Dodaj do ulubionych

Czy mozna nie kochac Aniutka?

IP: *.proxy.aol.com 02.02.02, 20:36
Nie mozna. Amen.
Obserwuj wątek
    • Gość: Biala Re: Czy mozna nie kochac Aniutka? IP: *.sympatico.ca 02.02.02, 20:37
      A co sie stalo? Nie jestem na biezaco
      • Gość: Don Re: Czy mozna nie kochac Aniutka? IP: *.uc.nombres.ttd.es 02.02.02, 20:42

A za co ? Bo jak jest za co to mozna
    • karelia Re: Czy mozna nie kochac Aniutka? 02.02.02, 21:12
      nie mozna kochac tej Zydowki aniatek, czy jak jej tam. Ta Rebeka je w nocy
      bajgiele z czosnkiem i cebula i zapija Kosher Viodka a po czyms takim nie mozna
      nikogo kochac. Mieszka gdzies w Ameryka w jakims NYC ma duzo dularow i smieje
      sie z Polakow. No powiedzcie sami , mozna kochac kogos takiego? NIE!!!!!!!
      • Gość: zybi mozna kochac Aniutka? IP: 130.68.2.* 02.02.02, 21:50
        Aniutek jest naprawde ladna kobieta.
        Zgrabna - ma te noge
        wysokie zawieszenie, gorno zaworowe i nie stuka.
        Na pieniadzach nie spi bo wydala oszczednosci na samochod.
        Lubi zjesc ale nie za duzo, bo dba o figure
        Nie nalezy do puszystych, wiec jak idzie to widac ze kobieta z klasa
        Ma czym oddychac, tak ze jest na czym oko zatrzymac.
        Blondynka nie jest wiec glowy potrafi uzywac.
        Perfumy drogie uzywa bo nawet jak wyszla to zostaly wspomnienia.
        Mam jechac z wizyta do niej, to moze zrobie zdjecia, to sami zobaczycie ze jest
        warta ....
        • Gość: Don Re: mozna kochac Aniutka? IP: *.uc.nombres.ttd.es 02.02.02, 22:07
          Gość portalu: zybi napisał(a):

> Aniutek jest naprawde ladna kobieta.
          > Zgrabna - ma te noge
          > wysokie zawieszenie, gorno zaworowe i nie stuka.
          > Na pieniadzach nie spi bo wydala oszczednosci na samochod.
          > Lubi zjesc ale nie za duzo, bo dba o figure
          > Nie nalezy do puszystych, wiec jak idzie to widac ze kobieta z klasa
          > Ma czym oddychac, tak ze jest na czym oko zatrzymac.
          > Blondynka nie jest wiec glowy potrafi uzywac.
          > Perfumy drogie uzywa bo nawet jak wyszla to zostaly wspomnienia.
          > Mam jechac z wizyta do niej, to moze zrobie zdjecia, to sami zobaczycie ze jest
          >
          > warta ....

Zybi ty masz pomysly ! zrob mnostwo zdjec. zrob tez zdjecia samochodu.
      • Gość: Avocado Re: Czy mozna nie kochac Aniutka? IP: *.we.mediaone.net 02.02.02, 23:30
        karelia napisał(a):

> nie mozna kochac tej Zydowki aniatek, czy jak jej tam. Ta Rebeka je w nocy
        > bajgiele z czosnkiem i cebula i zapija Kosher Viodka a po czyms takim nie mozna
        >
        > nikogo kochac. Mieszka gdzies w Ameryka w jakims NYC ma duzo dularow i smieje
        > sie z Polakow. No powiedzcie sami , mozna kochac kogos takiego? NIE!!!!!!!

Karelia: Czy mozna kochac taka , ktora za pomoca takich wpisow produkuje sterotyp
        Zyda smierdzacego czosnkiem , cebula i wodka. Ladnie sie popisujesz. To nie
        pzredwojenne czasy i jarmark w Lubartowie.
        • karelia Avokado 02.02.02, 23:39
          Moj mily panie, ja sie nie staram robic analizy charakteru i wygladu typowego
          Zyda /Zydowki , bo to nie moja domena.Nie jest to miejsce na naukowe dysputy,
          czasami sie powie glupio czasami madrze.Nie wszystkim jest dane byc alfa i
          omega.Nie staram sie tez dociekac co rosnie w paradisach Rotschildow panstwie
          Israel pomarancze czy avokado?Bo na agronomii tez sie nie znamwink
          • Gość: Avocado Re: Avokado-Karelia IP: *.we.mediaone.net 02.02.02, 23:54
            karelia napisał(a):

> Moj mily panie, ja sie nie staram robic analizy charakteru i wygladu typowego
            > Zyda /Zydowki.

Moja mila pani: Ty sie nie starsz Ty to robisz i nie ma co udawac naiwnej
            i zaslaniac sie niepowaznym tlumaczeniem o naukowych dysputach.
        • Gość: zybi Karelia -- zacznij sie lubic IP: 130.68.2.* 02.02.02, 23:50
          Zybi napisal cos o golych d.. i basenie

A Karelia dopisala ...cos o szaletach

Zaczeli pisac o Aniutek
          Karelia skierowale rozmowe na zydowski temat.

Karelia dziecko kochane MY SOM swiatowe ludzie.
          Popraw sie
          dlaczego takiej ladnej dziewczynie jak Karelia wszyscy maja zwracac uwage >>>>
          do konta kleczec na grochu.
          Dlaczego lubisz komus dogadywac
          Karelia
    • karelia Re: Czy mozna nie kochac Aniutka? 02.02.02, 22:17
      zibi, aniutek mnie nie interesuje w takim znaczeniu jak ja wiem a ty rozumiesz.
      Lepiej zrob sobie zdjecie, twojej kary i hausa, i jeszcze chcialabym wiedziec
      jaki masz telewizor i lodowke.
    • drapieznik Re: Czy mozna nie kochac Aniutka? Baloo...) 03.02.02, 00:16
      Mnie sie tam Aniutek jakos od poczatku wydala sympatyczna i malo agresywna.
      Nawet nie wiedzialem o jej nodze (oy, chyba NOGACH?!) ani tez plucach. Ta
      wlasciwa kanalizacja, jak mowi Zybi, to tez lepiej tak niz inaczej. A wiec po
      tych nowych danych, nawet niesprawdzonych, to juz tu nie moge usiedziec. Jak by
      powiedziala Karelia (piekna ksywka, nie tak porabana jak moja, ale trudno, nie
      bede zaczynal zycia forumowego od nowa. Zawsze to lepiej jak np Debil czy
      Ciota...), wszystkie chlopy powariowaly na temat tej Zydowki... Prawda.

Nie wiem ale naprawde nie widze w tym zadnej roznicy czy Aniutek jest Zydowka
      czy nie. Ja np. wiele sie nauczylem od moich zydowskich kolegow a i oni ode
      mnie tez. Jezeli sie spotykamy to ten temat nie odgrywa zadnej roli, najwyzej
      powiedza mi jakis dobry zydowski kawal. Jezeli chodzi o 'przewal interesowy',
      to probowali i oni i nie oni. I nikomu sie nie udalo. Decyzja nalezala tylko do
      mnie. Widac stalem sie jakims smutnym facetem przez lata poza Polska.

Wzialem butelke Porterka z Okocimia i flaki. Moze dzisiaj sobie otworze Okocim.
      Codziennie mysle o karpiu po zydowsku lub po grecku. Flaki mam juz dosyc na
      rok - nie umieja robic i ledwie dozylem do rana. Ryby sie boje ryzykowac. Jutro
      rozmrazam Coda...
      • Gość: zybi drapieznik ---znawca kobiet ?? IP: 130.68.2.* 03.02.02, 01:39
        drapieznik
        Ty sie nie znasz na kobietach

Kobieta o dlugich nogach ---to dla kierowcy skojarzenie (gorno zaworowy silnik)
        Kobieta z biustem - to dla sportowca ma czym oddychac
        A tobie kojarzy sie z plucami...
        ciekawy jestem jakie sa inne okreslenia
        Kobiety i jej wdzieku
        >
        • drapieznik Re: drapieznik ---znawca kobiet ?? 03.02.02, 15:09
          Zybi - jestem prymitywnym chamem ktory widzi w kobiecie tylko jedno. Ciesze sie
          gdy ona tak samo mysli jak ja... Jestem przekonany, ze wynioslem takie
          zachowanie z Polski.
          • Gość: zybi Re: drapieznik ---chamuj sie IP: 130.68.2.* 03.02.02, 23:02
            Kolego Z drapiezna ksywa, o niewybrednym jezyku.
            Pochamuj swoje zapedy jezykowe bo daleko nie zajdziesz.
            Nie musisz sie chwalic jakie to wychowanie wyniosles z Polski
            • drapieznik Zybi... 05.02.02, 15:56
              ... polemizowalbym, Zybi, polemizowalbym, ale musze sie gleboko nad twoimi
              stwierdzeniami zastanowic.

Na razie radze ci zetrzec piane z ust. Nic nie zrozumiales, czemu sie nie
              dziwie, i czepiasz sie jak pijany plotu, ale na to nikt z nas nie ma wplywu.
              Czyzby zona ci schowala obrazek czy tez nie umocowales czegos dobrze w tokarce
              i ten obiekt latajacy trafil cie w miejsce gdzie miales poprzednio mozg?!

Ostroznie z tym zdjeciem, zebys nie poplamil...

A slowo "Hamulec" to sie CHyba pisze przez samo "H", nie sadzisz?

• karelia sprostowanie 03.02.02, 00:22
      NIE WIEM CZY ANIUTEK JEST ZYDOWKA CZY NIE. I NIE OBCHODZI MNIE TA KWESTIA.
      • Gość: aniutek Re: sprostowanie IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 03.02.02, 00:43
        karelia napisa?(a):

> NIE WIEM CZY ANIUTEK JEST ZYDOWKA CZY NIE. I NIE OBCHODZI
        MNIE TA KWESTIA.

hehehehe wlasnie tutaj zajzalam, ale sie porobilo :smile))))) i wiecie co - ja
        sama nie wiem czy jestem czy nie, i szczerze mowiac mam to w nosie, jest
        taka forma rozmowy , ktora nazywa sie ZART i ja ja bardzo lubie smile))) nie
        lubie natomiast walenia w czambul tego co - zydowskie, czarne, chinskie,
        gejowskie i jakie tam jeszcze, NIE i tyle bo tlumaczyc moznaby dlugo a i tak
        nie kazdy chcialby zrozumiec. Prosze panstwa - to byl zart, kpina przekora ot
        i tyle :smile)))) dzieki za pare milych slow tutaj - jakos was polubilam smile Karelia -
        nie lam sie, wszystko OK,
        pozdrowki,
        aniutek
        PS Zybi - dzieki za hmmmm komplementy smile
    • karelia samokrytyka i samouwielbienie 03.02.02, 00:41
      widze, ze moj poprzedni post nie doszedl, czyzby to sabotaz jakichs sluzb
      specjalnych? Nie smiem myslec nawet jakich.Ale ad rem:
      Wiele razy obiecywalam sobie nie gadac na temat:religii, polityki, Zydow...no
      coz stalo sie , wpadlam we wlasne sieci glupoty.
      samokrytyka: pardon, ze obrazilam wszystkich Zydow wypowiadajac sie glupio i
      nieodpowiedzialnie, nie bylo to moim zamiarem malowac obraz Zyda jako.... nie
      bedze sie powtarzac.
      samouwielbienie: zibi, ja taka cudna ze Cindy to mala pestka od avocado w
      porownaniu ze mnawink
      uklony, ale bez przesady , ze szczegolnym uwzglednieniem avocado i zibi.
      • drapieznik Re: samokrytyka i samouwielbienie Karelia 03.02.02, 15:12
        ...mowilem ci ze teraz wszystkei chlopy za toba... dzieki za przypomnienie.
      • Gość: Avocado Re: samokrytyka i samouwielbienie IP: *.we.mediaone.net 03.02.02, 21:31
        karelia napisał(a):

nie bylo to moim zamiarem malowac obraz Zyda jako.... nie
        > uklony, ale bez przesady , ze szczegolnym uwzglednieniem avocado i zibi.

Karelia: Malowac obrazow Zydow nie musisz . Mamy ich wszedzie pod dostatkiem >
        Nie ma co sie Zydami przejmowac co sie napisalo bo oni sie wcale nie nie
        pzrejmuja Polakami , za wyjatkiem ciaglych i natarczywych oskarzen pod adresem
        Polski i Polakow.
    • Gość: aniutek Do A27 IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 03.02.02, 01:01
      Gos´c´ portalu: A27 napisa?(a):

> Nie mozna. Amen.

A27- czemu takie pytanie????
      • karelia o co chodzi? 03.02.02, 01:10
        o co tu chdzi tak w ogole? bo mam wrazenie , ze ktos kaze mi isc na lewo a ja
        ide na prawo
        • Gość: aniutek Re: o co chodzi? IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 03.02.02, 01:13
          Karelia- mam to samo odczucie- psia kosc - cos musi mnie ominelo???
          czy co????
          Dlaczego taki watek w ogole powstal...... ech chyba musze isc po rozum
          do glowy.....
    • karelia podpucha 03.02.02, 01:15
      podejrzewam , ze to jakas podpucha , znikam i juz mnie tu nie ma. Zamykam drzwi.
      • Gość: A27 Re: podpucha IP: *.proxy.aol.com 03.02.02, 17:54
        To wcale nie byla podpucha. Chcialam tylko tak po ludzku wyrazic sympatie do
        aniutka. Tak malo sympatii na tym forum. A tymczasem z aniutka zrobiona
        milosniczke cebuli. Tak tak, to zazdrosna Karelia, ktora juz trzy tygodnie je
        zupke prezydenta i nie chudnie tak napisala.
        • Gość: aniutek Re: podpucha/do A27 IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 03.02.02, 19:46
          no to sie ciesze , ze ot tak po prostu :smile))
          • Gość: Baloo Re: Nie kochac aniutka ???!!!!! IP: *.ne.ch 04.02.02, 11:32
            Nie kochac aniutka ????!!! Zgroza !!!
            Wszyscy niekojacy aniutka sa niniejszym skazani na wieczny zwis i uwiad.

Do karelii : nie denerwuj sie, kobieto . Takiego karneciku z adresami i
            taaaakiego poczucia "chumoru" jak zibi i tak miec nie bedziesz. Nie mowiac juz
            o zdjeciu aniutka ...
            A swoja droga, to niesprawiedliwe, ze tylko on ma jej zdjecie. No ale coz ...
            nie kazdy moze miec wszystko, tylko niektorzy wybrani ...

Baloo
            • Gość: zybi Kochac to malo - wiecej powiem... IP: 130.68.2.* 05.02.02, 02:25
              Baloo
              skoro jestes tak zdruzgotany ze mam zdjecie Aniutka, to mam sprawe na otarcie lez.
              Badz poprostu -meszczyzna
              Mam problem i chcialem sie poradzic.
              - - - wymyslilem pokaz mody damskiej.- - -
              Dla ulatwienia dodam ze jest 5 modelek i trzeba je rozebrac do pokazu bielizny
              sex.
              Aniutek i zdjecie, to byl problem .Ale juz mam to za soba .
              Teraz trzeba 5 dziewczyn zachecic do rozebrania sie.
              Jak podejsc do tego tematu ??
              co im obiecac ???
              jak je zachecic ???
              dziewczyny sa z polskiego sklepu - studentki.
              Moge isc do agencji modelek ale to beda koszty i nie wiem czy sponsor sie zgodzi.

• drapieznik Zybi... 05.02.02, 15:37
                ...a John Makarek Jerzego Edigeya w pelnej krasie. Zybi, propnuje zaczac
                opisywac swoje pomysly. Moze nawet uda ci sie konkurowac ze Szczurem Biurowym?

Jak raz powiedzial Don, a co bylo po przebudzeniu?
                • Gość: Baloo Re: do drapieznika ... IP: *.ne.ch 05.02.02, 15:44
                  Zostaw, drapieznik ...
                  Nie kop lezacego, bo karnecik mu sie zgubi i bedzie dramat
                  Pa
                  Baloo

PS : A poza tym watek jest o kochaniu aniutka, ktorego kochamy wszyscy ... hej !
                  Takiego watku nie powinno sie skrecac (efekty jakie sa - patrz poprzednie posty)
                  • drapieznik Re: do drapieznika ... 05.02.02, 15:57
                    za pozno, Baloo! Juz mu sie odskrobnalem... Pa...
                    • Gość: zybi Re: do drapieznika ...& ... Baloo IP: 130.68.2.* 06.02.02, 00:00
                      Mozna kochac Aniutka.
                      Ale nie sama miloscia czlowiek zyje.
                      Zybi ma pomysly
                      Aniutek jest specjalistka od reklamy
                      Jezeli to polaczyc w jedna calosc
                      Mozna zrobic pokaz mody damskiej - Victoria Secret.
                      Z waszego gadania napewno nic nie wyjdzie koledzy.
                      Z moich pomyslow same ----piniedze sa- koloru zielonego
                      • Gość: Baloo Re: do drapieznika ...& ... Baloo IP: *.ne.ch 06.02.02, 08:09
                        A ten w kolko to samo ... jak tokarka.

Caeterum censeo zibim delendum esset.

Wracac do tematu !

Baloo
                      • Gość: C. Re: do drapieznika ...& ... Baloo IP: 213.76.146.* 06.02.02, 09:41
                        Zybi zycie zamienia na pieniadze (zielone klapki na oczach?).
                        Aniutka tez.
                        Powodzenia.....
                        • Gość: Baloo Re: do drapieznika ...& ... Baloo IP: *.ne.ch 06.02.02, 10:11
                          Zamienic aniutka na pieniadze SIE NIE DA !!!
                          • Gość: zybi walentyki .. dla Aniutka IP: 130.68.2.* 06.02.02, 12:31
                            Oglaszam konkurs na najlepsze walentynkowe zyczenia dla Aniutka.
                            W jaki sposob mozna to zrobic.
                            Czy tylko zyczenia czy cos wiecej

• Gość: Baloo Re: walentyki .. dla Aniutka IP: *.ne.ch 06.02.02, 13:19
                              Chociaz raz zgadzam sie z zibim ...
                              Swiat nie jest jednak taki najgorszy.

No to walentynkowy Limeryk dla aniutka :

Pewna Dama na Manhattanie
                              Ma o wszystkim wlasne zdanie
                              A gdy ktos sie spyta :
                              "Co to za pyszna kobita?"
                              Odpowiem : "Aniutek, Panie".

Lecimy dalej. Limeryki bywaja sprosne, w tym wypadku prosimy jednak o
                              klasyczny umiar ... (przypominam dla porzadku : rymy aa bb a, koniecznie z
                              nazwa geograficzna w 1 wersie).

Baloo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka