Dodaj do ulubionych

Do missy :-||||||| ble:PPP

22.02.04, 15:15
Missy weż zostaw tw swoje zasrane komentarze w swoim łbie..wkurwiasz mnie
tymi swoimi komentarzami..wsyztskim piszesz co ma ja robić..a czego nie.a co
ty psycholog?..co cie t0o obchodzi..zabraniasz mi schudnąć 4 kilo...bo odrazu
pieprzysz ze bede rzygać i że bede miała anoreksje!!to jest chore!!i tak
jesli kto chce sie odchudząc to w dupie ma to co ty tu pieprzysz!!myslisz ze
wszytsko wiesz??ze znasz wszytskie dziewczyny na tym forum??prosze zrób to
dla mnie..i nie pisz zadnych komentarzy bo rzygać sie chce..twoje super
najlepsze rady..jak zdrowo sie odrzywiać..jak żyć..nie dyktuj wszytskim co
mają robić!!!!!!!!!!nie pisz mi że jestem pojebana!!bo mnie nie znasz...co z
tego ze napisze pare jakiś głupich wątków!!nienajerzdżaj na mnie!!!:-/
wrrrrrrrrrrrrrrrr w dupie mam to wszystko i cibie również!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: gigi Re: Do missy :-||||||| ble:PPP IP: *.biz 22.02.04, 19:57
      Ale przecież ty chcesz kamileczka mieć anoreksje. Zgadza się? Straszliwie cię
      to kręci. Dlatego właśnie wypisujesz tu te wszystkie bzdety. Zgadza się? Wiesz
      część z tych dziewczyn tutaj (łącznie) ze mną bardzo chciałaby z tego wyjść a
      ty odwrotnie. Strasznie bym chciała się z tobą zamienić dziecko. Też kiedyś
      byłam tak smo głupia jak ty. Szkoda gadać, bo rzeczywiście jak będziesz chciała
      to możesz schudnąć nawet 30kg. Proszę badzo. Żyjemy w wolnym kraju. I kogo to
      obchodzi? Nikogo. A ty przecież chcesz zwrócic na siebie uwagę prawda? Chcesz
      żeby wszyscy się tobą zainteresowali i ci współczuli. Dlatego wchodzisz na to
      forum właśnie. Wkurwiasz się,bo tutaj nikt ci nie współczuje tylko pisze ci
      smutną prawdę, nikt sie nie patyczkuje i nie głaszcze po główce. Nie kumasz
      zupełnie że tylko przez tą smutną prawde i dosadne zdania mozna ci pomóc.Więc
      nie krytykuj innych za to że chcą ci przetłumaczyć że robsz źle. Życzę ci
      kamileczko abys otworzyła oczy w odpowiednim momencie.Zanim bedzie za późno.
    • navia kamileczka, szczerze Cię podziwiam... 22.02.04, 22:50
      ...jesteś tak konkursową idiotką, że tylko w gazecie opisać... Co z tego, ze
      napiszesz pare głupich wątków? Nic z tego, że napiszesz pare głupich wątków,
      ale ktoś, kto wypisuje takie pierdoły na publicznym forum, sam nadstawia tyłek
      do kopania i dziwnym to nie jest. Gigi już Cię podsumowała - ty chcesz być
      anorektyczką, bo to takie cool - chcesz do tego stopnia, ze nie wydałaś z
      siebie ani jednej oryginalnej myśli; wszystko, co wypisujesz, to duperele,
      które już wyprodukowały podobne Tobie niedojrzałe smarkule: jestem gruba, chcę
      mieć anoreksję, nie zjem nic, mam dość i tak dalej, do bólu, żeby nie
      powiedzieć do rzygu. Za takie brednie zbierzesz tu tylko kopy, nikt sie nie
      będzie nad Tobą użalał. Wyczytałaś gdzieś, ze na anoreksję chorują dziewczyny
      ambitne i inteleigentne? To nie tędy droga - owszem, dziewczyny inteligentne,
      ambitne i wrażliwe są w pewnych warunkach podatne na anoreksję, ale to nie
      znaczy, ze będac anorektyczką staniesz sie od razu kimś wyjątkowym. Tobie nie
      tylko żołądek, ale i łepek trzeba napełnić.
      Tyle. I nie spodziewaj się nic lepszego na tym forum, do tej pory prawie
      wszystkie dziewczyny tutaj cię zjechały, a to co napisałaś, wcale Twojego
      wizerunku nie poprawi. Mozesz sobie założyć prywatne forum, gdzie będziesz
      adminem i będziesz wywalac wszystkie krytyczne posty, i na fali samouwielbienia
      doprowadzić sie do takiego stanu, jak Ci się podoba - twoja sprawa. My też
      generalnie mamy to w dupie. Ale głupotę należy tępić i nikt nam tego nie zabroni
    • Gość: EvilEvilCat Re: Do missy :-||||||| ble:PPP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.04, 22:54
      A rzebys sie kamileczko nie zesraua z wysiułku.
      Forum nie jest Twoje; mało kogo obchodzi ilość pączków pochłonięta przez
      Ciebie, a komentarze Missy spotykają się z fenomenalnym wprost zainteresowaniem.
    • Gość: Dazy Do Kamileczki IP: *.chello.pl 23.02.04, 00:19
      nie wiem czy zauwazylas, ale to forum jest poswiecone wlasnie bulimii i
      anoreksji...wiec to moze Ty pomililas adresy....
    • Gość: avexe Re: Do missy :-||||||| ble:PPP IP: *.laczpol.net.pl 23.02.04, 19:35
      beke mam z ciebie dziewczyno... to po co wchodzisz na forum "anoreksja i
      bulimia"? masz te forum dietetyka!
    • Gość: Sandi Re: Do Kamileczki IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.02.04, 20:20
      Sory, jeśli nie podobają Ci się jej komentarze (rady opinie) nie musisz je
      czytać! Misse nie pisze ich żeby kogoś zdenerwować ... Po prostu nie raz do
      niektórych nie dociera jak się pisze do nich po ludzku ,że źle robią i w co
      mogę się wpakować... Jak by wyglądało te forum gdybyśmy wszyscy się tylko
      wzajemnie popierali?? To nie jest kółko wzajemnej adoracji ! Nieraz trzeba
      skrytykować jak ktoś źle robi! Lepsze to niż później męczyć się z chorobą!
      Jeśli kiedyś Missy tak nawet postąpiła to nie po to żeby kogoś urazić , ale dla
      jego dobra! Żeby się w końcu dana osoba opamiętała!
      Jej rady są naprawdę dobre! Ona nikomu nie chce zaszkodzić , Dziewczyna stara
      się pomóc na ile może i wypada jej trud docenić!!!
      Sandi
    • Gość: Missy Extra... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.04, 21:52
      Kurczę... dzięki, dziewczęta. To miłe z Waszej strony. Znowu mam problemy z
      internetem i tak czasem tu mogę zajrzeć, dlatego dziś przeczytałam wszystkie
      komentarze.

Dobra, do rzeczy. Droga Kamileczko, jakoś nie specjalnie się przejełam, że masz
      mnie gdzieś. Kurczę, nieważne. To jest INTERNET, a nie ŻYCIE. I to, że ktoś
      kogo nie znasz i nigdy w życiu nie widziałaś, napisze Ci, co myśli o Twoim
      poście, tak bardzo Cię uraziło, to mówi się "trudno" i żyje się dalej. Możesz
      sobie myśleć, co chcesz, to oczywiste. Eh, nawet nie chce mi się tego
      komentować. Myślę, że zajebiście zrobiłyście to za mnie.

Pozdrawiam. Missy. :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka