Gość: B IP: *.client.comcast.net 30.12.03, 20:30 Czy ktos zna strone,z ktorej mozna obejrzec wiadomosci z Polski? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: B Re: Tv w internecie IP: *.client.comcast.net 30.12.03, 20:51 Nie dziala! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B Re: Tv w internecie IP: *.client.comcast.net 30.12.03, 21:05 Na strone wchodze,ale nie chce sie zaladowac Odpowiedz Link Zgłoś
soup_nazi Re: Tv w internecie 30.12.03, 21:06 Gość portalu: B napisał(a): > Na strone wchodze,ale nie chce sie zaladowac Pewnie masz modem 1200, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: Tv w internecie 30.12.03, 21:08 Gość portalu: B napisał(a): > Na strone wchodze,ale nie chce sie zaladowac to pewnie mylycyanty blokuja dostep do wiadomosci z pomrocznej. jak sie spytasz tow. palkownika, to da ci adres skad kontroluja internetem, pod plaszczykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B Re: Tv w internecie IP: *.client.comcast.net 30.12.03, 21:11 Wejsc na forume Polonia i widac chamstwo i zlosliwosc Polaczkow z poza Polski... Odpowiedz Link Zgłoś
soup_nazi Re: Tv w internecie 30.12.03, 21:13 Gość portalu: B napisał(a): > Wejsc na forume Polonia i widac chamstwo i zlosliwosc Polaczkow z poza Polski. > .. To nie whuc na forume i zbyte. A skoro jusz weszles to wyhuc, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: Tv w internecie 30.12.03, 21:14 Gość portalu: B napisał(a): > Wejsc na forume Polonia i widac chamstwo i zlosliwosc Polaczkow z poza Polski. > .. hehe, widzisz Ertes, jak sie koncza proby pozostania dobrym samarytanem dla rodakow? oni to odczytuja jako oznake slabosci. teraz jezeli nie poswiecisz pol godziny swojego czasu na tlumaczenie tumanowi jak wejsc na strone, to od razu zaczyna obrzucac gnojem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B Re: Tv w internecie IP: *.client.comcast.net 30.12.03, 21:23 Ta wypowiedz nie byla do Ertes! Odpowiedz Link Zgłoś
ertes Re: Tv w internecie 30.12.03, 21:30 Nie przesadzaj z tym chamstwem. Najpierw weszli tam i stwierdzili ze dziala. Potem tylko dowcipno i lekko zlosliwie odpowiedzieli ale bez przesady to nie powod zeby sie zaraz wsciekac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuxo Re: Tv w internecie IP: 64.202.17.* 30.12.03, 22:43 zamiast sie rzucac lepiej napisz dokladniej w czym problem proponuje zaczac od reboot dla mnie dziala bez problemu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vico Re: Tv w internecie IP: 81.11.182.* 31.12.03, 19:04 Trzeba sciagnac na twardy dysk (wybrac program-> mysz z prawej-> sciagnac na desctop). Otworzyc media player i z niego odegrac program Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUBA Re: Tv w internecie IP: *.home.cgocable.net 31.12.03, 19:31 jezeli ta strona dziala,to ja jestem swiety turecki,pewnie te same naukowce niedouki ja stworzyly co komputeryzowaly ZUS-a ehhhhhhh...szoda slow Odpowiedz Link Zgłoś