Gość: Kapral Jedziniak IP: *.oc.oc.cox.net 28.12.03, 01:21 Dlaczego na na wielu forumach gazety wiele osob pisze ze cie nie lubi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
soup_nazi Re: Towarzyszu Soup Nazi 28.12.03, 01:54 Gość portalu: Kapral Jedziniak napisał(a): > Dlaczego na na wielu forumach gazety wiele osob pisze ze cie nie lubi? A bo ja wiem? Tak czy inaczej, mie to tam powiewa kalafiorem. Ich sprawa i gajowego Maruchy, hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
soup_nazi [...] 28.12.03, 01:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
corka_anny Wszystkiego najlepszego Nazi- 28.12.03, 06:54 skajacego na twoj podwymiarowy mozg, ci zyczymy w nowym roku! Odpowiedz Link Zgłoś
corka_anny hahaha, moj post podobal sie adminowi! 28.12.03, 14:04 Widze ze admin to osoba bardzo intelektulna ktora docenia moje wysilki w tepieniu nazistowskich resztek z wczoraj! Odpowiedz Link Zgłoś
vulgar2 [...] 28.12.03, 08:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
packowski [...] 28.12.03, 07:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waaadza gliniak tutaj nie ma admina jest za to mylycya IP: *.253-203-24.mc.videotron.ca 28.12.03, 16:40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wadera Re: Towarzyszu Soup Nazi IP: *.ebrnsw01.nj.comcast.net 29.12.03, 15:53 Sopku, i jak Ci? Milo?)))) Juz wybrales azymut?Jak nie bedzie Ci mial kto oczek z lezek otrzec to na zachod namiar wez))Ja Cie pociesze mimo wszystko, mowie zupelnie serio. Sumienie mi nie pozwala kopac lezacych. Pozdrawiam Wadera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tak! Re: Towarzyszu Soup Nazi IP: *.proxy.aol.com 28.12.03, 17:51 Bo jest inteligentniejszym od nich skończonym chamem. Odpowiedz Link Zgłoś
soup_nazi Re: Towarzyszu Soup Nazi 28.12.03, 23:20 Gość portalu: Tak! napisał(a): > Bo jest inteligentniejszym od nich Hehe, to sie zgadza. skończonym chamem. Hehe, to sie zgadza czesciowo jako, ze chamem bywam wowczas kiedy chce i w stosunku do pewnego rodzaju typow. Jestem wiec chamem w sposob wybiorczy, dla sportu niejako. Podczas gdy moi "bracia" w chamstwie sa chamami bezwarunkowo i nieodwolalnie. Obciazeni dziedzicznie chamskimi genami i zeby sie zesrali syberyjskimi pomidorami, to i tak chamami zdechna. Odpowiedz Link Zgłoś
vulgar2 Zupa z prawietrupa. 29.12.03, 03:27 Dobry wieczor zalosny kretynie, inteligencja nie ma nic wspolnego z chamstwem. Ty jestes przyglupim chamem niezaleznie. P.S. Kogo tak naprawde qrwa obchodzi kim ty byles poprzednio. Byles i trwasz jako burak. Pies ciebie kulawy tracal, vulgar. Odpowiedz Link Zgłoś