Dodaj do ulubionych

Ośrodek dla rodzin z dziećmi woj.pomorskie

09.02.11, 23:38
Szukam jakiegoś sensownego miejsca do wypoczynku z dziećmi. Zależy mi żeby ośrodek był blisko plaży, max 200m, ogrodzony, z placem zabaw dla dzieci i salą zabaw wewnątrz w razie kiepskiej pogody, z mozliwością wykupienia śniadań. Chciała bym wynająć pokój typu studio. Miejscowość najlepiej w woj. pomorskim, ale nie jakaś bardzo mala, żeby nie było totalnie nudno. I ważne żeby były pokoje typu studio. Możliwe? Czy mam za duże wymagania? Szukam i znaleźć nie mogę. Byliśmy już w Rózy wiatrów i w Jantarze w Darłówku, w Arenie słońca w Łebie, ale nigdzie nie było na tyle rewelacyjnie żeby tam wrócić ponownie...
Obserwuj wątek
    • marc-insz Re: Ośrodek dla rodzin z dziećmi woj.pomorskie 10.02.11, 09:12
      W Łebie obok areny jest chomiczówka. Jest wszystko o czym piszesz. Śniadania masz w cenie. Zabawy dla dzieci, plac zabaw w środku. Ja tez tak szukałem. Byłem w bryzie w juracie, było elegancko ale trochę drogo i nudno. Chomiczówka jest nieduża taka kameralna, ludzie się poznają i traktują cię miło, maja dobre jedzonko. Polecam
      • sylwina76 Re: Ośrodek dla rodzin z dziećmi woj.pomorskie 10.02.11, 12:38
        Velaves we Władysławowie. Baseny na zewnątrz i w środku, oprócz tego dla dzieci min park wodny, plac zabaw i tzw małpi gaj, przedszkole dla dzieci z animatorkami, dla rodziców spa, siłownia itp. Albo Sopot - tu wybór już większy i większe możliwości spędzania wolnego czasu w razie niepogody.
        • 11.jula Re: Ośrodek dla rodzin z dziećmi woj.pomorskie 11.02.11, 17:59
          velaves - oferta super, ale ceny masakryczne, za te pieniądze można pojechać za granicę i ma się pewna pogodę
    • ola1-111 Re: Ośrodek dla rodzin z dziećmi woj.pomorskie 22.02.11, 16:51
      no chyba jesteś bardzo wymagajaca, myślę ze w polsce nie ma dla ciebie dosc dobrego miejsca, skoro nawet arena za prawie 400 zł za dobe cię niezadowala. No chyab ze snadra spa w pOgorzelicy ale to raczej poziom wymienionych przez ciebie wcześniej
      • edzia321 Re: Ośrodek dla rodzin z dziećmi woj.pomorskie 22.02.11, 20:43
        Arena była by ok, gdyby nie wlasnie ta cena... Bylam w Arenie 2 lata temu jak mielismy jeszcze jedno dziecko i wedy pokój 2 osobowy był dla nas ok. Teraz z 2 maluchów chcemy studio 2 pokojowe, a takowe w tym roku w Arenie Słońca kosztuje nie 400, ale prawie 500 za dobę tylko ze śniadaniem, wiec uważam, że to trochę przesada...
    • happyall Re: Ośrodek dla rodzin z dziećmi woj.pomorskie 04.01.12, 14:12
      Wątek sprzed roku, ale ja właśnie szukam czegoś takiego na najbliższe lato. Moje kryteria:
      - studio, apartament lub domek dla 2 dorosłych i 2 dzieci (żeby dzieci spokojnie spały w sypialni, a dla nas salonik, gdzie możemy posiedzieć wieczorem). Mile widziany taras.
      - koniecznie plac zabaw, taki prawdziwy małpi gaj, a nie plastikowe zabawki wystawiane na lato. Najlepiej blisko domku.
      - sala zabaw - fajnie, gdyby była, ale nie jest konieczna.
      - może to być nad morzem, jeziorem lub w górach.
      - standard raczej wysoki.

Podawajcie linki i krótkie opisy! Prośbę kieruję nie tylko do wczasowiczów, ale również właścicieli ośrodków spełniających podane kryteria.
      • alfa36 Re: Ośrodek dla rodzin z dziećmi woj.pomorskie 05.01.12, 09:55
        Również szukam czegos podobnego. W Arenie bylismy i bardzo nam się podobalo, kilka lat temu bylismy rownież w Sandrze. Tyle, że chcielibysmy jechac w inne miejsca.
        • miska71 Re: Ośrodek dla rodzin z dziećmi woj.pomorskie 05.01.12, 11:12
          Czyli wszyscy mamy podobny problemsmile
          Ja chcialam znalezc cos pomiedzy Ustka a Kolobrzegiem. Moze Darlowko, Ustronie, Mielno.
          • justynas2 Re: Ośrodek dla rodzin z dziećmi woj.pomorskie 06.01.12, 16:29
            Ja polecam Władysławowo i apartament Oleks jets tam wszystko co tzreba elegancja teren ogrodzony monitorowany pozatym to miasto i zawsze jest co robic nawet jak jest deszcz moje dzieci w zeszym roku byly zachwycone .apartament dobrze wyposazony niczego nie brakowalo jak sie uda to i teraz w zimie pojedziemy na tydzien- najwiecej jodu. podaj eadres www.oleks.wladek.pl
      • panakotka Re: Ośrodek dla rodzin z dziećmi woj.pomorskie 05.04.12, 11:01
        podbijam,
        prosze o namiary gdzie jest:
        blisko morza
        plac zabaw
        śniadania
        pokoje w miarę spore i ładne
    • nataliam2 Re: Ośrodek dla rodzin z dziećmi woj.pomorskie 07.01.12, 22:44
      To ja polecę Kacze Stawy w Nowęcinie.
      Super jest, poszukaj wątku na forum.
      • monika-mch Re: Ośrodek dla rodzin z dziećmi woj.pomorskie 08.01.12, 00:51
        A może Pensjonat Polonia w Krynicy Morskiej?
        • lavia78 Re: Ośrodek dla rodzin z dziećmi woj.pomorskie 08.01.12, 19:33
          To ja się podpinam do wątku jesli możnasmile Sandrę zaliczyliśmy 2 lata pod rząd i jestem b. zadowolona ale 3 raz już mi się tam nie chce-poza tym bliżej nam w okolice Gdańska i na prawo mapywink sandrę będę zawsze polecała bo ofertę mają atrakcyjną i warunki też ,teraz szukamy coś w okolicy może darłowa-polecono nam Primavera(w tym roku otwierają tam park wodny więc nie wiem czy się nie skusimy) -kuzyn tam był 2 lata temu-kosztowo podobnie(teraz nam się zmieniło bo synek rośnie trzeba już dopłacac, wiec szukamy czegoś extra i podobnego do sandry)byliśmy też w marena spa i tam bardziej kameralnie ,spokojna plaża ale mała mieścina,znajomym się podobało nam tez ale wolimy więcej ruchu jako że synek ruchliwy i szybko się nudzismile więc zaplecze basenowo-zabawowe musi bycsmile
          Nasze kryteria to podobnie jak u Ciebie-my po prostu chcemy miec zaplecze dla dziecka w postaci basenu i placu zabaw(zewnątrz i wewnątrz)jedzenie i minimalne choc atrakcje w mieściesmile zawsze można gdzieś jeszcze dojechac na wycieczkę...
          • lavia78 Re: Ośrodek dla rodzin z dziećmi woj.pomorskie 08.01.12, 19:34
            sorka na lewo od gdańska na mapie
          • edzia321 do lavia78 09.01.12, 22:55
            A my w tym roku zastanawiamy się włąśnie nad Sandrą choć też nie dokońca nam po drodzesmile Możesz napisać coś więcej o tym ośrodku, na jakie pokoje się zdecydować, jak wyżywienie, animacje dla dzieci? No i coś o samej miejscowości, czy są tam jakieś atrakcje dla dzieciaków, czy to raczej małą miejscowość? Z góry bardzo dziękuję.
            • lavia78 Re: do lavia78 12.01.12, 18:50
              jedzenie jest w formie bufetu super wyborne i różnorodne-szwedzki stół z prawdziwego zdarzenia(z moich różnorodnych pobytów nie tylko w polsce tam było najlepiej-codzinnie kilka rodzajów mięs,spagetti,ziemniaczki,pizza,frytki, ryż, warzywa na parze, zupy...zawsze po przyjeżdzie lekka nadwaga hahahah ale żal było nie spróbowacwink=dla dzieci zawsze ciasteczka, owoce, galaretki oczywiście w porze jedzenia.Park wodny zadowalający, i dla dzieciaczków i dla starszych plus czesc spa z pokojem wyciszenia i spokojnym basenem z jacuuzi na pewno zadowoli kazdą mamęsmile.nie wiem jakie są naimacje bo my spedzalismy z dzieckiem cały czas-synek miał niecałe 2 i niecałe 3 jak tam byliśmy-ale ponoc jest ok.tego na 100%nie potwierdze-widziałam tylko jakies tańcesmileto na pewno dzwoniąc ci wyjaśnią co konkretnie jest dla jakich wiekowo dzieci.
              pokoje bralismy 2 razy w czesci sandra tej nowszej to jest budynek z wyjsciem na plac zabaw i z widokiem na kort...naprawdę przyzwoite i nie ma co przepłacac za czesc spa.Niechorze bo pogorzelica jest jeszcze mniejsza to malutka mieścina ale w sam raz na tygodniowy wypad skoro mamy cieszyc się z morza i plaży(spacerkiem kilka minut z ośrodka)butiki, ciuszki, pamiątki etcwinkmożna się wybrac do latarni na spacerek albo rowery pozyczyc.
              zależy oczywiście w jakim wieku dzieci i co się komu podoba-ale w tamtych rejonach uważam za podobną cenę sandra chyba wygrywa-to spory ośrodek z ławeczkami alejkami mini zoo,kortami-końcem czerw począt lipca są tam zawody tenisa gwiazd którzy mieszkają zawsze w czesci spa w sandrze wiec przy okazji mozna sobie czasem pogadac czy popstrykac fotki z serialowymi aktorami etcsmile
              • edzia321 Re: do lavia78 13.01.12, 08:50
                dziękujęsmile
    • martajoanna1 Re: Ośrodek dla rodzin z dziećmi woj.pomorskie 25.04.12, 14:24
      Witam, ja robię rekonesans dokładnie pod takim samym kątem. Znalazłam m.in:
      - Dankar w Dziwnowie,
      - Diament w Pobierowe (ośrodek i domki)
      - Jantar w Darłówku
      - zielonedomki w Dąbkach
      - pokoje gościnne Florek w Dziwnowie,
      - Chomiczówkę w Łebie
      Pozdrawiam, Marta
    • amberia Re: Ośrodek dla rodzin z dziećmi woj.pomorskie 20.05.12, 23:46
      Witam,
      Cześći wymagań nie jesteśmy w stanie sprostać wink , ale
      może komuś się spodoba nasza oferta - www.amberia.pl
      Posiadamy jeszcze 2 wolne pokoje na weekend Bożego Ciała oraz kilka terminów w czerwcu. W lipcu i sierpniu - generalnie brak terminów, ale mamy jeszcze: 28.06- 8.07 ; 30.06- 8.07 ; 15-22.07 ; 1.08-11.08 - to tak na chwilę obecną smile
      Zapraszamy rodziny z dziećmi- tylko tacy Goście do nas przyjeżdżają smile
      Pozdrawiam,
      Ola z Amberii
    • magdatysz Re: Ośrodek dla rodzin z dziećmi woj.pomorskie 21.05.12, 00:14
      Jarosławiec Panorama
      www.sanatorium-panorama.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka