Dodaj do ulubionych

$25 000 nagrody !!!

IP: *.llb-detmold.de 01.02.02, 10:38
$25 000 nagrody za pomoc,w odnalezieniu zyciowej partnerki!!! Kandydatka musi
byc wyksztalcona,wysoka 174-176cm,zgrabna brunetka,o czarnych oczach i
wlosach,posiadac,urok,wdziek,czar,wszystko to,co powinna posiadac kobieta.Tylko
powazne oferty.ts16@wp.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: sharky Re: $25 000 nagrody !!! IP: 213.122.66.* 01.02.02, 10:58
      Szkoda ze nie mam siostry: zarobilbym podwojnie, bo dostalbym nagrode i mial
      bogatego szwagra...
    • karelia brunetki, blondynki ja wszystkie was dziewczyyynki 01.02.02, 11:01
      3 "rzeczy " sie nie zgadzaja,inne owszem, zupelnie jakbym to byla ja smile))),
      ale te 3 elementy, ktore odstaja... nie zostane szczesliwa narzeczona::-
      ((((poslubiona , wymarzona. Ale postaram sie rozejrzec i poszukac, chociaz
      rorla swatki mnie az tak nie bawi. Moze sam sie opiszesz, hehehe chatowy slang,
      a wtedy ktos cie wybierze. To sie kreca takie kobitki, ze moglbys brac w slepo.
      Noi, cud malina, te dziewczyny, Ale dlaczego sie upierasz przy brunetce???
      Innny color nie moze byc?
      C.
      • Gość: Lexi Re: brunetki, blondynki ja wszystkie was dziewczyyynki IP: 193.133.143.* 01.02.02, 11:06

A farbowana brunetka moze byc? 174cm w butach na platformach, szpilkach czy na
        taborecie?
        • karelia Re: brunetki, blondynki ja wszystkie was dziewczyyynki 01.02.02, 11:11
          ja nic z brunetkami nie chce miec wspolnego-przynosza same nieszczescia,
          REALLY!!!Ale bruneci , o tak i owszem. Taki hiszpanski typ , no Antonio, albo
          Andy Garcia ,,,, rozmarzylam sie w samo poludnie...mmmmmmmMoz ebyc starszy, o
          czupryni esol+pieprz mmmmmmm ewentualnie zupelnie siwy , jak niejaki D. Ale
          brunetki? zmien zdanie, nie pozalujesz!!
          C.
          • Gość: Lexi Re: brunetki, blondynki ja wszystkie was dziewczyyynki IP: 193.133.143.* 01.02.02, 11:38
            karelia napisał(a):

> ja nic z brunetkami nie chce miec wspolnego-przynosza same nieszczescia,
            > REALLY!!!Ale bruneci , o tak i owszem. Taki hiszpanski typ , no Antonio, albo
            > Andy Garcia ,,,, rozmarzylam sie w samo poludnie...mmmmmmmMoz ebyc starszy, o
            > czupryni esol+pieprz mmmmmmm ewentualnie zupelnie siwy , jak niejaki D. Ale
            > brunetki? zmien zdanie, nie pozalujesz!!
            > C.

Karelia,

Popieram 100%. I nie tylko ze wzgledy na Los Polacos. Blondynki zdecydowanie
            lepiej sie bawia. Co do panow to preferencje mam podobne (esp. Antonio). Do
            powyzszej listy dodalabym Johnny Depp, ale tylko jak wystepowal w 'Le Chocolat' -
            b. smaczny... A poza tym zwroc uwage na mlodego Iglesiasa (Enrique) - muy
            macho). Ale sie rozmazylam... A u mnie do poludnia jeszcze daleko!

• schone Re: brunetki, blondynki ja wszystkie was dziewczyyynki 01.02.02, 11:12
          Ty jestes dopiero szesnascie, mlodziaku, a juz sie rozgladasz za taka wysoka?
          I jeszcze jakie wymaganiaaaaaaaaaa? Ale masz dopiero pewnie okolo 163 cm,
          i szukasz nauczycielki? Najpierw do szkoly chlopcze, dobrze sie ucz, to jest
          najwazniejsze w Twoim wieku.
    • Gość: Baloo Re: A na razie ... IP: *.ne.ch 01.02.02, 12:44
      ... czekajac na Te Wymarzona ... poloz sie i trzymaj raczki na koldrze
      Pa, chlopczyku
    • Gość: Baloo Re: A na razie (2) IP: *.ne.ch 01.02.02, 12:45
      Noc przyniesie Ci ukojenie ...
      Pa,
    • mister1 Re: $25 000 nagrody !!! 01.02.02, 12:49
      brunetka to brunetka - najtraszniejsze sa dziewczyny farbujace wlosy na rudo.
      Wolalbym zostac mnichem...
    • karelia Iglesias-junior 01.02.02, 13:07
      wiesz Lexi ,jesli juz mialbym wybierac . to raczej Iglesias -senior. Choociaz
      troche przechodzony typ.Synek mnie nie interesuje. Musze dzisiaj w ramach
      relaksu posluchac jak papcio Iglesias interpratuje tanga, nawet mi sie muzyczka
      na tej plytce podoba. Uslyszalam kiedys w jakims domu handlowym i w try miga
      pogalopowalam , zeby kupic plytke.Byla akurat rea/ przecena to bylo przyjemne
      z pozytecznym(czyt , ekonomicznymwink))) Do synka nic nie mam , ale nieee , nie
      skorzystam. Deep, moze , ale nieee Gere; Banderas; Garcia . Jestem wierna i nie
      zmieniam upodoban, najwyzej dokladam do kolekcjii wink))))
      paaaa,Calalavinia
    • Gość: Baloo Re: Lexi, jak moglas ! IP: *.ne.ch 01.02.02, 13:19
      Iglesias - junior ! Moze jeszcze Ricki Martin , co (tak sie chyba ten balwan
      nazywa) ? To przekracza wszelkie wyobrazenie - siadaj i wstydz sie. Jeszcze
      jedno takie wynurzenie i bedziesz kleczala w kacie na grochu. Bierz przyklad z
      karelli, chociaz Iglesias - senior to faszysta.
      • Gość: Lexi Re: Lexi, jak moglas - sprostowanie IP: 193.133.143.* 01.02.02, 14:07
        Gość portalu: Baloo napisał(a):

> Iglesias - junior ! Moze jeszcze Ricki Martin , co (tak sie chyba ten balwan
        > nazywa) ? To przekracza wszelkie wyobrazenie - siadaj i wstydz sie. Jeszcze
        > jedno takie wynurzenie i bedziesz kleczala w kacie na grochu. Bierz przyklad z
        > karelli, chociaz Iglesias - senior to faszysta.

Baloo,
        Wstydze sie, ale ja jestem b. plytka a mlody Koscielny jest ladne meskie mieso i
        tyle. Ricky M? A fuj!

• Gość: Baloo Re: Lexi, jak moglas - sprostowanie IP: *.ne.ch 01.02.02, 14:14
          Amen
    • karelia iglesias, 01.02.02, 14:58
      a co ty tak sie szarogesisz baloo, bic chcesz kobiety??? sado? czy co???nie
      narzucac wlasnego zdania, Lubi Marcysia to jej sprawa , a swoja droga pfuj, nic
      tylko twoje na wierzchu i twoje, wiecejTOLERANCJI, nie badz taki Polakwink
      • Gość: Baloo Re: do karelii IP: *.ne.ch 01.02.02, 15:12
        Ja, bic kobiety ???? jeszcze by mi oddaly i wtedy co ? Caly autorytet legby w
        gruzach... Przepraszam, ale mi zwieracze puscily, jak przeczytalem o Iglesisie
        juniorze, juz ide sie wstydzic.
        No ale swoja droga .. Iglesias ... swiat jednak idzie ku gorszemu ..
        Z wyrazami zadumy
        baloo
        • Gość: Don Re: do karelii IP: *.uc.nombres.ttd.es 01.02.02, 21:30
          Gość portalu: Baloo napisał(a):

> Ja, bic kobiety ???? jeszcze by mi oddaly i wtedy co ? Caly autorytet legby w
          > gruzach... Przepraszam, ale mi zwieracze puscily, jak przeczytalem o Iglesisie
          > juniorze, juz ide sie wstydzic.
          > No ale swoja droga .. Iglesias ... swiat jednak idzie ku gorszemu ..
          > Z wyrazami zadumy
          > baloo

Baloo ma racje -jak zwykle.Tego Julio szmoncesa nie znosilem od poczatku( duzo
          przystojniejszy) syn jak to syn ani dac w morde ani kopnac w dupe.to juz lepiej
          Seweryn Krajewski wyglad ma i wspomnienia przywoluje ! To byly dziewczyny! Dlugie
          warkocze,piekne nogi.Pamietam kiedys na wykopkach...sorry o czym to mowilismy?
    • karelia mlody i stary Iglesias 01.02.02, 21:48
      Sluchaj , Donski kozaku nigdy nie przepadalam za Iglesiasem, bo jakis taki
      mydlkowaty mi sie wydawal. Nie znam az tak dobrze ojca a syna to w ogole, za
      mlody gowniarz. ale glos ojca jeszcze rozpoznaje , na uszy nic mi sie nie
      rzucilo, chociaz zaobserwowalam , ze tak jakbym sluch tracila. Mysle , ze to
      bardzie wina rapu, house i innego technicznego swinstwa, ktorym mnie szwedzka
      mlodziez faszeruje. Ah, gdziez te niegdysiejsze sniegi, jakby powiedzial poeta
      ( a ktory? nie wiecie ! hahahaha)
      Carelita ,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka