libra72 04.01.06, 20:22 jestem swiezo po wizycie kolejnej u psychiatry, mam napewno forme bulimi i proponuje na to lek bioxetin, mam pytanie w zwiazku z tym ,czy ktos byl leczony tym lekiem ...jakie mogabyc objawy, po lekuitd? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
night21 Re: bioxetin....a bulimia 04.01.06, 20:54 wiesz ja biore od 2 miesiecy..mysle ze powinnas sprobowac...mam zdecydowanie lepszy humor...mniej placze...:) heh... mniej sie obrzeram....ale i tak duzo...:( niestety..lekarz zwiekszyl mi dawke...teraz ide znowu...pewnie zwiekszy po raz kolejny bo nadal haftam.... ale warto sprobowac..ja widze poprawe..niewielka ale widze:) ostatnio mam zalamke...ale jakos to bedzie..trzymaj sie...pa Odpowiedz Link Zgłoś
mima777 Re: bioxetin....a bulimia 04.01.06, 22:54 tez to bralam (czasy liceum, dawne dzieje). pomoglo. przestalam wymiotowac pol roku. niestety ten lek i zaden inny nie wyleczy cie. one tylko uspokaja organizm. to od ciebie zalezy czy chcesz wyzdrowiec. i zyc. Odpowiedz Link Zgłoś