Dodaj do ulubionych

bulimia a alkoholizm

IP: *.osiedle.net.pl 19.04.04, 23:28
obawiam sie ze z bulimii, z ktora powoli udaje mi sie wygrywac przechodze do
popijania winka co mnie powstrzymuje od obzarstwa czy ktoras/ktorys z Was ma
podobny problem i co roboc?
Obserwuj wątek
    • Gość: sylwia Re: bulimia a alkoholizm IP: 195.136.98.* 20.04.04, 08:40
      :( ja niestety przeżywam to samo, popijam codziennie piwo bo od dwóch lat
      wychodze z bulimii,proszę o pomoc
      • Gość: * Re: bulimia a alkoholizm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 12:21
        Do lekarza !

Zastepujecie jedno uzależnienie innym ...
        • Gość: medi Re: bulimia a alkoholizm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.04, 18:11
          Myslalam,ze yo tylko ja popadam ze skrajnosci w skrajnosc.Wczesniej mialam
          wstret do alkoholu,a teraz codziennie cos popijam.Zazwyczaj piwko. Czy to grozi
          alkoholizmem? Przed sama bulimia mialam problem z narkotykami. Boje sie,co
          robic? A czy bierzecie jakies leki psychotropowe?
    • Gość: lena Re: bulimia a alkoholizm IP: *.icpnet.pl 20.04.04, 18:08
      jestem alkoholiczką,a póżniej bulimiczką.myślałam że jest na odwrót,bo żygam 8
      lat a popijam 3.okazało się że wpierw muszę opanować alkohol-terapia
      uzależnień,a problem jedzenia zostaje na drugim planie.nie wyjde z bul.(choć
      jest duży postęp)jeśli nie przestane pić.bardzo trudno było mnie przekonać że
      mam problem z alkoholem.dałam już za wygraną.jest b.ciężko.kiedyś myślałam że
      jak przestane żygać to picie zniknie...Połączenie picia i bulimi jest naprawdę
      obłędem.to całkowite zatracenie.nie czekaj na to aż coś się stanie.zgłoś się do
      ośrodka uzależnień w swoim mieście i poproś o diagnoze-najczęściej rozmowa z
      psychologiem.nie myśl że alkoholik to ktoś kto pije wódkę i leży w rowie.mi
      wystarczyły 3 piwka na wieczór-i spać.problem w tym że nikt tego nie zauważył
      (kombinacji nauczyłam się )gdybym zgłosiła sie wcześniej byłoby dużo
      łatwiej.powdzenia i działaj nie uciekaj od tego

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka