Dodaj do ulubionych

Ile powinnam ważyć?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.03, 18:24
Mam 163cm i waże 43kg. Prosze powiedzcie mi czy to za mało czy
akurat.Odchudzałam sie i w ciągu 3 miesięcy schudłam 10 kg .Nie chce już
chudnąc tylko utrzymać tą wagę ale wszyscy mówią że waże za mało .Na dodatek
nie mam pojęcia jak mam utrzymać tą wagę bo ciągle myśle o jedzeniu o tym
ile mam jeść boje sie przytyć:( Prosze poradżcie mi w jaki sposób jeść
normalnie i ważyć cały czas tyle samo?
Obserwuj wątek
    • Gość: Irysek Re: Ile powinnam ważyć? IP: *.metronet.pl 26.08.03, 22:39
      Uważam że powinnaś przy tym wzroście ważyć 45kg. .Jeżeli zależy Ci na
      utrzymaniu tej wagi to wyklucz ze swojego menu jasne pieczywo, słodycze , nie
      łącz ze sobą węglowodanó -białek,np.na obiad jedz tylko mięso z warzywami ,bez
      ziemniaków, frytek itp. .Powodzenia.
      • Gość: karolia Re: Ile powinnam ważyć? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.03, 01:07
        ja mam 163 cm, waze 45 kg i wszyscy mi mowia, że wyglądam potwornie chudo...
      • Gość: :( Re: Ile powinnam ważyć? IP: *.crowley.pl 17.09.03, 09:40
        ja tak jem i co?? waga ani drgnie :(
    • Gość: kaja3004 Re: Ile powinnam ważyć? IP: 153.19.112.* 27.08.03, 13:48
      Twój wskaźnik masy ciała (tzw. BMI) wynosi 16,2, a prawidłowa wartość jest ok.
      20. Masz więc sporą niedowagę. Chyba trochę przesadziłaś z tym odchudzaniem...
    • Gość: Nnina Re: Ile powinnam ważyć? IP: 212.160.125.* 27.08.03, 15:37
      Tak naprawdę powinnaś ważyć 52kg. Ciągle jesteś głodna więc twoje komórki są
      niedożywione, nie bedę zaskoczona jesli się głodziłaś. Zajżyj na
      cellnutrition.5u.com to produkty dla ciebie koktajl proteinowy 3 razy dziennie
      po posiłkach i bardzo szybko przytyjesz, nie musisz się baś że stracisz talię,
      nie stracisz ponieważ nie tyje się w tłuszcz tylko w mase mięśniową. Niedowaga
      jest tak samo niebezpieczna jak nadwaga. Ja ważyłam 47 kg przy 168 cm. Dzieki
      temu zaczeły się zaburzenia miesiaczki, niedokrwistość,później doczepiła się
      łuszczyca. wcześniej ważyłam 60 kg i wcale nie byłam gruba nosiłam 38.
      Po miesiącu stosowania prod. Herbalife nie miałam napadów głodu i przytyłam
      teraz ważę 54 chcę 60. Koktajl zaspokaja wszystkie potrzeby organizmu na mikro
      i makro elementy oraz witaminy dzieki którym przwidłowo funkcjonuje, a wtedy
      nie ma mowy o tyciu albo chudnięciu , nie ma bólów głowy, zaburzeń
      hormonalnych, nadciśnienia, miażdżycy i dużo wolniej się starzejemy. Naprawdę
      polecem i zapewniam że z właściwą wagą będziesz ładniejsza i zdrowsza. Ja
      wychudłam po operacjach, nie wiem czy wiesz ale trochę tłuszczu też jest
      potrzeba szczególnie wewnętrznego np. po operacji lekarz powiedział że musze
      przytyć bo mam ruchomą nerkę, u dorosłego człowieka nerki są oblane tłuszczem a
      ja nie miałam grama. Naprawdę przemyśl to sobie. zapraszam serdecznie na
      cellnutrition.5u.com i pozdrawiam
      • Gość: Maja Re: Ile powinnam ważyć? IP: *.chello.pl 19.09.03, 16:25
        Kolejna, która uznała, że to świetne forum na reklamę. Żerowanie na cudzej
        naiwności i często desperacji to wyjątkowo paskudny proceder.
    • Gość: fasd Re: Ile powinnam ważyć? IP: *.cis.cuny.edu 19.09.03, 08:30
      Gość portalu: Kocia napisał(a):

> Mam 163cm i waże 43kg. Prosze powiedzcie mi czy to za
      mało czy
      > akurat.Odchudzałam sie i w ciągu 3 miesięcy schudłam
      10 kg .Nie chce już
      > chudnąc tylko utrzymać tą wagę ale wszyscy mówią że
      waże za mało .Na dodatek
      > nie mam pojęcia jak mam utrzymać tą wagę bo ciągle
      myśle o jedzeniu o tym
      > ile mam jeść boje sie przytyć:( Prosze poradżcie mi w
      jaki sposób jeść
      > normalnie i ważyć cały czas tyle samo?
      • Gość: spooon Re: Ile powinnam ważyć? IP: *.netlogon.liu.se 19.09.03, 16:49
        o ile dobrze rozumialem to przed odchudzaniem wazylas 53 kilo... nie bardzo
        rozumiem po co ogole sie odchudzalas... Kocia faceci to nie psy na kosci sie
        nie rzucaja... 53 kilo przy 163 cm jest bardzo ok, wiec skoncz z dieta i
        sprobuj odzyskac wage... wiem co mowie bo moja kobieta ma 164 cm wzrostu i 51
        kilo wagi - wyglada bardzo fajnie, ale jeszcze ze 2 - 3 kilo wcale by jej nie
        zaszkodzilo... pozdrawiam
        • Gość: Asiak Re: Ile powinnam ważyć? IP: *.ols.vectranet.pl 19.09.03, 21:16
          Mam taki sam problem jak ty. Mam 160cm i 40 kg. Wszyscy mowia, ze jestem
          przerazliwie chuda. Mysle wciaz o jedzeniu, ale nie jem, poniewaz mam lek przed
          jedzeniem. Przed odchudzaniem wazylam 50 kg. w ciagu 1,5 miesięcy schudlam 10
          kg. Uwazam, ze powinnas troche przytyc, ale łatwo sie tak mowi, gorzej z
          wykonaniem tego. Ja sama sobie z tym nie poradze, ty pewnie tez. Moja mama
          mowi, ze mam anoreksje, ale ja w to nie wierze. Musze isc do lekarza.
          • midm Re: Ile powinnam ważyć? 20.09.03, 12:51
            Moja mama
            > mowi, ze mam anoreksje, ale ja w to nie wierze. Musze isc do lekarza.
            Moze miec obie.
            • Gość: niunia_24 Re: Ile powinnam ważyć? IP: 62.233.171.* 08.10.03, 16:09
              Niestety masz anoreksję, chyba że schudłaś z powodu innej choroby.
              Ależ to głupie, jakbyś była moją córką, to bym Cię chyba powiesiła, dlaczego
              nie widzisz swoich błędów, kochana, jak tak dalej pójdzie zostaniesz bezpłodną,
              łysą, smutną, chorą dziewczynką (dosłownie, bo z tą wagą nikt nie będzie Cię
              traktował poważnie).
              Ja ważę 50 kg przy wzroście 164, też nie jestem święta, odchudzałam się,
              ćwiczyłam, nie jadłam słodyczy i kolacji i schudłam z 56 kg do 45 kg w ciągu 2
              miesięcy. I co, tragedia, wypadające włosy, ciągłe zimno, zawroty głowy, ciągłe
              uczucie głodu i cieknąca ślinka na widok wszystkiego, a jednocześnie wyrzuty
              sumienia, jak zjadłam okruszek więcej niż zwykle.
              Paranoja, to było z 6 lat temu, dobrze że w porę zmądrzałam - sama!!! - bez
              pomocy nikogo, rodzice tylko krzyczeli i darli włosy z głowy, znajomi mówili na
              mnie szkielet, a ja się tylko śmiałam i mówiłam, że są głupi, bo przecież
              jadłam, tyle, że ilość niemowlaka i to z wyrzutami sumienia.
              A jak zmądzrzałam - po prostu pewnego dnia popatrzyłam obiektywnie na zdjęcia
              swoje z koleżankami i się przeraziłam - ja zapadnięty szkielet bez cycka tyłka
              za to z żebrami, które można policzyć dokładnie i one piękne, krągłe,
              uśmiechnięte, zadowolone z życia kobiety. Poza tym poczytałam o bezpłodności i
              innych chorobach, które niesie za sobą niejedzenie i to wystarczyło.
              Oczywiście nie twierdzę, że nagle zaczęłam wszystko jeść, nie rzuciłam się na
              jedzenie jak wygłodniały pies. Powoli, dodawałam do jadłospisu coraz więcej.
              Teraz od 5 lat ważę 50 kg, jest super. Jem wszystko!!!
              Zmądrzej Młoda, póki czas.
    • bum.4 Re: Ile powinnam ważyć? 10.10.03, 14:32
      Moim zdaniem ważysz o jakieś 15-20 kilogramów za dużo. Koniecznie szybko zrzuć
      to zbędne, obleśne sadło!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka