Dodaj do ulubionych

tussipect mi nic nie daje

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 15:10
oprocz tego, ze boli mnie glowa i czuje kolatanie w sercu. Ani nie chce mi
sie cwiczyc, ani nie mam powera. w dodatku jem coraz wiecej;) lykam rano 3
tabletki po poludniu jedna. moze zwiekszyc dawke?
Obserwuj wątek
    • Gość: Anxx Re: tussipect mi nic nie daje IP: *.rudykot.pl 14.09.04, 16:54
      tussi kochanie bierze sie tak:
      3-4 tabletki + aspirynka + kawa
      jesli po tym nic nie poczujesz, to ja juz nie wiem...
      • Gość: lori Re: tussipect mi nic nie daje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 21:09
        aspiryna??!!?? ehh... musi być akurat ASPIRYNA?? nie no tak to już się boję
        ryzykować...a może coś innego...chyba, że 3-4 tabsy + megakawa :P
        • Gość: new Re: tussipect mi nic nie daje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 21:37
          co to jest tussipect?
    • Gość: modliszka Re: tussipect mi nic nie daje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 00:15
      szukaj TUSSIPECT - SPEED (temat) tam powinnaś się dowiedzieć
      • Gość: zagubiona Re: tussipect mi nic nie daje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.04, 18:53
        ja biore po 5 tabsow + filizanka mocnej kawy bez cukru ale / tylko rano taka
        dawke ,pozniej nie biore/ z aspiryna nie biore bo boje sie ryzykowac ...
    • Gość: sara Re: tussipect mi nic nie daje IP: *.lublin.mm.pl 17.09.04, 20:32
      wzrasta ci gwałtownie cisnienie - ból głowy i kołatanie to własnie tego efekt.
      podobnie jak drżenie rąk czy bezsenność. odstaw ten szid.
    • Gość: hebe20 Re: tussipect mi nic nie daje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.04, 22:12
      oooo nic nie daje??? a mi dał. stany lękowe, kołatanie, kłucie serca i depreche
      tak potężna że mało brakowało... naprawde mało. Bierz dalej, to sie wykończysz,
      ja odstawiłam, ale psychike mam zrytą już na zawsze:(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka