gruszka7 30.11.04, 22:07 CZeść, Czy ktoraś z was był w takiej poradni? Z jakiego (konkretnie) powodu? Jakie wykonaliwaliście tam badanina? Jak wyglądała taka wizyta? Uprzejmie proszę o wasze spostrzeżenia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fotkaa Re: Mam pytanie 30.11.04, 22:27 Zglosilam sie od razu do pani psycholog od bulimii. Zglosilam sie tam, zeby pomogla mi pozbyc sie tych mysli. Zeby wyprostowala mi psychike. Bo tego sama nie potrafie. Nie wymiotuje od 2 miesiecy, ale z reszta musialam sie do kogos zglosic... Badan nie robilam zadnych. Odpowiadalam tylko na pytania. Opowiadalam o sobie, o mojej chorobie, jej przebiegu. Z czasem rozmiawiamy o innych rzeczach. Balam sie sama zrobic pierwszy termin, dlatego poprosilam chlopaka. Narazie jeszcze ze mna chodzi, ale nastepna wizyte mam juz sama :/ Wizyta przebiegla spokojnie, pani psycholog byla bardzo mila, wyrozumiala, poczekala az sie wyplakalam i dopiero zaczelam mówic. Teraz ucze sie tego co mi pomaga, jak czuje, ze tego dnia mogloby sie to znowu zdazyc... Pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
gruszka7 Poradnia chorób metabolicznych 30.11.04, 22:32 Miałam na myśli poradię chorób metabolicznych. CZy ktos wie cos na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś