asiakh 20.02.12, 15:27 Szukam aktualnych opinii o tym ośrodku. W jakim stanie są domki, jaka okolica, odległość od morza, miasta i ogólne wrażenia. Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamakaliny Re: "Befared" Rowy- opinie 18.03.12, 12:57 Bylismy w zeszłym roku. Domki są nowe, schludne aczkolwiek bez rewelki. Brak jest telewizora, ale jak się okazuje to nie jest problem na wakacjach- sama się o tym przekonałam. Poza tym blisko do morza, nieco dalej do centrum. Odpowiedz Link Zgłoś
asiakh Re: "Befared" Rowy- opinie 20.03.12, 17:46 Co to znaczy nieco dalej do centrum? Ile się idzie? W jakim stanie plac zabaw? Tłok na plaży? Dzięki za odzew Odpowiedz Link Zgłoś
ania-bell Re: "Befared" Rowy- opinie 20.03.12, 22:20 Ten Ośrodek jest nieopodal Saturna w którym byłam z rodzinką. O samym ośrodku nie opowiem ale o może coś o położeniu. Faktycznie do centrum jest kawałeczek tak około 10 minut spacerem. Ośrodek jest niedaleko plaży, położony w małym lasku. Oczywiście takie położenie ma swoje plusy i minusy. Na plus spokój wieczorem, cisza i bardzo ciekawy las do którego wiedzie prosta droga i można pojeździć na rowerze albo iść na spacer, oczywiście bliskość plaży. Na minus dalej do sklepu, atrakcji miasteczka (do portu to już będzie z 15-20 minut) czy jakiegoś wieczornego posiedzenia w restauracji itp. Co do plaży to w tamtych okolicach jest trochę tłoczno ale wystarczy przejść za sektor kolonijny i jest już luźno. Sama plaża dla mnie okropna ale to subiektywne odczucie a każdy ma inne, zejście na plażę w tamtych okolicach po schodach (kilkunastu). Piękne zachody słońca i przyjemne spacery (czasem wrażenia psuły liczne smieci, konary i to wszystko co wyrzuciło morze) po plaży w stronę Poddąbia. Na koniec taka mała uwaga: w Rowach, przynajmniej jak tam byliśmy dwa lata temu był tylko jeden bankomat więc czasem brakowało gotówki, na szczęście w wielu sklepach można było płacić kartą. Odpowiedz Link Zgłoś
justa1484 Re: "Befared" Rowy- opinie 06.01.16, 20:08 Ponawiam pytanie jakbwrażeniabo ośrodku Befared? Daleko do centrum? Odpowiedz Link Zgłoś
doda3636 Re: "Befared" Rowy- opinie 29.01.17, 18:06 Byłam w tym ośrodku już 4 razy ,w tym roku również mamy domek zarezerwowany .Domki faktycznie bez telewizora ale to nie problem jest wifi na terenie całego ośrodka.Dwa place zabaw dla dzieci , świetlica z tv, siłownia na polu pod zadaszeniem, boisko do siatki i kosza wiec dzieciaki znajda cos dla siebie.Przy kazdym domku taras z ławka i stolikiem moża odpocząć zrobic grila ktory jest przy domku.Las rewelacja siedzisz przed domkiem i słyszysz szum fal.Do plaży blisko i nie ma schodów tak jak to pisała wczesniej jakaś osoba.Plaza bardzo szeroka .Do centrum faktycznie spacerkiem ok 5 -10 min.ale za to spokojniejsza okolica .Kiosk z pieczywem i pysznymi drożdzówkami za osrodkiem przy drodze .Standard domków za ta cene ok nie znajdziesz lepszych , a jak przejdziesz się po okolicy to zobaczysz gorsze domki a cena duzo wyższa.Ja polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś
justa1484 Re: "Befared" Rowy- opinie 04.02.17, 00:58 Tylkooo te wielkie mrówy poza tym wszystko super i zgadzam się z opinią w 100℅ Odpowiedz Link Zgłoś
asiakh Re: "Befared" Rowy- opinie 06.02.17, 08:52 Zgadzam się, niby nic tylko mrówki a skutecznie zniechęciły mnie do powrotu do Befaredu. Ośrodek w porządku, do morza bardzo blisko, do centrum parę minut, miasteczko sympatyczne. Niestety wszechobecne wielkie mrówki sprawiały, że moje dzieci z domku wybiegały a przed domkiem nie dało się spokojnie posiedzieć... Odpowiedz Link Zgłoś