenie czynia
                  > mistrzami. najdluzej , z mego doswiadczenia w okolicy, to wloch wytrzymuje
                  z
                  > Polka 32 lata ( bo potem ona zmarla)i bylo im calkiem dobrze...i wcale nie z
                  > powodu niedomowien , ktore towarzysza ludziom do konca zycia! Co do wloszek
                  to
                  > tez nie masz widze nic do powiedzenia, jesli nie bzdury, jak cie nie chca
                  to
                  > czytaj czytaj i jeszcze raz czytaj, tylko zwracaj uwage na autora i na
                  > wydawce! Nic mnie tak nie razi jak niedouczony Polak, bo ja jestem dumna z
                  > mojej narodowosci i z moich rodakow. nie pogardzam wszystkimi tylko dlatego,
                  ze
                  >
                  > kilku z nich dalo plame! POLKA

..........Ty glupi kurwiszonie zostaw nacionalizm w spokoju..........
                  Zyczliwy.
                  • Gość: viki2lav Re:Polki w Rzymie IP: 213.255.126.* 26.08.02, 14:28
                    spadaj tato , strasznie jestes cienki, wulgarny, beznadziejny, niedomyty i
                    nieobyty, zanudzajaco przeszkadzajacy. mam nadzieje ze bedziesz moim pacjentem
                    to sie na tobie wyzyje, brudasie!
                    • Gość: tato Re:Polki w Rzymie IP: *.fastres.net 26.08.02, 14:34

> spadaj tato , strasznie jestes cienki, wulgarny, beznadziejny, niedomyty i
                      > nieobyty, zanudzajaco przeszkadzajacy. mam nadzieje ze bedziesz moim
                      pacjentem
                      > to sie na tobie wyzyje, brudasie!

...........Co do cennika,to na Acrobat.............
                      Jak sie umyje to moze jakis rabat?.........
                      ........Pacjentem?........(czyt.To ci obciagne?)........

• Gość: viki2lav Re: !!!!!!!!!! Polki w Rzymie !!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 213.255.126.* 26.08.02, 15:57
            kobiety to lubia takich jakich lubia! ale zreszta ty wiesz lepiej..
            Drobnomieszczanska koltunerio!
    • Gość: Niezalezny. Re: !!!!!!!!!! Polki w Rzymie !!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 144.138.144.* 26.08.02, 14:09
      Dlaczego polki maja wziecie ? bo sa glupie i wloch moze robic z nia co chce .my
      polacy mamy lepsze wychowanie i szanujemy kobiety ,i to nas gubi a kobieta jest
      stworzona ze lubi dyscypline ,ja sam nie mugl bym udezyc kobiety (ale pracuje
      nad tym)tak trzeba robic jak jak oni prac po sysku ,bo to jest stwierdzone
      naukowo kobieta to potrzebuje ,dla mnie kobieta ktora byla z poludniowcem jest
      spaloma by was kurwy szystkie szlak trafil -ide spac!!
      • Gość: viki2lav Re: !!!!!!!!!! Polki w Rzymie !!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 213.255.126.* 26.08.02, 14:23
        poracuj nad ortografia, mogl wymienia sie na moze wiec o z kreska! popracuj tez
        nad soba!
        • Gość: d Polki we Wloszech IP: 134.65.105.* 26.08.02, 15:29
          wiesz ze ostatnio prawie poznalem - jedna z naszych rodaczek. Jej
          znajomy Wloch mi ja przedstawil jako osobe - senza cervello - tzn w
          tlumaczeniu "bezmozdze". Mialem okazje pogadac z nia przez telefon.
          Bardzo sie krygowala i byla tajemnicza. Nic o sobie nie chciala powiedziec
          a na pytania odpowiadala zdawkowo. Uwielbiala mowic "tak" lub "nie"
          ewentualnie " nie wiem". Otoz ta rodaczka po wyjsciu za maz za Wlocha,
          (pobyla tu kilka lat) pracowala w jednym sklepie, potem w drugim, az
          doczekala sie i dostala wloski paszport. Nie dluzej jak po pol roku
          wyprowadzila sie od meza. Teraz ma "przyjaciela" wlasciciela dyskoteki
          w Szwajcarii. Tez Wloch. Tanczy tam na scenie.
          Nigdy sie nie spotkalismy. Unikala mnie podobnie jak i innych rodakow,
          jak ognia.
          Wloch mial na ten temat opinie -powiedzial ze ona sie wstydzi i wstydzi
          sie swoich polskich korzeni. Nie chce nikogo spotkac, bo wyjdzie na jaw
          ,ze pochodzi z prowincji. Od przyjazdu do Wloch nigdy nie byla w kraju i
          wypiera sie go przy kazdej mozliwej okazji. Duzo nie umie powiedziec.
          Ladnie rusza pupa ... podobno bo ja niestety nie widzialem i nie zobacze.
          a takie tam zwykle sprawy.
          Inne Polki? znam inna po rozwodzie. Na poludniu. O jeszcze inne j
          slyszalem, ze siedzi na odludziu na pieknej Sardynii, od czasu do czasu
          bita. Nie ma kasy, ani mozliwosci powrotu do kraju. Jej maz jest jej
          panem. Pare razy do roku moze zadzwonic do rodziny. Pozwala tez jej
          pisac listy. ... i opala c sie w ogrodku u jego kuzynow (pod bacznym
          okiem) ...
          Wiecej Polek niestety nie poznalem - tzn. we Wloszech.
          • Gość: viki2lav Re: Polki we Wloszech IP: 213.255.126.* 26.08.02, 15:53
            i na poddstawie tych kilku znajomosci(?), jak mozna kogos znac przez telefon??
            albo przez "sentito dire" smiesz pozwalac sobie na te drobnomieszczanskie
            dywagacje?? A ile osob tak naprawede znasz vczy to mozliwe zebys nie utrzymywal
            kontaktow z Polakami ? a moze oni nie chca miec z toba nic wspolnego bo
            generalizujesz, to ty zeby poznac polke potrzebujesz wlocha??? Gratulacje
            • Gość: viki2lav Re: Polki we Wloszech IP: 213.255.126.* 26.08.02, 16:00
              "prawie poznalem sie znalazl
              • Gość: d Re: Polki we Wloszech IP: 134.65.105.* 26.08.02, 16:12
                tak, faktem jest, ze prawie poznalem to wlasciwie nie poznalem ... znam ja
                tylko z opowiesci jej " jeszcze meza" i przyjaciela meza. Innych pan tu
                nie ma, a w kazdym razie nie natknalem sie na nie. Nie musze ich poznawac
                - nic na sile. Nie szukam , to i nie znajduje.
                Czy jestem drobnomieszczaninem? skoro tak twierdzisz, to moze i tak.
                Ciesze sie ze nie zaliczono mnie jeszcze do dresiarzy. Ale to wybitnie
                polska kasta ludzi. Wole byc drobnomieszczaninem.
                Sama piszesz, ze pracujesz w szpitalu i masz meza Wlocha. .. kiedys
                spotkalem jedna Polke z Milano i oprowadzilem ja 5 minut po miasteczku
                w ktorym sie przypadkiem spotkalismy. Byla lekarka i towarzyszyla jej
                siostra z Trojmiasta. Moze to Ty?
                Kazdy ma prawo miec swoj osad i prawo do wyrazania opinii. Akurat tak
                sie sklada ze mam swoj punkt widzenia poparty doswiadczeniem
                zyciowym. Tak mi sie trafilo i taki osad z tego wyszedl. Jak masz inaczej
                to twoja sprawa.
                • Gość: viki2lav Re: Polki we Wloszech IP: 213.255.126.* 26.08.02, 17:38
                  drogi kolego w pismie :

> tak, faktem jest, ze prawie poznalem to wlasciwie nie poznalem ... znam ja
                  > tylko z opowiesci jej " jeszcze meza" i przyjaciela meza. Innych pan tu
                  > nie ma, a w kazdym razie nie natknalem sie na nie. Nie musze ich poznawac
                  > - nic na sile. Nie szukam , to i nie znajduje.
                  ALE DUZO MASZ DO POWIEDZENIA JAK ZWYKLE!
                  > Czy jestem drobnomieszczaninem? skoro tak twierdzisz, to moze i tak.
                  > Ciesze sie ze nie zaliczono mnie jeszcze do dresiarzy.
                  JUZ NIE DLUGO MOZE NIM BEDZIESZ , CO PORABIASZ W ITALII?
                  Ale to wybitnie
                  > polska kasta ludzi. Wole byc drobnomieszczaninem.
                  > Sama piszesz, ze pracujesz w szpitalu i masz meza Wlocha. .
                  GDZIE TO JEST NAPISANE??????????????????????
                  . kiedys
                  > spotkalem jedna Polke z Milano i oprowadzilem ja 5 minut po miasteczku
                  > w ktorym sie przypadkiem spotkalismy. Byla lekarka i towarzyszyla jej
                  > siostra z Trojmiasta. Moze to Ty?
                  NA SZCZESCIE NIE, CZY ONA TEZ JEST DLA CIEBIE NIKIM, CZY JAKO LEKARKA ZOSTALA
                  ZBAWIONA?
                  > Kazdy ma prawo miec swoj osad (NA ZEBACH) i prawo do wyrazania opinii. Akurat
                  tak
                  > sie sklada ze mam swoj punkt widzenia poparty doswiadczeniem(((JAKIM))
                  > zyciowym. Tak mi sie trafilo i taki osad z tego wyszedl. Jak masz inaczej
                  > to twoja sprawa.
                  nIE MOJA SPRAWA TYLKO JA SOOBIE NIE POZWOLE UBLIZYC! I TO WSZYSTKO, CO INNEGO
                  GDYBYM NAPRAWDE NIC SOBA NIE REPREZENTOWALA (JA I MOJE UKOCHANE KOLEZANKI,
                  KTORE SA NAPRAWDE WSPANIALE) NIE ROZUMIEM DLACZEGO KTOS,MA MNIE I INNE OSOBY
                  OBRAZAC, KIM TY JESTES CZLOWIEKU???
                  NAWET DRESIARZ MA UMYSL I POTRAFI WYKRZESAC Z SIEBIE "SZACUNECZEK, PANI
                  SZANOWNA".
                  • Gość: tato Re: Polki we Wloszech IP: *.fastres.net 26.08.02, 18:21

> drogi kolego w pismie :
                    >
                    > > tak, faktem jest, ze prawie poznalem to wlasciwie nie poznalem ... znam ja
                    >
                    > > tylko z opowiesci jej " jeszcze meza" i przyjaciela meza. Innych pan tu
                    >
                    > > nie ma, a w kazdym razie nie natknalem sie na nie. Nie musze ich poznawac
                    > > - nic na sile. Nie szukam , to i nie znajduje.
                    > ALE DUZO MASZ DO POWIEDZENIA JAK ZWYKLE!
                    > > Czy jestem drobnomieszczaninem? skoro tak twierdzisz, to moze i tak.
                    > > Ciesze sie ze nie zaliczono mnie jeszcze do dresiarzy.
                    > JUZ NIE DLUGO MOZE NIM BEDZIESZ , CO PORABIASZ W ITALII?
                    > Ale to wybitnie
                    > > polska kasta ludzi. Wole byc drobnomieszczaninem.
                    > > Sama piszesz, ze pracujesz w szpitalu i masz meza Wlocha. .
                    > GDZIE TO JEST NAPISANE??????????????????????
                    > . kiedys
                    > > spotkalem jedna Polke z Milano i oprowadzilem ja 5 minut po miasteczku
                    > > w ktorym sie przypadkiem spotkalismy. Byla lekarka i towarzyszyla jej
                    > > siostra z Trojmiasta. Moze to Ty?
                    > NA SZCZESCIE NIE, CZY ONA TEZ JEST DLA CIEBIE NIKIM, CZY JAKO LEKARKA
                    ZOSTALA
                    > ZBAWIONA?
                    > > Kazdy ma prawo miec swoj osad (NA ZEBACH) i prawo do wyrazania opinii. Aku
                    > rat
                    > tak
                    > > sie sklada ze mam swoj punkt widzenia poparty doswiadczeniem(((JAKIM))
                    > > zyciowym. Tak mi sie trafilo i taki osad z tego wyszedl. Jak masz inaczej
                    >
                    > > to twoja sprawa.
                    > nIE MOJA SPRAWA TYLKO JA SOOBIE NIE POZWOLE UBLIZYC! I TO WSZYSTKO, CO
                    INNEGO
                    > GDYBYM NAPRAWDE NIC SOBA NIE REPREZENTOWALA (JA I MOJE UKOCHANE KOLEZANKI,
                    > KTORE SA NAPRAWDE WSPANIALE) NIE ROZUMIEM DLACZEGO KTOS,MA MNIE I INNE OSOBY
                    > OBRAZAC, KIM TY JESTES CZLOWIEKU???
                    > NAWET DRESIARZ MA UMYSL I POTRAFI WYKRZESAC Z SIEBIE "SZACUNECZEK, PANI
                    > SZANOWNA".

..........Druta do mordy,a bedzie cicho.............
                    Przyjemne z pozytecznym.........
                  • Gość: d do viki IP: 134.65.105.* 26.08.02, 18:33
                    dobrze ze masz osad tylko na zebach.
                    Jesli chcesz sie go pozbyc to idz do dentysty albo do chigienistki.
                    Usuwaja go bezbolesnie.
                    Na wspomnienia o niektorych Polkach dostaje gesiej skorki (niestety) i
                    zaden dentysta tego nie usunie. Moze tak mi sie trafialo? moze
                    podejmowalem niewlasciwe wybory? moze mam taki gust?
                    nie wiem i nie bede wnikal i szukal przyczyn dlaczego te panny byly takie
                    jakie byly
          • Gość: viki2lav Re: Polki we Wloszech IP: 213.255.126.* 26.08.02, 16:10
            Gość portalu: d napisał(a):

> wiesz ze ostatnio prawie poznalem....Mialem okazje pogadac z nia przez
            telefon.

piszesz:
            > Nigdy sie nie spotkalismy. ale potem dodajesz:. Duzo nie umie powiedziec.
            > Ladnie rusza pupa ... podobno bo ja niestety nie widzialem i nie zobacze.

> Inne Polki? znam inna po rozwodzie.

O jeszcze inne j
            > slyszalem, ze siedzi na odludziu na pieknej Sardynii, od czasu do czasu
            > bita.
            > Wiecej Polek niestety nie poznalem - tzn. we Wloszech.
            Praktycznie pochodzac do sprawy to nie znasz ani jednej!!! ale do powiedzenia
            masz duzo , moze zajmij sie polityka!
            • Gość: d Re: Polki we Wloszech IP: 134.65.105.* 26.08.02, 16:22
              dzieki za rade, ale polityka mnie nie interesuje.
              Moze podpowiesz cos innego?
              Kobieta zawsze ma odpowiedz na kazdy problem, a jak nie ma problemu
              to go umie natychmiast stworzyc. Ma tez recepte jak wyjsc z tego ...
              tak wiec pilnie czekam na rady.
          • Gość: tato Re: Polki we Wloszech IP: *.fastres.net 26.08.02, 16:28
            Gość portalu: d napisał(a):

> wiesz ze ostatnio prawie poznalem - jedna z naszych rodaczek. Jej
            > znajomy Wloch mi ja przedstawil jako osobe - senza cervello - tzn w
            > tlumaczeniu "bezmozdze". Mialem okazje pogadac z nia przez telefon.
            > Bardzo sie krygowala i byla tajemnicza. Nic o sobie nie chciala powiedziec
            > a na pytania odpowiadala zdawkowo. Uwielbiala mowic "tak" lub "nie"
            > ewentualnie " nie wiem". Otoz ta rodaczka po wyjsciu za maz za Wlocha,
            > (pobyla tu kilka lat) pracowala w jednym sklepie, potem w drugim, az
            > doczekala sie i dostala wloski paszport. Nie dluzej jak po pol roku
            > wyprowadzila sie od meza. Teraz ma "przyjaciela" wlasciciela dyskoteki
            > w Szwajcarii. Tez Wloch. Tanczy tam na scenie.
            > Nigdy sie nie spotkalismy. Unikala mnie podobnie jak i innych rodakow,
            > jak ognia.
            > Wloch mial na ten temat opinie -powiedzial ze ona sie wstydzi i wstydzi
            > sie swoich polskich korzeni. Nie chce nikogo spotkac, bo wyjdzie na jaw
            > ,ze pochodzi z prowincji. Od przyjazdu do Wloch nigdy nie byla w kraju i
            > wypiera sie go przy kazdej mozliwej okazji. Duzo nie umie powiedziec.
            > Ladnie rusza pupa ... podobno bo ja niestety nie widzialem i nie zobacze.
            > a takie tam zwykle sprawy.
            > Inne Polki? znam inna po rozwodzie. Na poludniu. O jeszcze inne j
            > slyszalem, ze siedzi na odludziu na pieknej Sardynii, od czasu do czasu
            > bita. Nie ma kasy, ani mozliwosci powrotu do kraju. Jej maz jest jej
            > panem. Pare razy do roku moze zadzwonic do rodziny. Pozwala tez jej
            > pisac listy. ... i opala c sie w ogrodku u jego kuzynow (pod bacznym
            > okiem) ...
            > Wiecej Polek niestety nie poznalem - tzn. we Wloszech.

............Swieta prawda!Wszystko to prawda!
            Moge dodac troche przykladow od siebie(Ktore widzialem).
            Ale niech kurwy bieda bije,a nie opowiesci.
    • feretti93 Re: !!!!!!!!!! Polki w Rzymie !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.08.15, 00:30
      Witam mam na sprzedaz ciekawe torby, by swiecic polskoscia we Wloszech, sama taka mam. Torba w linku s01-pl.vinted.net/images/item_photos/772/872/37278277.jpeg?1440107124
      Cena 35zl
      Kontakt patrycja-groszkowska@wp.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka