05.06.07, 15:21
Chcę schudnąć ale nie wiem za bardzo jak. Do 40 kg. Jem mało i nieregularnie.
Ważę około 50 kilo. Ale dla mnie to za dużo. Stosuję więc dietę. Nie lubię
się obżerać. Moje myśli krążą wokół tego jak stracić zbędne kg i jak
rozwiązać ten problem. Nie radzę sobie z tym.
Obserwuj wątek
    • iwona862 Re: chudosc 05.06.07, 17:53
      Przecież to bardzo proste poprostu nic nie jedz! jestes w bardzo komfortowej
      sytuacji bo piszesz ze i tak nie lubisz się obżerać.Chcesz ważyć 40
      kg.ZARTUJESZ przecież to za DUZO nie lepiej sie odchudzic do 30 , no gora
      35.wiesz czasami jak ktos tyle waży to ; niema okresu, wypadają włosy , psycha
      siada jah h.., lamią się paznokcie , na ciele pojawia sie taki FAJNY biały
      meszk ,jest zajebiscie zimno etc... ale to nic przeciez najwazniejsze jest to
      żeby byc chudym...
      • ereszkiqal Re: chudosc 06.06.07, 13:42
        Cialo przemysl to co napisala Ci Iwona862 .Mam nadzieje ,ze zapalila sie
        czerwona lampka.50 kg to naprawde niewiele
        • paciak16 Re: chudosc 07.06.07, 11:39
          Mam tak samo jak ty cialo5... Tylko ze u mnie to jest tak ze waze 49kg przy
          165cm ale to wszystko przez to ze przez jakis czas sama staralam sie wychodzic z
          choroby. Teraz codziennie moja mama robi mi uwagi ze jestem gruba, mam boczki i
          jak tak szybko moglam sie roztyc... Najpierw narzekala ze jestem chuda ahh ta
          moja dluga przeszlosc...nawet szpitale nie robily na niej wrazenia nie wiem czy
          tylko udawala. Ja moge latwo schudnac ale nie wiem czy to pozytywne ze sie
          boje!!! Boje sie ze jak tylko nie zjem czegos to ten koszmr znowu sie zacznie:(
          Chcialabym wazyc 42... ale dlaczego sie tak boje?? przed tem nie wahalam sie
          przed niczym.
          • littlebutterfly Re: chudosc 14.06.07, 20:48
            paciak 16 no rzeczywiscie boczki to Ty musisz miec...dlaczego sie boisz?? bo wiesz co choroba robi z organizmem, wlaczyla Ci sie lampka samozachowawcza i bardzo dobrze. Jesteś cholernie szczupla, nie warto sie w to pakowac tylko dlatego, ze mamusia rzucila Ci taka uwage, ja tez slysze takie teksty i wiesz co?? mam to w dupie...to moje zycie i wiem, ze dam sobier w nim rade, nikt nie bedzie mowil mi co mam robic, przmysl wszystko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka