odchlan11 04.11.07, 10:13 czy ktos z was byl w szpitalu w warszawie? jeslo tak prosze piszcie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martika567 Re: warszawa 06.11.07, 14:45 cześć no ja nie byłam w tym szpitalu mam za sobą inny szpital. Chciałabym zapytać Cie jaki jest twój problem i czy może chciałabyś pogadać. Nie namawiam żebyś nie poszła do szpitala bo to może Ci tylko pomóc. Czasami jednak fajnie jest z kimś pogadać a widze po tym forum że większość ma za sobą szpital w Krakowie.Przepraszam że zbytnio Ci nie pomogła. Odpowiedz Link Zgłoś
odchlan11 Re: warszawa 06.11.07, 22:18 nie masz za co przepraszac...chcialabym pogadac, ale tak sie sklada, ze jutro jade do szpitala do warszawy. mam problem z jedzeniem-anoreksja. boje sie tego co bedzie i tego jak to bedzie. bylam juz w szputalu 3 razy, ale to byl torun, inni ludzie, ktorych znalam i inne warunki. Trzymaj za mnie kciuki! ja tez zycze Ci powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
martika567 Re: warszawa 07.11.07, 14:12 Skoro byłaś w toruniu to pewnie mieszkasz gdzieś niedaleko albo w toruniu. Ja jestem z Grudziądza. Będe trzymała za ciebie kciuki bardzo mocno. Trzymaj się i jeśli tylko znajdziesz chwilę czasu to wejdz na forum i napisz jak się czujesz albo napisz na moje gg 5280650. Pa Odpowiedz Link Zgłoś