18.01.11, 11:53
Jedziemyw tym roku do Grzbowa. 2 poołowa lipca.
jedziemyz mężem i niemal 3 letnią córeczką.
Bierzemy pod uwagę dwa pansjonaty:

Opal:

Macie jakies opinie? Był ktoś z Was tam w niedawnym czasie?
Ja już zarezerwowałam pokoj, ale jeszcze nie zapłaciłam zlaiczki.
weszłam na googlwe i znalazłam jakieś dwie okropne opinie. az sie przestarszyłam.
Był ktoś z Was tam?

Albo pensjonat AMETYST
proszę o opinie tych dwóch miejsc

chce już wpłacic zaliczkę i mieć spokoj.
Obserwuj wątek
    • damakama Re: Grzybowo 18.01.11, 18:13
      te dwa pensjonaty znam tylko z widzenia, wokół Ametystu - pustynia
      jeśli mogę Ci coś polecić - byliśmy w zeszłym roku w Willi Antoja
    • sylwia_szczecin Re: Grzybowo 17.07.11, 23:37
      Co prawda piszę właśnie w połowie lipca, ale muszę wyrazić swoją opinię o pensjonacie AMETYST: (na gorąco)
      Budynek ładny, wnętrzne bardzo przyjemne, wspólna, bardzo dobrze wyposażona kuchnia na każdym piętrze, początkowo pozornie miła obsługa, LECZ gdy nastaje wieczór godzina 22, gdy wg regulaminu ma być cisza nocna (ja zmęczona z mężem po podróży, roczne dziecko całe szczęście śpi), obsługa na drugim piętrze urządza sobie nocne biesiadowanie do godziny 1:40. Nie pomagają 3-krotne prośby o ciszę "bo nie możemy zasnąć". Zostajemy potraktowani w niebywale chamski sposób. Zapewne rodziny z parteru i pierwszego piętra absolutnie nie będą narzekać, nawet będą zachwycone, ale nam się niestety nie udało spędzić kilku dni w pensjonacie AMETYST. ZDECYDOWANIE NIE POLECAM! To moje subektywne zdanie i nie miłe przeżycie. Przed urodzeniem się córki jeździliśmy z mężem w Alpy i NIGDY nie spotkaliśmy się z takim zachowaniem obsługi pensjonatów, schronisk. Niestety u nas w kraju chyba tak jest sad Szkoda.
    • real-bsa Re: Grzybowo 17.08.11, 21:34
      Witam wszystkich
      Pensjonat bardzo miły. Szczególnie z dziećmi. Byliśmy w tym roku po raz drugi. Pokoje urządzone w najbardziej potrzebne przedmioty. Kuchnie wyposażone. Można przygotować posiłek szczególnie potrzebne jak dziecko jest nie jadkiem i trudno nakarmić je na mieście.
      Parking za darmo i przestronne podwórko dla dzieci.
      Napewno wrócimy w następnym roku
      POZDRAWIAMY PANIE WŁAŚCICIELKI
      P.S.dla Pani w opinii wyżej - nie wydaje mi się to prawdą co Pani napisała. Dwa lata z rzędu nic się nie działo z takich rzeczy. Po położeniu dzieci większość gości wychodzi na małego drinka lub piwo w miejsca ogólnodostepne. Urlop mają i dzieci i ich rodzice i trudno nazywać to alkoholowym biesiadowaniem. A obsługa naprawde SUPER i we wszystkim pomaga.
      POLECAM GORĄCO
      • sylwia_szczecin Re: Grzybowo 26.08.11, 13:48
        Tak jak pisałam: "To moje subektywne zdanie i nie miłe przeżycie." Niech każdy PRZEKONA SIĘ SAM i będzie miał własne zdanie. JA TYLKO UPRZEDZAM! A jestem mądrzejsza na przyszłość, jak wyszukiwać sobie miejsca do rodzinnego wypoczynku.
    • aggga24 Re: Grzybowo 15.06.13, 11:49
      Ja również biorę Grzybowo pod uwagę, obawiam się jednak o bazę gastronomiczną...
      Jest tam dość restauracji / barów, żeby zjeść smacznie?
      I jeszcze jedno pytanie, czy w Grzybowie są jakieś atrakcje dla dzieci typu figloraje / kulki?

z góry dzięki za odpowiedzi.
      • anikat1 Re: Grzybowo 15.06.13, 21:46
        Bylam w zeszlym roku, na plazy byl dmuchaniec do skakania, byl tez salon z roznymi grami gdzie na podworku stalo kilka dmuchancow. Kulek niestety nie bylo.
        Co do bazy gastronomicznej to owszem, jest w czym wybierac. Ja moge polecic restauracje przy prensojancie SWALLOW- dobra pizza, dewolaj zrobiony z piersi kurczaka a nie mrozony gotowiec, ogolnie bardzo smacznie. Jest tez fajna restauracja Sloneczko, tam z kolei dania sa w bemarach, ale swieze i dobre.
        Bardziej rozwiniete pod katem i bazy gastronomicznej i rozrywkowej dla dzieci jest Dzwirzyno, ale za to Grzybowo ma pieknieszja i szersza plaze. I w Dzwirzynie jest figloraj smile
        • 1910ewa Re: Grzybowo 15.06.13, 22:25

My byliśmy w Ametyście w zeszłym roku z dwójką dzieci .Mieliśmy duży pokój z łazienką ,smaczne śniadanie w cenie noclegu ,dla dzieci jest pokój zabaw ,parking ,plac zabaw dla dzieci na zewnątrz ,blisko na plażę ,polecam -nie ma tłoku .W tym roku wybieramy się do Ustronia Morskiego .
      • a3udi Re: Grzybowo 18.06.13, 22:03
        Witam
        Ja osobiście polecam Grzybowo k/Kołobrzeg fajna plaża szeroka i czysta, jeśli chodzi o bazę gastronomiczną to jest dosyć obszerna, polecam ci Ośrodki Kwiatano Willa&Rezydencja
        www.kwiatano.pl w tych dwóch na pewno jest bawialnia i plac zabaw na podwórku.
    • mojepierwszekroki Re: Grzybowo 20.06.13, 13:20
      My jedziemy w pierwszy raz do Grzybowa z prawie 3 latkiem. Mamy nadzieję, że znajdziemy jakiś plac zabaw i zabieramy rowery. Gdzieś wyczytałam, że są (albo będą?) drogi rowerowe np z Grzybowa do Kołobrzegu. Oby tylko nie lało...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka