asiek31 03.03.11, 16:10 Witam, mam pytanie czy mając 3-dniowy bilet wstępu do Legolandu w Billund, mogę go wykorzystać w Givsud Zoo? Asia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
thorgalla Re: Legoland - Givskud Zoo - bilety wstępu 06.03.11, 09:35 Na stronach tych miejsc nie znalazłam takiej informacji. O trzydniowym bilecie też nie.Gdzie go kupiłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
asiek31 Re: Legoland - Givskud Zoo - bilety wstępu 08.03.11, 12:39 Rezerwując hotel na terenie Legolandu poprzez Neckermanna skorzystałam z oferty specjalnej: 3=2:02.04-24.06. i 15.08-30.10. 3 noce w cenie 2 Przyjazd: codz./3 noce 3 noce ze śniadaniem 3 x wstęp do parku Asia Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: Legoland - Givskud Zoo - bilety wstępu 08.03.11, 16:59 Chodzi zapewne o 3 bilety jednodniowe.Ale skoro na stronie nie podano takiej informacji to pewnie do zoo trzeba zakupić osobne bilety. Sprawdzałaś oferty bezpośrednio na stronie legolandu?Pewnie taniej by wyszły noclegi i bilety wstępu. www.legolandholidays.dk/engelsk/ Wybierzcie się też do Lalandii. Polecam drugą połowę sierpnia bo duńskie dzieci idą do szkoły i będzie luźniej. Miłego pobytu. Odpowiedz Link Zgłoś
asiek31 Re: Legoland - Givskud Zoo - bilety wstępu 08.03.11, 17:26 Jedziemy na przełomie maja i czerwca - duńskie dzieci chyba w tym okresie jeszcze nie mają wakacji Asia Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: Legoland - Givskud Zoo - bilety wstępu 08.03.11, 17:31 Jeszcze nie mają. Wieź coś ciepłego i przeciwdeszczowego bo tu lubi wiać i padać Odpowiedz Link Zgłoś
asiek31 Re: Legoland - Givskud Zoo - bilety wstępu 09.03.11, 13:05 Z byłaś może w Labyrinthii? Skoro będziemy w okolicy to może warto byłoby zajechać? Kurtki oczywiście zabierzemy, chociaż mam nadzieję że przełom maja i czerwca okaże się słoneczny Asia Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: Legoland - Givskud Zoo - bilety wstępu 09.03.11, 16:34 Próbowałam znaleźć owy Labyrinth i nie znalazłam.Masz jakieś namiary? Moje dziecko ma 20 miesięcy więc dopiero zaczynamy poznawać parki rozrywki,aquaparki i inne podobne miejsca.Na razie byliśmy w Lalandii. W lecie wybieramy się w okolice Legolandu. Odpowiedz Link Zgłoś
asiek31 Re: Legoland - Givskud Zoo - bilety wstępu 09.03.11, 17:38 Link: www.labyrinthia.dk/ Mój młody ma 6 lat i zaplanowaliśmy morderczy wyjazd czyli 2 dni Legoland, Givskud Zoo i ew. labitynhia, potem zjeżdżamy do Soltau i kolejne 2 dni w Heide Parku - nocujemy w pirackiej grocie , na weekend do Hamburga i wracając Hansa Park. Przemyślę Lalandię ASia Odpowiedz Link Zgłoś
malizna74 Re: Legoland - Givskud Zoo - bilety wstępu 16.03.11, 23:33 Zdaje się, że można też zamówić noclegi przez Lalandię (tę w Billund) i wtedy dokupić bilety do Legolandu. www.lalandia.dk/uk/Pages/forside.aspx Odpowiedz Link Zgłoś
malizna74 Re: Legoland - Givskud Zoo - bilety wstępu 17.03.11, 10:03 No właśnie - robił ktoś tak? Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: Legoland - Givskud Zoo - bilety wstępu 17.03.11, 15:44 Noclegi w Legolandzie albo w Lalandii są drogie.Tańsze są prywatne hoteliki typu Bed & Breakfast.My,jeżdżąc na Jutlandię z nich korzystamy. Odpowiedz Link Zgłoś
dagbe Re: Legoland - Givskud Zoo - bilety wstępu 17.03.11, 12:34 Byłam w Labyrinthii (ponad 10 lat temu . Fajne miejsce, ale raczej nie na cały dzień. Pozdrawiam, Dagmara PS. Polecam Djurs Sommerland - bardzo nam się podobało. Odpowiedz Link Zgłoś