Dodaj do ulubionych

Białka Tatrzańska w lecie z dziećmi

15.04.11, 10:45
Witam.
W tym roku wybieram się z dzieciakami w góry a konkretnie do Białki Tatrzańskiej i mam pytanie do rodziców, którzy tam byli z dziećmi w lecie - co byście polecili, gdzie warto się wybrać, co zobaczyć, gdzie iść na wycieczkę?
Dziękuję
Ania
Obserwuj wątek
    • gi77 Re: Białka Tatrzańska w lecie z dziećmi 15.04.11, 14:04
      No własnie i ja o tym myślę, w ostatnim tyg sierpnia, od dawna myślałam o pensjonacie Bania, latem mają tam być już termy. Ale też z chęcią się dowiem o wycieczkach i innych atrakcjach.pozdrawiam.
      • pysiorek do ania-bell 17.04.11, 08:52
        Kiedy wybieracie się do Białki? My będziemy 2 połowie lipca.
        • ania-bell Re: do ania-bell 18.04.11, 15:55
          Cześć!
          W Białce będziemy koniec lipca i początek sierpnia.
          • butrex Re: do ania-bell 25.04.11, 10:24
            Witam Białkowiczów wink), my tam od 3 lat jeżdzimy - niestety w tym roku ofertę jaką zrobili dla rodzin to masakra - w zeszłym roku za 3 osoby 2+1 pokój 255 zł co dało nam na tydzień koszt poniżej 2 tysięcy - teraz jak spojrzałem na ich pakiety ........... najtańsze na tydzień 2*990+830 = 2810 // ceny wzrost o ponad 50%..... i nie da sie ukryć że za terme liczą jak za zboże ... 2*1410+1150 = 3970 jeśli odejmę koszt podstawowego pakietu - 2810 to oznacza że za możliwość wejścia na basen kiedy zechcę musze zapłacić za tydzień dla 3 osób 1160zł - to chyba jeden z najdroższych basenów w polsce..... teraz już myślimy o hotelu w Bukowinie, kawałek dalej - ma 4 gwiazdki, ma też dostęp do termalnych basenów, kosztuje troszeczkę drożej w pakiecie, za to oferuje zdecydowanie wiecej w podstawie - obiadokolacje, Zabiegi w centrum Spa & Wellness: Peeling całego ciała i bukowiański masaż częściowy (dwa zabiegi na pokój), Zajęcia sportowe: poranny rozruch na świeżym powietrzu, nordic walking z elementami pilates, aqua aerobic,
            Warsztaty salsy na świeżym powietrzu,
            Nielimitowany wstęp na Termy Bukowina: baseny, jacuzzi, zjeżdżalnie…
            Sala fitness,
            Parking podziemny
            www.hotelbukovina.pl/hotel/offers/offer.php?OfferID=8887&CategoryID=81&_PageID=21060
            i co sądzicie o tym skokowym wzroście cen w bani?
            • ania-bell Re: do butrex 26.04.11, 18:05
              W Białce będziemy płacić za rodzinę 1+3 - 260 zł z wyżywieniem (nocleg+śniadanie+obiadokolacja+wszystkie atrakcje ośrodka w cenie) więc chyba dość przyzwoicie.
              • andy810 Re: do ani-bell 27.04.11, 13:31
                Jeśli to możliwe proszę o namiary do tego miejsca.
                • ania-bell Re: do andy810 27.04.11, 16:28
                  Witaj!
                  Podaje namiary i od razu mówię, że na stronie są ceny troszkę wyższe bo ja jadę na dłużej i dostałam zniżkę od gospodyni.

www.bialczanskidworek.bialkatatrzanska.com/
                  -----
                  to co lubię: infowakacje.com.pl
                  • butrex Re: do andy810 28.04.11, 09:32
                    Cóż ja odniosłem się konkretnie do pensjonatu Bania..... z naciskiem na dostęp do basenów termalnych. Stąd moja konkluzja że zdecydowanie Hotel (4 gwiazdki) w Bukowinie Tatrzańskiej zaczyna zostawiać w tyle Pensjonat (3 gwiazdki) Bania. I tak z złośliwości wink))) nazwa zaczyna być adekwatna do tego co sie dzieje z cenami....znaczy do bani wink)))
                    • andy810 Re: do ani-bell 28.04.11, 13:32
                      Bardzo dziękuję za stronkę int-interesujące miejsce za rozsądne pieniądze,na pewno można brać pod uwagę przy wyjeździe w góry.Pozdrawiam życzę udanego pobytu.
                  • butrex Re: do andy810 29.04.11, 16:50
                    Ja odnosiłem się tylko w kwesti cen do pensjonatu Bania w Białce, jeżeli czterogwiazdkowy hotel w Bukowinie daje zdecydowanie lepszą oferte cenowo-jakościową - to nad czym tu sie zastanawiac smile). I tylko można mieć nadzieje że właściciele Bani pójdą po rozum do głowy i skalkulują bardziej przyjazne ceny dla letnich urlopowiczów.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka