Dodaj do ulubionych

LUDZIE JAK WAM SIE TO UDAJE?

IP: *.icpnet.pl 25.10.04, 00:11
Jak Wam sie udaje osiągnąć takie niskie wagi?
Ja tyle razy sie odchudzałam chyba nigdy nie miałam nawet 48 kg!Najmniej to
49 albo 49.5 nawet!Walczyłam aby miec jak mnajmniej kg na rózne
sposoby :intensywnie ćwiczyłam , głodziłam się , stosowałam "używki" !!!Ale
nic z tego!!! To pewnie JO JO...
Obecnie waze (Przed chwila stanełam na wage)51.5/52kg.
Obserwuj wątek
    • iiifa Re: LUDZIE JAK WAM SIE TO UDAJE? 25.10.04, 11:14
      a ile masz wzrostu??
      • Gość: Ninia Re: LUDZIE JAK WAM SIE TO UDAJE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 15:51
        Też uważam że to niesamowite tyle schudnąć. Ja tylko raz w życiu miałam taki
        okres cudownego odchudzania, ale wtedy miałam 12 lat. Po wakacjach wszyscy mi
        mówiłam że strasznie utyłam. Byłam przerażona i postanowiłam się odchudzą. Nie
        wiem skąd miałam tyle silnej woli, codziennie ćwiczyłam zero słodyczy itp. Po
        półroku zaczęłam słyszeć, że pięknie wyszcuplałam i fantastycznie wyglądam. No
        i sobie pomyślałam to dlaczego nie zjeść sobie batonika skoro jestem chuda. No
        i się zaczęła moja udręka z odchudzaniem. Był okres kiedy przy 164cm ważyłam 72
        kilo!!! Potem wpadłam w bulimię. Może to paradoksalne, ale to ona właśnie
        pozwoliła mi osiągnąć wagę ok. 53 kilogramów. Oczywiści nie samo rzyganie, bo
        to by nic nie dało. Oprócz tego jeszcze dużo ćwiczyła, zawzięłam się. Chciało
        mi się ćwiczyć, bo miałam świadomość, żespalam tłuszcz a nie czekoladę, która
        już była w kiblu. Obecnie od dwóch lat uważm się za wyleczoną, waże ok 55
        kilogramów. Trochę mi z tym żle, ale staram się to zrzucić w normalny sposób.
        Pomaga mi to że wiem po jakim jedzeniu i w jakiej ilości polecę do kibla,
        dlatego jem tylko to, po czym psychicznie czuję się dobrze. Moja wymarzona waga
        to 50 kg, ale wiem że nawe jak ją osiągnę to na bardzo krótko i przy sporych
        wyrzeczeniach a więc czy jest sens?
        Pozdrawiam
        • Gość: Veronica Re: LUDZIE JAK WAM SIE TO UDAJE? IP: *.icpnet.pl 26.10.04, 18:09
          Skąd tyle silnej woli? Uważam ze to pragnienie, nadzieja daje nam siły do
          walki,również wiara w schudnięcie.Wtedy nic sie nie liczy tylko masa ciała .
          • Gość: Veronica Re: LUDZIE JAK WAM SIE TO UDAJE? IP: *.icpnet.pl 26.10.04, 18:10
            Mam ok 1.58 wzrostu jestem kurduplowata
    • Gość: ona zapytaj mnie lepiej jak mi się udało dziś wy3mać IP: *.chello.pl 26.10.04, 19:16
      bez napadu na żarcie,heh bo chuda nie jestem- 53kg/165
      • iiifa Re: zapytaj mnie lepiej jak mi się udało dziś wy3 27.10.04, 12:04
        ja mam 178 i ważę 62-63. Moje marzenie to waga 58kg. - strasznie ciężko to
        zrobić!!! W początkowie fazie mojej b. schudłam do 53 kg. - wyglądałam
        nieciekawie...
        • Gość: maDa moja rada IP: *.pronet.lublin.pl 27.10.04, 14:36
          tylko dieta bo jesli zaczneisz sie ograniczac to i tak bedziesz jadla wczesniej
          czy pozniej.najlepsze sa diety o okreslonym czasie trwania ja tez kiedys
          swiwetnie wygladalam ale od keidy zaczelam sie odchudzac to po tygodniowych
          glodowkach zaczelo sie obrzeranie obecnie jestem na diecie holenderskiej chyba
          3 dzien jeszcze jakies 18 mi zostalo:) ta dieta 2 tygodniowa daje duze efekty
          polecam !!chyba szwedzka czy jakos tak tylko pozniej zaczynasz sie obrzerac:(
    • mika_lip Re: LUDZIE JAK WAM SIE TO UDAJE? 28.10.04, 20:10
      to nie jest strona służąca poradom jak schudnąc,chyba źle trafiłaś moja
      droga!!!!!!!!!
    • kamileczka4 Re: LUDZIE JAK WAM SIE TO UDAJE? 28.10.04, 21:56
      mam identycznie jak ty weroniko!!moja waga wciąż wacha sie między 3 kilo!!
      niepotrafie zjechac ponizej 49 ..bo po neicalym tygodniuz zawsze zalamuje diete!
      na dzien dzisiejszy waze niecałe 52 przy 162 cm wzrostu!!ale psotanowilam
      wziasc sie za siebie!!!jeszcez dzis zaczne cwiczyc...bo denerwuje mnie moje
      odbicie w lustrze..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka